Sebastian Tynkkynen: Minusta tuli juuri maahanmuuttokriittisempi

11

 

Sebastian Tynkkynen on raportoinut Facebook seinällään kuinka hän meinasi tulla ryöstetyksi Tukholmalaisessa mc donaltsissa.

Tynkkynen kommentoi sivullaan asiaa näin:

Minulla ei ollut kuulokkeita mukana ja siksi kuuntelin Yle Perjantain feministijaksoa puhelimen kaiuttimesta mäkkärissä.

Lähellä hengaillut tumma mies tunnisti ohjelman kielen, tuli lähemmäs, tervehti ja kysyi englanniksi, olenko Suomesta. Kun kerroin ilahtuneena naamalla, että olen, hän tervehti uudelleen suomeksi. Sillä välin ympärilleni kerääntyi viiden hengen maahanmuuttajan joukko.

Ei naiivi oululainen osaa tajuta, mitä tällainen tarkoittaa, koska ei elä tällaisessa ruotsalaisessa yhteiskunnassa.

Yhtäkkiä huomasin, että kameralaukkuni siirtyi taakseni toiseen pöytään kyyryssä olevan miehen viereen. Kun he tajusivat, että olin huomannut tapahtuneen, eräs maahanmuuttajista yritti selittää, että luuli laukun olevan kyseisen miehen ja oli yrittänyt auttaa häntä. Siis laukun, joka oli vieressäni ja muihin oli etäisyyttä.

Ymmärsin nopeasti, että tässähän on käynnissä yhdessä toteutettu harhautus ja ryöstö. Kameralaukun mukana olisi menneet mm. ajokortti, passi ja maksukorttini.

Laitoin puhelimesta kameran päälle ja aloin räpsiä nopeasti kuvia maahanmuuttajajengistä. Edessä olevat kaksi henkilöä eivät ehtineet peittää kasvojaan ennen kuin tajusivat, mistä on kyse. Kääntyessäni taaksepäin miehet alkoivat juosta mäkkäristä ulos kasvonsa peittäen.

Kun aloin ottamaan kuvia, muista pöydistä huudettiin, että ”kuvaa jokainen”! Aistin patoutunutta turhautumista, jota siinä hetkessä suvaitsevaisilta ruotsalaisilta purkautui ulos. Muutama hurrasi kevyesti.

Kysyin mäkkärin työntekijältä (näkyy kuvassa kaksi), että näkikö hän äskeisen episodin ja sanoi että kyllä. Näitä tapahtui hänen mukaansa joka päivä ja he ovat yrittäneet saada poliisia paikalle, mutta he eivät enää välitä, eivätkä tule paikan päälle.

Että sellainen Ruotsi.

Ihana monikulttuurinen yhteiskunta. Suunniteltiin, että mentäisiin katsomaan Rinkebytä, mutta ei tarvinnut mennä sinne saakka. Tämä tapahtui keskellä Tukholmaa, T-Centralenin mäkkärissä. Ja tapahtuu joka päivä tästä eteenkin päin. En halua Suomesta tällaista ikinä.

Lähde: Sebastian Tynkkynen FB

11 KOMMENTIT

 1. Ruotsi on jo menetetty, yhtä no-go aluetta koko maa.
  Miettikääpä tilannetta kun Svea-mammalta loppuu fyrkka, näitä ruotsin kansalaisuuden omaavia loisijoita on satoja tuhansia. He voivat VAPAASTI siirtyä Suomeen ja jatkaa ryöstelyään. Ja meillähän on se taikaseinä, Kela maksaa ja etenkin HELSINKI MAKSAA oli paperit tai ei.

  • Ruotsihan on ollut NO GO -aluetta jo vuosikymmeniä. Eihän kukaan normaali ihminen kestä sellaista määrää tekopyhyyttä, itserakkautta, omaa paremmuutta ja erinomaisuutta. Oikea Besserwissereiden rikastuma.

   Ovat olleet suorastaan erinomaisia kertomaan muille, kuinka näiden tulisi hoitaa asiansa.

   Sama vika on Suomen suvakeissa. Ovat vain vielä tyhmempiä, suorastaan masokisteja. Heille on aivan sama, kuinka surkeasti itsellä menisi, jos vain muilla menisi vieläkin huonommin.

   Titta nu, vad Ni själv ha skaffat åt Er land! Är det bra nu?

 2. Hmm… sitten vaikuttamisen kansavaksi pitäisi valita joku muu puolue kuin Persut. Nimittäin, vaikka Siniset lähtivätkin Persuista, pitää Halla-Aho tiukasti nyörit käsissään eikä suin surminkaan päästä ketään puoleen jäsentä ajamaan eroa EU:sta.

  Sanokaa mitä sanotte, Persujen maahanmuuttokriittisyys on pelkkää sanahelinää. Katsokaapa eduskunnassa toimimista. Kuinka monta aloitetta Persut ovat tehnet EU:sta eroamisesta sen jälkeen kun saivat ”itsenäisyytensä”? Nolla, TASAN NOLLA !! Mikään ei ole muuttunut. Soinin sijaan Halla-Aho heittelee sutkauksia ja pikkunäppäryyksiä toimittajille. Ja häntäkin aikanaan odottaa palkkiovirka EU:ssa.

  Persut on yhä yhtä mätä kuin ennenkin. Miettikää nyt naista presidenttiehdokkaana joka kävi hakemassa itselleen siunauksen ja hyväksynnän Juutalaisilta Israelista asti. Aivan kuten Soini aikoinaan Ja Salakkamme.

  • Hauskoja nämä RKP:n, Vasemmistoliiton ja Vihreiden palkkaamat Röllit joiden ainoa tarkoitus on hajottaa ja pirstaloida realistien kenttää.

   Ei sillä, onnistuivat jo lahjomaan ja uhkailemaan Soinin kumppaneineen.

   Nyt kysytäänkin realisteiltä luonteen lujuutta ja kärsivällisyyttä. Jos nämä marxilaiset röllit voittavat ollaan kaikki yhtä kuin vainajia. Kommunistit himoavat verta ja valtaanpäästyään alkaa kommunisteille ja sosialisteille tyypilliset leirittämiset ja kaasutus.

  • Ei kukaan aidosti kansallismielinen voi äänestää sellaista joka ilmoittaa olevansa sionisti ja haluaa kieltää järjestöt jotka ovat kriittisiä meidän vihollisia kohtaan.

   Huhtasaari on kova sionisti. Aivan kuten Soini ja Essayah.

   Ja vielä pahemmaksi menee kun Huhtasaari kannattaa Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen kieltämistä!

   Ja mitä tulee matuinvaasioon niin Lapin poliisilaitoksen päälliköllä olisi ollut oikeus sulkea raja väliaikaisesti vuonna 2015 kun matuinvaasio alkoi.

 3. Ole Sebastian tyytyväinen ettet saanut puukkoa kurkullesi. Rinkebyssä näin olisi voinut käydäkkin, varsinkin kun aloit kuvaamaan näitä äärimmäisen röyhkeitä ”sotalapsosia”. Tervemenoa vanha ja vakaa Ruotsi. Välkommen, jo Olof Palmen ajoista lähtien aloitettu ja nyt jo täysillä kierroksilla pyörivä ruotsalaisen kulttuurin ”rikastuttaminen”.

  • Sama epidemia on tulossa myös Suomeen viiveellä.

   Kun te tiedätte tämän jo nyt, älkää aikailko aseiden ja varusteiden hankkimisessa.

 4. Suomalainen on aivan liian lauhkea. Olisi jo pitänyt olla kunnon rähinöitä joka puolella. Vaikka yhteiskunnan keskeinen luottamus ja aivan alkeellinenkin turvallisuus häviää ja no-go tilanne toteutuu suomessa niin suomalaiset eivät luultavasti uskalla mitään. Mutta jos niin onnellisesti kävisi että värinä saa riittää niin astun mukaan kaduille. Ja kaikki kansanpetturit joka tasolla samaan riviin asetettavaksi. Silloin kyttienkin, jotka eivät siis enää kykene hallitsemaan arkista turvallisuutta eikä auttaa oikeuden toteutumista, on paras tajuta että on pakko valita puoli. The tree of liberty must be refreshed from time to time…, sanoi Jefferson ja tottahan se on.

  • Kunnon rähinä tarkoittaa että isketään järjestelmää vastaan kaikella mitä meillä on.

   Kaikki tai mahdollisimman monta vallan välikappaletta joita käytetään meidän alistamiseen on tehtävä toimintakyvyttömäksi.

 5. CFF. Nyt jäitä jofaan. Kyllä pitäisi yrittää valistuksen ja demokratian keinoin. Sitten jos vastapuoli aloittaa Ei-demokraattiset toimenpiteet(tyyliin Neuvostoliitto),puheet on pidetty.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.