EU ei noteeraa Israelin pääministerin pyyntöä

5

Israelin pääministeri Benjamin Netanyahu pyysi EU:a seuraamaan Yhdysvaltain esimerkkiä ja tunnustamaan Jerusalemin Israelin pääkaupungiksi, vieraillessaan Brysselissä.

EU: n ulkopolitiikan päällikkö Federica Mogherini sanoi, että EU tunnustaa edelleen vain kansainvälisen konsensuksen Jerusalemista.

”Ei ole mitään aloitetta, ei rauhanaloitetta, eikä pyrkimyksiä käynnistää uudelleen israelilaisten ja palestiinalaisten välisiä rauhanneuvotteluja, jotka voisivat tapahtua ilman yhdysvaltain väliintuloa.” Mogherini toisti unionin kannanotossa kahden valtion ratkaisua, koska olisi myös Israelin edun mukaista löytää kestävä ratkaisu konfliktiin palestiinalaisten kanssa.

Sadat mielenosoittajat osoittivat mieltään Brysselin kaduilla protestoidakseen Israelin pääministerin vierailua.

Lähde: Euronews

Mainos

5 KOMMENTIT

  1. Milloin ja mistä lähtien EU olisi ollut linjakas, terve järkinen ja suoraselkäinen päätöksissään? Blokki joka ”käy vatsallaan”, sihisee ” ihmisoikeuksista kuin käärme ja lipoo maireasti kaksihaaraista kieltään lasittunein tunteettomine silmineen ei sellaista sekopäiden juoppojen sisäsiittoista laumaa, joka kierrättää toistensa aivopieruja milloinkaan odottaa mitään muuta kuin myötähäpeää ja Rooman valtakunnan rappion päivien orgioita huonojen poikien seurassa. EU on mitättömyys aivan kuten sotainen Eurooppa on aina ollut loppumattomien sotiensa kanssa ruhtinaskuntineen, joka oli kuin tilkkutäkki sekakansallisine ”suurvaltoineen” täynnä itseään kuin keväinen sammakko mättäällä kurnuttamassa saaden aikaan vain joutavanpäiset taistelut, jota johtivat linnoissa majaa pitävät kenraalit väh. 30 km päässä etulinjoista piirrellen karttoihinsa rintamalinjoja hyökkäyksineen käskyttäen mudassa rypevät sotilaansa rintamalinjan molemmin puolin tappaen tuhansia sotilaita ”vallatun” 40 metrin takia. Jo seuraavana päivänä tai vähintäinkin viikon päästä oli uusi ”hyökkäyskäsky” hienojen viinien ja viiriäisten munien sekä riekon rintapalojen painikkeena kyhätty kasaa, jonka päälle olikin aika sytyttää paksu ja pitkä sikari palamaan siemaillen mitä hienoinpia konjakkeja, joita vain sekamielisten ruhtinaskuntien kellareista löytyi.
    Se oli Eurooppa ennen ja sitä samaa on ”rauhanjärjestö” EU nyt!

  2. Miksi pitäisi? Jerusalem on Palestiinnalaisten kaupunki. Ei juutalaisten. Juutalaiset saava asia virallisesti vain niillä alueilla jotka olivat Brittihallinnon miehityksen alla. Kaikki muu on laitonta asutusta.

  3. Noo israelin on syytä tietää että Eurooppa palvelee vain muslimeja. Natsit on valjastettu nykysin muslimien pahanolon aiheuttajiksi, juutalaiset ovat jo pois muodista.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.