Nuorukaisjoukko ryösti pojan Helsingin rautatieasemalla

7

Helsingin päärautatieasemalla tapahtui sunnuntaina kello 16 jälkeen ryöstö, jossa alaikäiseltä pojalta vietiin sanallisesti uhkaamalla käteistä rahaa.

Ryöstön kohteeksi joutunut vuonna 2001 syntynyt poika oli matkalla metrolta junalaiturille, kun noin 16-vuotias poika tuli vaatimaan häneltä rahaa. Taustalla oli myös muita samanikäisiä poikia. Kun poika sanoi, ettei hänellä ole aikaa tai rahaa, rikoksesta epäilty uhkasi väkivallalla. Poika antoi hänelle muutaman kolikon ja lähti kävelemään pois tilanteesta.

Epäilty seurasi poikaa ja vaati näyttämään, onko lompakossa lisää rahaa. Hän myös jatkoi uhkailua. Poika antoi hänelle muutaman setelin, minkä jälkeen epäilty poistui paikalta.

Poliisi tutkii tapausta ryöstönä. Rikoksesta epäilty poika on noin 170 senttimetriä pitkä. Hänellä oli yllään valkomustaharmaa takki, punainen paita, punainen lippalakki, musta reppu, valkoiset lenkkikengät ja tummat housut. Lippalakissa ja repussa oli valkoinen teksti, jossa luki mahdollisesti ”Nike”.

Mahdollisista havainnoista voi ilmoittaa sähköpostitse osoitteeseen analyysi.helsinki@poliisi.fi.

Lähde: Poliisi

7 KOMMENTIT

  1. Valvontakameran kuvaa löytyy mutta POLIISI salaa sen. Kuvassa sata varmasti näitä maahantunkeutujia taas mielityössään.

    • Jos valvontavideoita ja kuvia ei julkaista niin lienet oikeassa ja POLPO tekee pitää päivää valkopesten matuja…

  2. Köyhiä rikastuttajia. Ketä polpo kuvittelee kusettavansa. Ei ketään muita paitsi itseään. Taitaa olla jalkapallo harkat tiedossa poikien kanssa, joten luottopakkia tarvitaan kentällä. Ja sitä paitsi ainahan voi kansallismielisillä täyttää putkat. Ei niiden kassa parane muutoin sosialiseerata.

  3. Voi voi nuorukaiset. Just kun nahan väristä ei tietoa ja kyseessä ”nuorukaiset” tai ”perheen isä” tai vastaavaa niin tekijänä aina noi niin lutuset matu paskiaiset.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.