Katso tästä Laura Huhtasaaren virallinen vaalivideo ”Suomi takaisin”

Perussuomalaisten presidenttiehdokkaan Laura Huhtasaaren virallinen vaalivideo ”Suomi takaisin” on julkaistu YouTubessa.

Videolla Laura on ylpeä Suomesta ja suomalaisuudestaan, ja on tyytyväinen siitä, että maatamme puolustettiin menestyksekkäästi ja että se on itsenäinen.

Huhtasaaren kommentit ovat huomattavan erilaisia kuin vasemmiston ulostulot itsenäisyyspäivämme alla. Esimerkiksi Maija Vilkkumaa kertoi olevansa kyllästynyt Talvisodan ja Suomen lipun ihannointiin ja kaipasi anti-isänmaallista meininkiä Helsingin Uutisten haastattelussa.

”Haluammeko antaa muiden päättää puolestamme? Entä haluammeko vain sopeutua siihen, että kaduillamme ei olisi enää turvallista kulkea?”, kysyy Huhtasaari videolla.

”Pysyäksemme Suomena on jokaisessa Suomessa asuvan kunnioitettava kulttuuriamme”, paaluttaa Huhtasaari, ja toteaa videon lopuksi:

Minä rakastan Suomea. Itsenäistä Suomea.

Katso Laura Huhtasaaren kampanjavideo mainoksen alapuolelta.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.