Saksan demarijohtaja: Tavoitteena EU:n liittovaltio ja maahanmuuton lisääminen

Saksan SPD aloittaa hallitus neuvottelut ensi viikon aikana, mikäli puoluekokous hyväksyy asian.

SPD:n puoluekokouksen on määrä päättää vielä torstaina 7.12.2017 osallistumisesta hallitus neuvotteluihin, hallituksen muodostamiseksi virkaatekevän liittokanslerin Angela Merkelin johtaman CDU/CSU-unionin kanssa. Tämä tarkoittaisi jatkoa suurelle koalitiolle.
Martin Schulz SPD ilmoitti tänään tiedotusvälineille, että

” Pyrimme tutkimaan, onko hallitusten muodostuminen mahdollista Saksassa ja mitä siihen vaaditaan”.

SPD totesi Merkelin ensimmäisessä ehdotuksessa vastustavansa konservatiivista suunnitelmaa jatkaa perheenyhdistämiskieltoa osalle turvapaikanhakijoista.

CDU:n konservatiivisen ryhmittymän CSU:n johtaja on ilmoittanut SPD:lle, että

” Se johtaisi jälleen valtavaan siirtolaisvirtaukseen ja Saksan kyky integroida heidät kaikki olisi mahdotonta” sanoo Horst Seehofer

Schulz tunnetaan myös vahvana liittovaltiokehityksen puolestapuhujana, hänen mielestään EU:sta pitää tehdä liittovaltio ”Euroopan yhdysvallat” 2025 menneessä. EU on viime vuosina vaarallisesti heikentynyt, Schulz totesi kokouksessa. Britannian eron lisäksi, Puola, Tsekki ja Unkari ovat heikentäneet unionia omapäisyydellään.
Mikäli koalitiohallitus saadaan muodostettua, EU on askelta lähempänä Saksan ja Ranskan ajamaa liittovaltiota. Nykysuomi kirjoitti näkökulman harvainvallasta ja tänään Saksasta uutisoitiin näin.

https://www.nykysuomi.com/nakokulma-vasemmistolaisuus-eu-ja-uusstalinismi-tavoitteena-harvainvalta/

Taustaa hallitusneuvotteluista

Merkelin hallitus neuvottelut ovat olleet tuloksettomia kahden kuukauden ajan. Hänen johtama CDU/CSU on neuvotellut vihreiden ja liberaalin FDP:n kanssa niin sanotusta Jamaika-koalitiosta. FDP kuitenkin marssi lopulta ulos neuvotteluista. Jälkeenpäin on käynyt ilmi, että Euroopan unionin syventämistä koskevat kysymykset olivat keskeinen ongelma FDP:n osallistumiselle hallitukseen.

Ranskan presidentti Macron on ollut Schulziin yhteydessä ja kehottanut harkitsemaan suuren koalition jatkamista. Suurta koalitiota pidetään otollisena hallituspohjana Euroopan unionin kehittämiseksi Macronin visioimaan liittovaltiokehityksen suuntaan.

Martin Schulz ilmoitti heti vaali-iltana SPD:n jättäytymisestä oppositioon. Syyskuun liittopäivävaaleissa he menettivät tuntuvasti kannatustaan, vaikka pitikin paikkansa toiseksi suurimpana puolueena. Euroopan eri uutiskanavissa on arvioitu, mikäli Merkel ei saa hallitusta muodostettua, voi edessä olla uudet vaalit. Saksan eri mielipidemittauksissa on arvioitu, että uudet vaalit tulevat laskemaan entisestään CDU:n ja SPD:n kannatusta.

Asiasta kertoi Reuters

9 thoughts on “Saksan demarijohtaja: Tavoitteena EU:n liittovaltio ja maahanmuuton lisääminen

 • 7.12.2017 at 18:53
  Permalink

  Ja suomen ”päättäjät” tietysti ensimmäisinä persettä nuolemassa…

  Reply
  • 7.12.2017 at 19:39
   Permalink

   Tottakai, kuinkas muutenkaan.

   Reply
 • 7.12.2017 at 19:50
  Permalink

  Soini ei myy persettä. Saas nähdä, mitä ketku keksii?

  Reply
 • 7.12.2017 at 20:51
  Permalink

  Tämä suunnitelma on ollut olemassa rikollisjärjestön perustamisesta saakka.

  Reply
 • 8.12.2017 at 08:08
  Permalink

  Sipilä on ensimmäisten joukossa vierailulla jos tuo saksan bobrikov, oman maan tuhoaja pääsee valtaan. Ja lupaa samaa myös Suomessa silmää räpäyttämättä.

  Reply
 • 8.12.2017 at 09:55
  Permalink

  Valkoisen, eurooppalaisen kantaväestön sekoittaminen muihin rotuihin tekee siitä vähemmistön!

  Kun tämä kansanmurha projekti saavuttaa kriittisen pisteen, silloin ei paluuta entiseen ole. Eikä kantaväestö ikinä kykene elpymään ja kasvamaan takaisin enemmistöksi! Vain esim. joukkotuhoaseita käyttämällä saatetaan mahdollisesti tilanne vielä pelastaa, mutta suuri osa valkoisesta kantaväestöstä on silloin ikuisesti menetetty. Pohjoisafrikasta ydinliekehtivä pätsi joka pysäyttää kansanvaelluksen. Ja samat toimet tarpeen mukaan muihin ilmansuuntiin.

  TÄMÄ ON SUURIN VIHARIKOS, EIKÄ SIITÄ TULE LOPPUA ENNEN KUIN TARPEEKSI VOIMAKASTAHTOINEN JOUKKO TEKEE SIITÄ LOPUN.

  Mitään heräämistä ei tule koskaan tapahtumaan suuren massan osalta. Joten älkää jääkö odottamaan sitä.

  Vastarinta on kuitenkin todellista.

  Pieni joukko voimakastahtoisia suomalaisia, tai ruotsalaisia taikka he yhdessä, tai saksalaiset tai joku voimakastahtoinen joukko Pohjoisamerikassa, Australiassa tai Itä-Euroopassa tulee olemaan tässä ratkaisijana.

  Sillä ei ole merkitystä kuka sen tekee, kunhan ratkaisu tehdään.

  Reply
 • 8.12.2017 at 11:15
  Permalink

  Olisi mielenkiintoista tietää mitä tyhmyyspillreitä nämä sossut syövät kun niillä on samassa kohtaa aivoja oikosulku kautta koko euroopan.

  Ensin moninaisista mielenterveysongelmista kärsinyt Willie Barandt unelmoi ”yhtenäisestä sosialistisesta euroopasta”. Sitten Ranskan entinen (onneksi jo kuollut) Francois Mitterrand unelmoi sosialistisesta euroopasta. Nyt Chulz haluaa yhtenäisen rajatoman sosialistisen euroopan ja meillä Suomessakin sossujen housut kastuvat kun ne kuulevat puheita yhtenäisestä sosialistisesta euroopasta.

  Onko sossuihin pääsyn vaatimus tietynaiset mielenterveysongelmat? Vai pitääkö sielä juoda/syödä jotain joka johtaa globaalin hävityksen kautta onnelaan?

  Minä en ymmärrä.

  Reply
  • 8.12.2017 at 11:37
   Permalink

   Joo, EUvostoliittoa pukkaa mutta ei taida verettömästi syntyä kuten ei syntynyt edellinenkään totalitaarinen keskushallinto.

   Siis kyllähän sosialismi kelpaa varmasti jokaiselle sen totalitaristisen utopian huipulla olevalle tai sinne pääsystä haaveilevalle. Sen sijaan täytyy ihmetellä sitä kuka haluaa olla se alin, oikeudeton ja jokaiselta elämänalalta hallittu ja säännöstelty tuotantoväline ja hyödyke tuossa sairaassa utopiassa.

   Luokattomuudesta höpinä on täysin turhaa sillä sehän on jokaisen sosialistisen yhteiskuntakokeilun kohdalla nähty että luokat muodostuvat, ovat ja pysyvät. Niin kävi Neukuissa, kävi DDR:ssä ja kävi kaikissa itäblokin maissa. Ja pätee nytkin Kuubassa, Venezuelassa ja Pohjois-Koreassa.

   Mutta sitten vielä kun tiedostetaan se että sosialismin uhreina on kuollut 100 000 000 ihmistä, eli sata miljoonaa, niin miksi koko aatetta ei ole vielä julistettu rikolliseksi?

   Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.