Tuomas Murajan murahdukset

10

Faktantarkistaja ja toimittaja Tuomas Muraja perään kuuluttaa Twitter tilillään Paavo Väyrysen ja Laura Huhtasaaren vaalirahojen perään.

” Paljonko @kokokansanpaavo ja @LauraHuhtasaari saavat suoraan rahaa Venäjältä kampanjointeihinsa?”

Tuomas Muraja antaa ymmärtää, että Huhtasaari saisi kampanjaansa tukea Venäjältä.
Huhtasaari vastaa ”En centtiäkään. Miksi saisin?” . Johon Muraja väittää, että muutkin saavat Venäjältä rahaa vaalikampanjaan. Muraja ei tarkenna mihin hänen väitteensä vaalirahasta perustuu.

Huhtasaari pitää Murajan kommentointia tarkoituksenhakuisena mustamaalaamiskampanjana. Monet keskusteluun osallistujat kyseenalaistavat Murajan tarkoitusperät.

Kansanedustaja Jani Mäkelä kysyy ”Ja sinä olet omasta mielestä faktantarkistaja?”

Nykysuomi tarkasti Murajan faktat. Tämä entinen ulkomaan toimittaja ja Brysselin kirjeenvaihtaja sai 2014 Bonnierin journalistipalkinnon tietojentarkistuspalvelu Faktabaarista. Hän on kihloissa Vihreiden ex kansanedustaja Rosa Meriläisen kanssa.

 

10 KOMMENTIT

 1. Muraja on mielenterveyspotilas -näihin ”lausuntoihin” kannattaa suhtautua tuo fakta muistaen. Saman sarjan sekoilijoita löytyy myös puolustusvoimien palkkalistoilta kymmeniä.

 2. ”Johon Muraja väittää, että muutkin saavat Venäjältä rahaa vaalikampanjaan.”

  Siis Muraja viittaa kaikkiin muihinkin presidenttiehdokkaisiin… siis Sauli SN ”33” saa, niitä miehiä Haavisto saa, lautakasa masa saa, Haatainen vai mikä se oli saa, Kyllösen mamin hoito saa, rannikonrahan Torvalds saa…

  Paavo ei saa koska myy mukeja ja kirjojaan.

 3. Murjasella on ollut taas rankka juomaputki päällä ja skitsoilee kun ei pysty enää ottamaan viinaa.Lääkärissä käynti ja passitus suljetulle tuo kyllä apua, mutta korkin pitää pitää kiinni sen jälkeen.

 4. Muraja on mentaalikeissi. Afganistanissa lomailua ei pää kestänyt, tuli liikaa paineita, pelko otti vallan ja nyt sitten avopotilaana meuhkaa sitä sun tätä, kun ei kestä häpeäänsä.

 5. Kaikenlaiset saavat vapaina kulkea….
  Eikö oikea paikka tuolle Murajalle olisi se pyöreä pehmustettu huone?

 6. Näitten punakaartilaisten suusta ei tule ainoatakaan täysipäistä kannanottoa. Mutta eipä federalisteiltakaan sellaista voi odottaa. Nyt kun vasemmiston valheellisuudesta on oikein rautalangasta malli väännetty alpakoineen päivineen. Ei toki punnittua ja harkittua lausuntoa voi edes vaatia. Ei ole mitään puhtaita asia perusteita tarjottavana, koska tälläinen vaatisi sitä, että asianomaisen päänupissa olisi edes jotakin synapsin tapaista.

 7. Ovatko nämä sekopäät jossain erityissuojeluksessa missä saa heittää mitä ihmeellusempää paskaa julkisuuteen?
  Joku Persu kun kirjottas saman……

 8. Tietysti kysyminen ei ole laitonta.
  Murajsltakin voisi kysyä mitä vaan, esim. onko sinulla seksisuhde koirasi kanssa? Joillakin on.
  Tai syötkö vaimosi kuukautisveret?
  Joku syö…
  Jne. jne. Vain mielikuvitus on rajana tai ei ole.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.