Mies löytyi tajuttomana suojatieltä – Kuvan miestä ja taksia etsitään

Helsingin poliisi tutkii tapausta, jossa perjantaina 10.11.2017 aamuyöllä noin kello 4.15 Mannerheimintien ylittävältä suojatieltä löydettiin tajuton 56-vuotias mies. Mies oli etelän suuntaan menevillä kaistoilla lähellä Kalevankadun kulmaa. Paikalle soitettiin ambulanssi, ja mies vietiin sairaalaan.

Poliisi on jatkanut tapauksen tutkintaa ja pyytää kuvassa näkyvän tumman Volvo V60 -mallisen taksin kuljettajaa tai taksin tunnistavaa ilmoittautumaan poliisille. Taksi oli tapahtuma-aikaan kello 4.05 aikaan pysähtyneenä Mannerheimintiellä kauppakeskus Forumin puolella Vanhaa ylioppilastaloa vastapäätä ja asioi kahden asiakkaan kanssa.

Poliisi pyytää myös kuvassa näkyvää henkilöä ilmoittautumaan poliisille. Hän oli tajuttomana löytyneen miehen seurassa hetkeä aiemmin, ja hänellä saattaa olla tapahtuneesta tietoa.

Yhteyttä Helsingin poliisiin voi ottaa virka-aikana kello 9–16 puhelinnumeroon 050 5627 405, virka-ajan ulkopuolella numeroon 0295 41 7935 tai sähköpostiosoitteeseen vakivaltarikosyksikko.helsinki@poliisi.fi.

Lähde: Poliisi

2 thoughts on “Mies löytyi tajuttomana suojatieltä – Kuvan miestä ja taksia etsitään

  • 8.12.2017 at 16:34
    Permalink

    Saattaapi tosiaankin olla tietoa ”tapahtumasta”, mutta eipä taida tulla, vaikka Helsingin kinkeripiirin iloisten veronmaksajain kustantama kahvi ja pulla onkin odottamassa. Vanhuuden heikko jo kun olen, en tosin täydellä varmuudella kykene realisoimaan epäselvää kuvaa ”selvän” taksin vieressä. Nimittäin, jos kyseessä olisi, vaikka helsinkiläinen pulu, joka on epäonnekseen onnistunut sotkeutumaan Vastarintaliikkeen kaulaliinaan niin se tietää automaattisesti sitä, että polpossa huomenna syödään pulua kunhan on ”harakanvarvas” ensin saatu kuulustelupöytäkirjaan.

    Reply
  • 8.12.2017 at 17:05
    Permalink

    Sehän on kehitysmaalainen kuvassa.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.