Venäjä vetäytyy Syyriasta

Venäjän presidentti Vladimir Putin vieraili maanantaina Syyrian tukikohdassa ja määräsi osittaisen vetäytymisen.

Presidentti Putin tapasi Syyrian Bashar al-Assadin Venäjän Hmeimimin tukikohdassa, lähellä Latakia.

Venäjän armeija on tukenut Assadin-joukkoja Syyrian sisällissodassa.

Putin varoittaa, että ”Me tulemme palaamaan takaisin, mikäli terrorismi nostaa uudelleen päätään ja tulemme iskemään sellaisella voimalla, jota ei ole aikaisemmin nähty.”

Putin teki samantyylisen tiedotuksen vetäytymisestä myös viime vuonna, mutta Venäjän sotatoimet jatkuivat siitä huolimatta.

Lähde: BBC

6 thoughts on “Venäjä vetäytyy Syyriasta

  • 11.12.2017 at 15:24
    Permalink

    Eikös tämä ole normaalia. Kun homma on hoidettu, lähdetään kotiin ja analysoidaan kokemukset seuraavaa koitosta varten. Valmistetaan uusia patruunoita ja aseita sekä koulutetaan porukka uudenlaiseen strategiaan.

    Niin että kun seuraavan kerran soditaan hiekkamaissa, silloin ei olla enää vastaavassa tilanteessa kuin Afganistanin sodasa.

    Reply
  • 11.12.2017 at 15:37
    Permalink

    Veikkaan että se paluun tarve tulee hyvinkin nopeasti.

    Reply
  • 11.12.2017 at 15:39
    Permalink

    Läntisen arvo pohjan mukaan nyt pitäisi jäädä miehittämään vielä öljykenttiä, unikkopeltoja etc vuosikymmeneksi. Sekä toki pommittamaan vähän paikallisia ja tekemään lennokki-iskuja mm. hääjuhliin ja hautajaisiin. Muistakaa lapset, jokainen 18-55 vuotias paikallinen mies on potential enemy combatant. Varsinkin jos heitä esiintyy useampi samassa paikassa. Liikkukaa ulkona vain pilvisellä säällä.

    Reply
  • 11.12.2017 at 16:10
    Permalink

    Venäjän todellisuutta vastannut sotaharjoitus on päättynyt Syyriassa ja kimpsut ja kampsut kootaan kotimatkaa varten. Samalla Israelin, Yhdysvaltain ja EU:n vihulainen eli Syyrian sikäläisittäin laillinen hallitus ja presidentti Bashar al-Assad on ilmeisesti vallankahvassa jotesankin kiinni, sillä sitä ennen ei Venäjä lähtisi ”jouluksi kotiin”, joka sinänsä on saavutus sillä niin monta kertaa on tuonkin ”heiton” moni suurvalta ja ja vähän pienempikin joutunut nielemään katkerasti. EU:ssa ja Suomessa tietenkin kohkataan kulmakunnan ”pahan pojan” Putinin lopettaessa ikkunoiden kivittelyn samalla… AH, niin suloisesti unohtaen, että tämän junttilan nykyinen suurin lemmen kohde ”natoineen” ja muine ”sukulaisineen” on pommittanut ja sotilaillaan rampannut pitkin Lähi-itää öljynsä ja epämieluisten hallitusten kaatamisessa, jota etiketti kirjassa ”demokratian vienniksi” diktatuureihin kutsutaan. Jos tuotakin kirjaa ei luettaisi kuin ”piru Raamattua” niin leveätä englantia puhuvat maastopukuiset ammattisotilaat kansoitaisivat tämänkin hurlum-hei huru-ukko – hallinnon johtaman EU:n ”etäispesäkkeen”.

    Reply
  • 11.12.2017 at 17:23
    Permalink

    On ihmisiä kenellä ei ole tosiasioihin perustuvaa yleiskuvaa tilanteesta joten ehkä hyvä kiteyttää:

    Ei Saudi-,Qatar-,ISRAEL/Mossad-,ja USA -rahoitukset sekä turkkilais/kurdiaktiviteetit alueella olevaan toimintaan lopu tähän.
    Yinon-suunnitelma, eli Greater Israel plan joka toteutetaan balkanisoimalla valtioita (tästä syystä siis tuetaan ”kapinallisia” eli terroristeja), Golanin öljyjen tavoittelu(Genie Oil: taustalla Murdoch, Cheney, Rothschild ja muita),
    Military Industrial Economics&Banking Complexin itseään ruokkiva poliittistaloudellinen kehä, suuri kaasu-&öljyputki projekti ynnä muut ziomaailmantaluden/-herruuden varmistamis- ja kasvattamistavoitteet tähän lopu. Kaukana siitä.
    Huom. Tämä kaikki perustuu vankasti todennettavissa olevaan tietoon.
    Venäjän aktiivisuus liittyy tietenkin potentiaalisiin ja todennäköisiin dominoefekteihin mitä tulee talouden kehityssuuntiin ja globaalipoliittiseen vääntövoimaan jne.
    Trumpin Jerusalem veto liittyy varmasti yhteen deep state ziojen seuraavaan liikkeeseen. Kannattaa myös muistaa että false-flaggien, eli suomalaisittain Mainilan laukauksien järjestäminen etenkin niillä seuduilla on paljon helpompaa. Siksi voi olla mahdollista että esim. suurlähetystöä kohti järkätään false-flag pommitus jotta saadaan tekosyy syyttää (kuten Husseinin Irakin täysin valheelliset syytökset) hyökätä Iraniin,
    siis strategisena osana Yinon-suunnitelmaa(kts.esim.General Wesley Clark: attack 7 countries).
    Ja tietenkin musulmaanien kuumaverisyyttä edelleenkin valjastetaan omaan hyötykäyttöön – liiankin helppoa. Syyriassa se vain ei onnistunut muuten kuin lamauttamismielessä mutta toivottavasti se ei onnistu myöhemminkään.
    Ainakin ziojen mediatalojen ja ideologisten liikkeiden kaulapannoilla kulkevat länsimediat tulevat varmasti kohta, jälleen kerran kampanjoimaan varsin vääristynyttä ja jopa päälaellaan olevaa mustavalkokuvaa, seuraavaksi varmaan Irania vastaan jotta antipatiat saataisiin huippuunsa,
    ja kuten aina, niin näkyvät huippuun viritetyt mielipide-asiantuntijat kuten Mikael Jungner 😉 (joka tietenkin blokkaa niitä ketkä tuovat esille näitä hänen ”todellisuutta” haastavia asioita) tai vaikkapa naiivit siokristityt (uskonnollispoliittinen vastaavuus federalisti EU fantsuilijoille) tai muuten vain yksikaistaiset
    ”islam-on-kaikkein-perimmäisin-ongelma-tyypit” auttavat tuottamaan ja pönkittämään niitä kahden pääasiallisen vaihtoehdon kuvia mitä kansalle sitten muodostuu. Ja jälkimmäisten sekä suvarihysteerikkojen yhteenotot ovat mitä mainiointa huomion siirtämistä olennaisimman sijasta oireisiin.
    Hegelin dialektiikka toimii oikein hyvin, ainakin vielä joitakin vuosikymmeniä. Vai alkaako tämä kansa, ja kykeneekö se näkemään harhautuksen samaan aikaan kuin näkee oireet, jää nähtäväksi.

    Reply
  • 12.12.2017 at 06:29
    Permalink

    Venäjä keskittää voimiaan johonkin muuhun, mihinkä, sitähän voivat arvailla suomen natokiimaiset. Lisätäänkö panoksia myös ukrainan keissiin. putinhan antoi kehoituksen aseteollisuudelle valmistautua johonkin isompaan sotaan.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.