Lapset ja media avustavat häiriköivää vasemmistoa, vihreitä ja anarkisteja

Punavihreä media ja muu punavihreä mukasuvaitsevaisto on mennyt vasemman laidan ääriainesten retkuun joko tahallisesti tai tahattomasti. Siksi oikean tiedon levittäminen tulevista tapahtumista jo etukäteen on tärkeää. Odotettavissa on nimittäin vanhaan tapaan rauhallisesti esiintyvän kulkueen häirintää, ehkäpä jopa väkivaltaisesti.

Soihtukulkueen järjestäjät ovat erityisen harmistuneita punavihreän median yksipuolisesta ja valheellisesta uutisoinnista. Siksi 612.fi yhdistys julkaisi allaolevan tiedotteen:

STT on julkaissut 4.12.2017 laajalle kotimaiseen mediaan levinneen uutisen, joka on otsikoitu ”Äärijärjestöjen mielenilmaus itsenäisyyspäiväksi ilmoitettiin ensin, joten alpakat, puput ja lapset joutuvat siirtymään”

Myös Yle on julkaisssut samoja teemoja toistavan uutisen 4.12.2017 otsikolla ”Lastentapahtuma alpakoineen joutuu siirtymään äärioikeiston mielenilmauksen tieltä Helsingissä”, tämän vuoksi laitamme kumpaakin uutista koskevan oikaisun yhteisesti kummallekin medialle.

Otsikot ovat itsessään harhaanjohtavia, koska jo perinteeksi muodostuneen järjestää 612.fi-yhdistys. 612.fi-yhdistys ei edusta ääriliikkeitä eikä mitään poliittista suuntausta. Yhdistyksen ainoa tarkoitus on kunnioittaa menneiden sukupolvien työtä ja perintöä järjestämällä vuotuisen soihtukulkueen itsenäisyyspäivänä.

Lähtökohtaisesti tilanne on se, että olemme 612.fi-yhdistyksenä ilmoittaneet jo viime vuonna Helsingin Töölön torilla pidettävästä yleisestä kokouksesta. Lisäksi meillä on jatkumo tähän asiaan jo neljättä kertaa. Toinen juttu on sitten ”äärioikeistoksi” nimittely. Nyt näyttää siltä, että jotkut yhdistyksen jäsenistä käynnistävät henkilökohtaisesti asiaan liittyviä rikostutkitojan itsenäisyyspäivän jälkeen.

Lisäksi on hyvä muistaa, että tämä ns.lastentilaisuus oli ilmoitettu viikko sitten ja sen todellinen funktio oli pyrkiä estämään kulkueemme ja näin ollen se oli myös yritys poliittisten toimintavapauksien loukkaamiseen. De facto.

Anarkistit alittivat tässä viimeisenkin säädyllisyyden ja moraalin rajan laittamalla lapset luokkasotansa ja terrorinsa etulinjaan. Näiltä ja näiden vanhemmilta lupaa kysymättä. Tällaista toimintaa on vaikea kuvailla painokelpoisin termein.

Meillä ei olisi yhdistyksenä ollut sinänsä mitään sitä vastaan, että olisimme lähteneet liikkeelle lastentapahtuman jälkeen. Ongelmaksi muodostuivat turvallisuus ja logistiikka, joiden pohjalta poliisi teki lakiin perustuvan päätöksensä.”

-Reijo Tossavainen

One thought on “Lapset ja media avustavat häiriköivää vasemmistoa, vihreitä ja anarkisteja

  • 6.12.2017 at 13:19
    Permalink

    Jokainen tavallinen suomalainen: Tulkaa ja liittykää 612 -soihtukulkueeseen, osoittakaa että välitätte suomalaisuudesta ja ja esi-isiemme meille hankkimasta toimintavapaudesta sekä itsemääräämisoikeudesta sekä sen jatkuvuudesta. Sellainen on tänä päivänä harvinaista herkkua ja siksi kaikkien meitä kadehtivien kansakuntien ihmisten, jotka eivät ole vastaavaa saaneet omissa valtioissaan aikaan, kadehtivat meitä ja pyrkivät tänne.
    Valtioilla on oltava riittävän valvotut rajat, tai ne lakkaavat olemasta. Niiden hallitsijat tulevat pian ulkoa. Siksi, rakas suomalainen: Tule ja osoita rohkeasti tukesi itsenäisyytemme puolesta, nyt se on vielä mahdollista!

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.