Anarkistit varastivat talojen pihoista Suomen liput ja polttivat roviolla – Katso video

16

Vasemmistoanarkistien takku.net-sivulla on julkaistu seuraava tiedote:

Juhlistimme eilen 6.12.2017 Suomen 100-vuotissyntymäpäivää nuotion äärellä. Rakensimme nuotiomme saloista vapautetuista lipuista ja muutamasta mukaan tarttuneesta banderollista. Ajattelimme näiden olevan hyödyllisempiä tulessa kuin aiemmilla paikoillaan lietsomassa kaduilla isänmaallisuuden tunnetta.

Isänmaallisuus tarkoittaa omistautumista jollekkin valtiolle, mikä on automaattisesti ulossulkevaa kaikkea valtion ulkopuolista kohtaan ja aiheuttaa kilpailutilanteen rajojen eri puolilla olevien ihmisten ja ihmisryhmien välille. Sen sijaan, että vähemmän etuoikeutettuihin luokkiin kuuluvat tuntisivat solidaarisuutta toisiinsa riippumatta maantieteellisestä sijainnista, saa isänmaahehkutus heidät samaistumaan yläluokkaisiin riistäjiinsä ja siten ylläpitämään sortavaa luokka-asetelmaa.

Älkäämme antako sortokoneiston muodostamien ja ylläpitämien rajojen harhauttaa meitä huomaamasta todellisia vihollisiamme, vaan taistelkaamme kokonaisvaltaisesti eriarvoisuutta vastaan!

Tiedotteen oheen on liitetty video, jonka voit katsoa tämän jutun lopusta.

Helsingin poliisi tiedotti asiasta seuraavasti:

Helsingin poliisi on saanut julkisuuden kautta tiedon, että Lauttasaaressa sijaitsevien taloyhtiöiden pihasta on itsenäisyyspäivänä anastettu useita Suomen lippuja.

– Meidän tietoomme ei ole tullut, että asiasta olisi toistaiseksi tehty yhtäkään rikosilmoitusta. Tästä ei kuitenkaan ole täyttä varmuutta, koska sähköisten ilmoitusten käsittelyssä voi esiintyä viivettä, toteaa päivystävä komisario Patrik Karlsson Helsingin poliisilaitokselta.

Poliisi on myös tietoinen julkisuudessa leviävästä videosta, jossa poltetaan Suomen lippuja.

– Käynnistämme esiselvityksen siitä, ketkä tämän teon taustalla ovat ja ovatko videolla nämä Lauttasaaresta anastetut liput. Suomen lipun julkinen turmeleminen on rangaistava teko, Karlsson toteaa.

Asiasta tiedotetaan lisää esiselvityksen edetessä. Tällä hetkellä poliisilla ei ole tapaukseen liittyen muuta kerrottavaa.

Vasemmistoanarkistit ovat ennenkin kunnostautuneet Suomen lippujen polttamisessa. Tässä esimerkki parin vuoden takaa.

”Fuck Suomi 100” -niminen käyttäjätili julkaisi videopalvelu Vimeossa seuraavan videon, jossa Suomen liput poltetaan.

Lähteet: Poliisi, Takku.net

16 KOMMENTIT

 1. Sauli Niinistöä kiinnostaa vain se kuinka monta jopoa hänen olisi nyt ostettava ja pyytääkin salateitä pitkin ”tempaukseen” osallistuneiden” määrää, joka numeerisesti tarkempi kuin iltapaskojen antamat kommari-muli-tyttöjen laskuopin mukaiset numeroilla ”pyörittelyt”. Vaikka onhan se Nolla aivan pyöreä luku, joka kuvaakin sitä kuinka paljon hyötyä tähänastisista haitta maahanmuuttajista on ollut hyötyä Suomi -raadolle.

 2. Toivottavasti tekijät saadaan kiinni ja vastuuseen. Itse jos saisin päättää, niin karkottaisin nämä maanpetturit Suomesta.

 3. Paska video, huonosti tehty. Eivät uskalla edes näyttäytyä videolla. Ja seuraavana arkiaamuna mennään sinne Fuck Suomi sossuun rahaa hakemaan ja vauhtia ostamaan. Tälläisen kuraperseen kun saa kiinni, ensiksi syö sen huivinsa ja sen jälkeen siirtyy pysyvästi pilliruokaan. Nämä reikäpäät pitää potkia Suomesta pysyvästi ulos. Menkööt sinne aavikolle vuohia paimentamaan koska niin ihannoivat sitä touhua.

 4. Nuo saa petturin kohtalon. Mitähän nuo seuraavaksi ?? Nouseeko vaikuttavuus jo seuraavalle asteelle ja se on ? Aivan sekopäitä punakommareita ovat.

 5. Kummallinen viehtymys tuleen, murhapolttoihin ja rovioihin noilla. Toki tiedämme mitä moderni psykologia kertoo tuleen ja tuhopolttoihin viehtymisestä.

 6. Huippu fiksuja ja älykkäitä kannanottoja. Suomella ei hätää jos näin älykkäille ihmisille tulee enemmän vaikutusvaltaa Suomessa.

 7. Näköalattomia ja tulevaisuuteen pettyneitä viherkommunisti hesalaisia. Pian autogrillit alkavat loimuta pääkaupunki seudulla. Vapaavuori haluaa näitä kaupunkiinsa lisää, sillä tällä vapaalla aatteella ja kulttuurimarksimilla ja notkuvilla pakolaisilla hesa lähtee aivan uuteen kukoistukseen.

 8. Suomi on sionatsien värivallankumouksen kohteena. Melkein kuin Ukraina oli, erotuksena vaan se, että valta on jo kaapattu jakamalla keksinmuruja presidentille, hallitukselle ja virkamiehille. Antifantit, kommarien riehuminen kaduilla ja poliittiset oikeuden päätökset ovat osa sitä.

  Tavoitteena lienee jonkinlainen yhteiskunnallinen romahtaminen, jonka jälkeen tuleevat sotatilalait ja Nato:n täydellinen vasallius. On selvää, että sosiaaliturva ja monet tärkeät palvelut tulevat romahtamaan lähitulevaisuudessa. Mitä vähemmän veroja maksaa nyt ja mitä enemmän pystyy omavaraisesti varautumaan tähän, sen paremmassa asemassa on. Paradoksaalisesti verotuksella vain tietoisesti rahoitetaan ja pyritään nopeuttamaan Suomen itsetuhoa, kovin moni vain ei ole tietoinen siitä, vielä. Suomen kehitys ei ole koskaan historiassa mennyt viemäriin näin nopeasti.

 9. Ne, jotka harjoittavat tätä eleä, eivät välttämättä ole anarkistisia, voivat olla fasistisia tai jopa nationalistisia yrittäjiä hylkäämään erilaisia liikkeitä kuin hänen.

  • Ai että koko takkunetti ja toimijansa olisivat fasistien salajuoni? Tai ”jopa” nationalistien?

   Älä naurata.

   Sitä paitsi jokainen normaali maataan rakastava ihminen on nationalisti, joka ei ole sama asia kuin natsi, yritä tajuta se parahin faabio.

   • Tarkoitus on, että sekä fasisteilla että natsareilla on täysin erilaiset ihanteet anarkisteilta, joten he yrittävät asettaa heidän ihanteensa.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.