Instagramissa esitetty ”pommiuhkaus” – Afgaanipakolainen pidätetty

19 vuotias Afgaani pakolainen on pidätetty Saksassa sen jälkeen, kun hän julkaisi kuvan joulumarkkinoista ja kolmesta pommista Instagram palvelussa.

Kuva oli Ravensburgin torilta etelä-Saksasta ja kuva oli ladattu palveluun torstai iltana, poliisi nosti heti turvatasoa.

Viime vuonna Tunisialainen turvapaikanhakija ajoi kuorma-autolla ihmisten päälle Berliinin joulumarkkinoilla, jossa kuoli 12 ja haavoittui 49 ihmistä.


3 thoughts on “Instagramissa esitetty ”pommiuhkaus” – Afgaanipakolainen pidätetty

  • 10.12.2017 at 13:56
    Permalink

    Eihän tuosta mitään uskalla sanoa.

    Reply
  • 10.12.2017 at 14:14
    Permalink

    Muuta kuin että oikein leppoisaa ja huoletonta monikulttuurista Joulua! Koskaan et tiedä missä jysähtää ja kenen kohdalle rikkaus osuu.

    Reply
  • 10.12.2017 at 17:07
    Permalink

    Aijai mitä vellihousuja saksalaisista on tullut, alistuvaa menetettyä kansaa jota johtaa entinen itä-saksan punainen agitaattori.Näillle ”vieraille” sallitaan se että murhaavat saksalaisia, siis alkuperäisiä ja paljon.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.