Lukijan kynästä: Eero Tillasen avoin kirje Juhana Vartiaiselle

2

https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/236874-aarioikeisto-kansanedustajia-vastassa-joka-perjantai-toinen-todellisuus-vain-3-km

Juhana Vartiainen, en kannata sen paremmin kansallissosialismia kuin fasismiakaan, kommunismista, islamismista tai sionismista nyt puhumattakaan. Tämän kaiken olen tuonut puheissani ilmi monta kertaa.

Olenko siis mielestäsi natsi?

Kysyin tätä jo blogiisi kirjoittamassani vastineessa mutta ethän sinä pelkuri uskalla vastata, vaan sensuroit vastineeni. Sinä ja puolueesi ette ole Suomen kansan asialla, se on nähty monta kertaa, te palvotte globalistieliittiä.

Islannin tyyliin tehty kattilamielenosoitus ja sen etkot puolustavat  tätä kansallisvaltiota, sen kansaa ja kulttuuria herättämällä suomalaiset näkemään millaisia valehtelijoita te  maanpetturipoliitikot olette.

Suomalaiset, herätkää! Globalistien perseennuolijat varastavat isänmaanne jalkojenne alta ja lahjoittavat sen pois, pala palalta.

Eero Tillanen

2 KOMMENTIT

  1. Vartiainen vaikuttaa umpitollolta kuten niin moni muukin poliitikko.
    Kuka näitä mulkeroita äänestää?

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.