Nuorukaisjoukko ryösti pojan Helsingin rautatieasemalla

Helsingin päärautatieasemalla tapahtui sunnuntaina kello 16 jälkeen ryöstö, jossa alaikäiseltä pojalta vietiin sanallisesti uhkaamalla käteistä rahaa.

Ryöstön kohteeksi joutunut vuonna 2001 syntynyt poika oli matkalla metrolta junalaiturille, kun noin 16-vuotias poika tuli vaatimaan häneltä rahaa. Taustalla oli myös muita samanikäisiä poikia. Kun poika sanoi, ettei hänellä ole aikaa tai rahaa, rikoksesta epäilty uhkasi väkivallalla. Poika antoi hänelle muutaman kolikon ja lähti kävelemään pois tilanteesta.

Epäilty seurasi poikaa ja vaati näyttämään, onko lompakossa lisää rahaa. Hän myös jatkoi uhkailua. Poika antoi hänelle muutaman setelin, minkä jälkeen epäilty poistui paikalta.

Poliisi tutkii tapausta ryöstönä. Rikoksesta epäilty poika on noin 170 senttimetriä pitkä. Hänellä oli yllään valkomustaharmaa takki, punainen paita, punainen lippalakki, musta reppu, valkoiset lenkkikengät ja tummat housut. Lippalakissa ja repussa oli valkoinen teksti, jossa luki mahdollisesti ”Nike”.

Mahdollisista havainnoista voi ilmoittaa sähköpostitse osoitteeseen analyysi.helsinki@poliisi.fi.

Lähde: Poliisi

7 thoughts on “Nuorukaisjoukko ryösti pojan Helsingin rautatieasemalla

  • 11.12.2017 at 14:39
    Permalink

    Lippalakissa ja repussa luki tekijän nimi.

    Reply
  • 11.12.2017 at 15:29
    Permalink

    Minkäs värisiä ko. ryöstäjät olivat?

    Reply
  • 11.12.2017 at 15:45
    Permalink

    Valvontakameran kuvaa löytyy mutta POLIISI salaa sen. Kuvassa sata varmasti näitä maahantunkeutujia taas mielityössään.

    Reply
    • 11.12.2017 at 16:03
      Permalink

      Jos valvontavideoita ja kuvia ei julkaista niin lienet oikeassa ja POLPO tekee pitää päivää valkopesten matuja…

      Reply
  • 11.12.2017 at 17:03
    Permalink

    Muistakaa ,että poliisi toimii Suomen lakien puitteissa. Ei ole pakko tunnustaa mitään. Muiden täytyy osoittaa väittämä todeksi.

    Reply
  • 11.12.2017 at 19:03
    Permalink

    Köyhiä rikastuttajia. Ketä polpo kuvittelee kusettavansa. Ei ketään muita paitsi itseään. Taitaa olla jalkapallo harkat tiedossa poikien kanssa, joten luottopakkia tarvitaan kentällä. Ja sitä paitsi ainahan voi kansallismielisillä täyttää putkat. Ei niiden kassa parane muutoin sosialiseerata.

    Reply
  • 12.12.2017 at 09:45
    Permalink

    Voi voi nuorukaiset. Just kun nahan väristä ei tietoa ja kyseessä ”nuorukaiset” tai ”perheen isä” tai vastaavaa niin tekijänä aina noi niin lutuset matu paskiaiset.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.