Lumimyrskyt aiheuttaneet liikenne kaaoksen Euroopaan

1

Raskas lumisade haittaa Euroopan liikennettä. Lumisateet on aiheuttanut monien lentojen peruuntumisen tai viivästymisen, niin Hollannin kuin Brysselin lentokentillä.

Lähes 300 KLM lentoa on peruuntunut Amsterdamissa ja 50 Brysselissä. Matkustajille on annettu ohjeistukseksi, että tarkistaa lentojen päivitykset ennen kentälle tuloa, eikä lähteä lentoasemalla näin huonossa säässä.

Saksassa lumi on aiheuttanut paljon liikenneonnettomuuksia ja liikenne on jumissa paikka paikoin, myös junat ovat aikatauluista myöhässä. Sunnuntaina Saksan Frankfurtin lentokentällä jouduttiin yli 300 lentoa perumaan. Frankfurt on Saksan vilkkain lentokenttä.
Ranskassa 32 maakuntaa asetettiin hätätilaan lumimyrskyjen takia, muun muassa tuhannet ihmiset ovat ilman sähköjä. Loiressa oli vielä maanantaina yli 80 000 kotia sähköttä.

1 KOMMENTTI

  1. Ei millään pahalla, mutta kerättäiskö kolehti, jotta saadaan toimittajalle oikolukuohjelma tai suomenkielen kurssi?

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.