PVL:n Jesse Torniainen: Olen pitänyt Maija Vilkkumaata aika paskana artistina (video)

4

Pohjoismaisen vastarintaliikkeen kokoontuessa Helsingin Narinkkatorille valmistautuakseen mielenosoitusmarssille lähtöön, sai Nykysuomi vaihtaa muutaman sanan liikkeen kenties tunnetuimman jäsenen, Jesse Torniaisen kanssa.

Torniainen kertoi kaiken sujuneen toistaiseksi rauhallisesti.

– Kaikki on mennyt hyvin. Porukkaa on tullut enemmän kuin odotettiin. Marssitaan ja pidetään pari puhetta.

Kysyttäessä, kuunteleeko hän Maija Vilkkumaan musiikkia, tuli vastaus kuin apteekin hyllyltä.

– En. Olen pitänyt sitä aika paskana artistina.

Katso Torniaisen haastattelu mainoksen alapuolelta.

4 KOMMENTIT

  1. Tässäkään asiassa Torniainen ei ole yksin, aika moni on pitänyt ja pitää maija vilkkumaata ei vain aika, vaan oikein paskana artistina. 🙂

  2. Komppaan täysillä torniaista, tässäkin asiassa, sillä erotuksella että eihän tuo kirkuja oo es artisti.

  3. Joo, samaa mieltä olen aina ollut. Aivan kamala rääkyvä ääni surkeiden biisipohjien päällä. Kuuntelen mielummin vaikka liidun viiltoääntä tai asfalttiporaa. Sanoituksetkin mitä on sivullisena joutunut kuulemaan ovat lapsellista kuraa. Mutta joillakin hipstereillä menee maku tunnetusti sen mukaan mitä joku sanoo olevan in.

    Mutta en mä tykkää Jesse Torniaisestakaan. Erittäin väkivaltainen täys huligaani jolta puuttuu itsehillintä ja edes jonkinlainen kohtuus mikä aina menee käsi kädessä puoliälyisyydenkin kanssa. En todellakaan haluaisi tollasia jessejä meikäläisen naapurustoon. Tolkut pysyvät kaukana sekopäistä.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.