Anarkistit yrittivät hyökätä PVL:n marssin kimppuun (video)

1

Nykysuomi seuraa paikan päältä tilannetta Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen PVL:n marssin reitillä. Alussa kaikki sujui rauhallisesti, ja vain yksi provosoiva häirikkö poistettiin paikalta, kun vastarintaliikkeen joukot valmistautuivat marssille.

Vihdoin Runeberginkadulla hieman ennen marssin saapumista Töölöntorille anarkistit yrittivät isolla joukolla hyökätä marssijoiden kimppuun. Heitä kerrotaan olleen satoja.

Vahvalla miehityksellä paikalla ollut mellakkapoliisi sai kuitenkin pidettyä isoa ääntä pitäneet anarkistit  erossa marssijoiden joukosta. Esillä olivat muun muassa aiemmilta vuosilta tutut kumiluoteja ampuvat paineilma-aseet.

Kun vasemmisto ei päässyt hyökkäämään marssijoiden kimppuun, alkoivat he silminnäkijöiden mukaan hajottamaan paikkoja.

Poliisi ilmoitti Twitterissä, että toistaiseksi on otettu kiinni kaksi mielenosoituksia häiriköinyttä henkilöä.

Nykysuomi kuvasi tilannetta suorana lähetyksenä. Voit katsoa videon mainoksen alapuolelta. Vasemmiston hyökkäys alkaa kohdasta 47:50. Video on laitettu alkamaan juuri siitä kohdasta.

1 KOMMENTTI

  1. Kohdassa 49,43 näkyy näitä irakilaisia terroristeja anarkistien joukossa. Kuvaa puhelimella poliiseja. Uutisissa ei sanaakaan tälläisestä. Valemedialla koko yö aikaa keksiä paska juttujaan ja värittää niitä Maija Vilkkumaan hienolla muziikillå.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.