Alpakkatapahtuman todellinen kävijämäärä vain 500 henkilöä?

8

Itsenäisyyspäivänä valtamediassa uutisoitiin näyttävästi, että päivän suosituin tapahtuma olisi ollut Töölön Telia 5G Areenalla järjestetty alpakkatapahtuma. Järjestäjän ilmoituksen mukaan kävijöitä tapahtumassa olisi ollut noin 5000. Tämä tieto aiheutti kummastusta, sillä tapahtumasta otetuissa valokuvissa ihmisiä näkyy paikalla todella vähän.

Sebastian Tynkkynen (ps) on julkaissut tänään Facebookissa seuraavan kirjoituksen:

”Sain Töölön lapsellisten virallisen poliisille jättämän ilmoituksen tapahtuman järjestämisestä turvallisuusasiantuntijalta, joka on päättänyt tehdä tutkintapyynnön lapsiperheet ja eläimet valjastaneen poliittisen peitetapahtuman turvallisuusjärjestelyistä. Eihän tämä toiminta kestä päivän valoa ollenkaan.

Nyt tarvitaan kyllä tutkivaa journalismia, mutta suostuuko media penkomaan tämän loppuun saakka? Nimittäin se osallistujamäärä, mikä on tapahtumanjärjestäjien suulla ilmoitettuna ja journalistien kritiikittömänä uutisointina mediassa ollut 5000, on viranomaisille ilmoitetuissa turvallisuuteen liittyvissä dokumenteissa 500. Kymmenkertainen ero. Katsokaa itse. Ja jakakaa eteenpäin.”

Lähde: Facebook

8 KOMMENTIT

 1. Vasemmistolla nuo nollat tunnetusti lipsahtelevat milloin mihinkin suuntaan. Oliko niitä sosialismin tieltä teloitettuja nyt kymmeniä vai satoja miljoonia, nitsevoo…

 2. Älkää nyt viitsikö vääntää veistä suvakkien ja vihervasemmiston rinnassa, KYLLÄ kävijöitä oli 5000 ja alpakkojakin 20 vai liekö 200? 😉

  • Kyllä veistä väännetään, käännetään ja veivataan. Otetaan ulos ja todetaan että pakana, se vuotaa vieläkin ja työnnetään ystävällisesti tulpaksi uudelleen.

   Noin kuvaannollisesti toki vain 😉

 3. Tämä tapaus on vain yksi vasemmiston ja valtamedian meille syöttämistä valheista. Paljon haitallisempia kusetuksi on mennyt läpi suurelle osalle kansaa. Juuri siksi alpakkasumutus ja sen taustat pitää selvittää pienintä yksityiskohtaa myöden. Jokainen operaatioon osallistunut ja väärää tietoa tarkoituksellisesti levittänyt pitää kaivaa esiin. Vittuilu ja valehtelu saa nyt luvan riittää!

  • Näillä on nyt taktiikkana suoltaa uusia ”Gateja” sellaista tahtia- parin-kolmen päivän välein, että kukaan ei ehtisi selvittää valtavaleuutisten taustoja kun jo uutta pukkaa päälle, kuten nyt viimeisintä sotaveteraaneilla ratsastamista.

 4. Olihan Neukku -vainaassakin viljasiilot viljaa niin täynnä, että aivan pullistelivat…niin, siis paperilla.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.