Miestä viillettiin kaulaan teräaseella liikekeskus Puhoksessa – Poliisi etsii silminnäkijöitä

Kaksi toisilleen entuudestaan tuttua miestä otti väkivaltaisesti yhteen liikekeskus Puhoksessa tiistaina 5. joulukuuta noin kello 14.30. Tapahtumat alkoivat ravintolan edustalla toisen kerroksen tasanteella, josta miehet siirtyivät liikekeskuksen katutasolle.

– Toisen miehistä epäillään viiltäneen toista kaulaan teräaseella. Tapahtumilla oli useita silminnäkijöitä, ja pyydämme heitä nyt ilmoittautumaan poliisille tapahtumien kulun selvittämiseksi, sanoo tapauksen tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Pekka Korhonen Helsingin poliisilaitokselta.

Silminäkijät voivat ottaa yhteyttä soittamalla arkipäivinä kello 8–16 numeroon 0295 474 876, viikonloppuisin kello 8–15 numeroon 0295 475 600 ja muina aikoina numeroon 0295 417 915.

Tapausta tutkitaan tapon yrityksenä. Rikoksesta epäilty otettiin kiinni tapahtumapaikan välittömästä läheisyydestä. Poliisi on kuullut sekä uhria että rikoksesta epäiltyä.

Epäillyn tuntomerkit tapahtumahetkellä:

– syntynyt vuonna 1987
– maastokuvioinen takki
– mustat housut
– mustat hiukset, viikset ja lyhyt leukaparta

Uhrin tuntomerkit tapahtumahetkellä:

– syntynyt vuonna 1984
– punainen huppari
– harmaat reisitaskuhousut
– mustat hiukset, viikset ja parta

Lähde: Poliisi

5 thoughts on “Miestä viillettiin kaulaan teräaseella liikekeskus Puhoksessa – Poliisi etsii silminnäkijöitä

  • 8.12.2017 at 16:06
    Permalink

    Pitihän se arvata, kuka ja mikä muu vuohipaimen puukottaa aina kaulaan kun pikkupojasta asti opetettu sahaamaan se pää irti. Poliisi pimittää koko ajan näiden rikastuttajien rikoksia. MM: Keravan murha haisee todella pahasti vuohipaimenen tekosiksi.

    Reply
  • 8.12.2017 at 16:25
    Permalink

    Eivät ole suomalaisia, koska poliisi ei sitä erikseen maininnut. Jos olen väärässä. Vika ei ole minun vaan poliisin ns. tiedotuslinjan. Kun kerran jätetään tärkeitä seikkoja ”auki”, kukin ”täyttää” aukkopaikat haluamallaan tavalla. Niin, että heiluta nyt sitten sitä rakasta punakynääsi polpo.

    Reply
  • 8.12.2017 at 19:19
    Permalink

    jooo ihmisen väri ois syytä mainita…..auttas selkeesti tunnistuksessa……vai eikö haluta selvoittää rasismin pelossa….POLPO

    Reply
  • 8.12.2017 at 19:27
    Permalink

    Tuntomerkit paljastavat monikulttuuriseen värinän. Ah, niin halal.

    Reply
  • 13.12.2017 at 13:02
    Permalink

    Eipä tuolla Puhoksessa paljon valkoiset ihmiset liiku, Paikassahan on liikkeiden näyteikkunatkin teipattu vain arabiaksi.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.