Israelin vastaisku tappoi kaksi palestiinalaistaistelijaa Gazassa

2

Israel on tehnyt ilmaiskuja Gazaan. Iskuja tehtiin ainakin neljään palestiinalaisen Hamas-järjestön tukikohtaan lauantaiaamulla. Tämä oli Israelin vastaus Hamasin perjantaiselle iskulle.

Kaksi muutakin palestiinalaista sai surmansa ja useat haavoittuivat yhteenotoissa Israelin joukkojen kanssa Gazan rajalla.

Länsirannalla on kuohunut sen jälkeen kun presidentti Trump tunnusti Jerusalemin Israelin pääkaupungiksi. Palestiinalaiset ovat osoittaneet voimakkaasti mieltään Trumpin tunnustukselle. Hamas vastasi asiaan raketti-iskulla, joista yksi osui Sderotin kaupunkiin. Hamas on julistanut ja kehottanut palestiinalaisia uuteen kansannousuun.

Viimeisin kansannousu vaati neljässä vuodessa yli viisituhatta kuolonuhria. Viime päivien levottomuuksissa on tähän menneessä kuollut neljä ihmistä.

Lähde: Reuters

2 KOMMENTIT

  1. Tää on kiva, kun täällä voi kommentoida. Huvittavinta oli eilen, kun suvakki iltapäivälehdistö uutisoi tyyliin: ”Ensimmäinen uhri Trumpin päätöksen myötä”. Joku vitun hihhuliarabirättipää oli nyt ammuttu tuolla niin ihan kamalaa ja kommentointi tietty suljettu.

    Kyllä palestiinalaisia saa ampua ja pitääkin ampua., Ne on sen verran paskasakkia. Ei paskasakkia pidä ottaa nurkkiin haiseen ja loisiin.

  2. Jos olisin Netanjahu, sanoisin arabiterroristeille että tässä on nyt ”neuvoteltu” riittävästi: jokaisesta kivestä seuraa luotisade, jokaisesta luodista seuraa pommitus, jokaisen raketin lähtöpaikkaan syntyy 200-metrinen kraateri ja jokaisesta israelilaisen kuolemasta seuraa 100 kuollutta arabiterroristia. Ja jos Iran, Egypti, Saudit tai muut muhametit alkavat pelleilemän, tulee nukesta.

    Loppuu joko väkivalta tai paskasakki nopeasti.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.