Saksassa 222 lentokonetta jäi kentälle, lentäjät kieltäytyivät palauttamasta pakolaisia

5

Saksassa on kuluvana vuonna laskettu yhteensä 222 lennon jääneen tekemättä, koska lentäjät eivät suostuneet palauttamaan pakolaisia.

Lentäjät ja lentohenkilökunta eivät halunneet toimittaa pakkopalautettuja laittomia pakolaisia takaisin Afganistaniin.

Henkilökunta sanoi, etteivät he halua olla osallisina pakkopalautuksissa. Suurin osa kentälle jääneistä koneista laskettiin jääneen Frankfurtissa, missä 140 konetta jäi nousemasta sovittuna aikana.

Suurin osa lennoista olivat Lufthansan ja Eurowingsin koneita.

Muualla Euroopassa tiedossa on yksi tapaus Briteistä missä lentokapteeni ei suostunut palauttamaan yhtä pakolaista. Tämä sattui British Airwayssin koneelle.

5 KOMMENTIT

  1. Paskemmistomedia varmasti vääntää asian urheaksi pakkopalautuksia vastustavien sankaritarinaksi, vaikka todellisuudessa lentäjät pelkäävät oman ja perheensä henkien puolesta.

  2. Armeija kyllä hoitaa, sillä on isoja viihtyisiä kuljetuskoneita joihin sopii kerralla isompikin porukka. Tai ulkoistavat vaikka venäläisille tuon homman kun Saksa on näin heikko perusasoiden kanssa.

  3. Enpä taida olla päästäni paljoakaan vialla, jos uumoilen, että eräälllä George Soroksella ja Angela Merkelillä on likaiset näppinsä pelissä.
    Tai kuka on niin hullu lentokapteeni ja lentoemo, joka ottaa kyytiinsä koneellisen vastentahtoisia ja vastnemielisiä afgaaneja, joiden ”unelma” on särjetty julmasti siitä, että saavat täysiylläpidon ja vapaan oikeuden raiskata sakalaisia vääräuksoisia ”huoria”, joilla peräti on härskisti näkyvissä paljaat käsivarret tai nilkat. Ei! Sehän on fatwan paikka!

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.