Veteraanin iltahuuto – Itsenäisyys ei ole itsestäänselvyys

0

Nykysuomi onnittelee satavuotiasta Suomea ja toivottaa kansalaisille hyvää itsenäisyyspäivää ja joulun odotusta.

Kunnioittakaa sotiemme veteraaneja, sillä itsenäisyys ei ole itsestäänselvyys.

Siihen liityen on paikallaan muistuttaa, että veteraanien lääkkeisiin ja hoitoon kerätään jälleen rahaa kansalaisilta, vaikka järjestöillä on kymmenien miljoonien varat, ja veteraaneja enää kourallinen. Asiaan liittyvän kesäkuisen kolumnimme voit lukea tästä linkistä.

Entistä kyseenalaisemmaksi asian tekee se, että samalla kun veteraanijärjestöt unohtavat todellisen tarkoituksensa, eikä valtioltakaan apua heru, kustannetaan maassamme laittomasti oleville paperittomille mittavat palvelut täysin ilmaiseksi.

Samaan aikaan itsenäisyyttämme puolustaneet, parhaat vuotensa ja terveytensä rintamalle jättäneet veteraanit saavat pärjätä omillaan. Tätä on satavuotias Suomi.

Siitä huolimatta nyt on aika ottaa hattu päästä, muistaa veteraaneja ja kajauttaa ilmoille Veteraanin iltahuuto.

Katso myös:

Näkökulma: Veteraanijärjestöjen miljoonavarat käytettävä veteraanien hyväksi!

Mainos

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.