Tyhjillään olevaan taloon aiheutettu vahinkoa Kuusamossa – Poliisi pyytää havaintoja

0

Kuusamossa, Kitkantie 91 kiinteistöllä sijaitsevaan, tyhjillään olevaan taloon on aiheutettu vahinkoa muun muassa useita ikkunoita rikkomalla, kaappeja penkomalla ja levittämällä kaapeista löytyneitä jauhopusseja pitkin taloa.

Kaapeissa olleita astioita ja lasiesineitä on sekä rikottu että anastettu. Lisäksi pihalla olleiden öljykanistereiden sisältöjä on kaadettu maahan. Vahingonteot ja omaisuuden anastamiset ovat tapahtuneet syksyllä 2017.

Talolle on asennettu valvontakamera, jonka kuvamateriaalin mukaan kiinteistöllä kulkee sekä aikuisia että alaikäisiä. Kyseessä on yksityinen kiinteistö, jossa oleskeluun vaaditaan omistajan lupa.

Edellä mainituista vahingonteoista tai omaisuuden anastamisista jotain tietäviä pyydetään ottamaan yhteys Kuusamon poliisiasemalle/ päivystys 0295 416 624 tai tutkinta 0295 465 402.

Lähde: Poliisi

 

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.