Mauri Peltokangas (ps): Jotain on nyt tehtävä ja pian

Mittavan seuraajajoukon sosiaalisessa mediassa saanut perussuomalaisten Kaustisen kunnanvaltuutettu Mauri Peltokangas väläyttää mahdollisuutta järjestää Peli poikki 2 -tapahtuma, jossa vaadittaisiin hallitukselta tiukempaa otetta maahanmuuttopolitiikkaan.

Peltokangas kirjoittaa Facebookissa:

”Kyllä jotain on nyt tehtävä.. ja pian.

Jokainen ymmärtää, että mikäli valtiovalta ei nyt passita laittomasti ja syyttä (esim. Irakilaisia) Suomessa oleskelevia tuhansia turvapaikanhakijoita kotiinsa on selvää, että koko homma perustuu joidenkin poliitikkojen sidosryhmien busineksen ylläpitämiseen.

Mikäli valtiovalta ei nyt ryhdy välittömiin toimenpiteisiin miljoonia maksavan, turhan, verovaroja syövän maassa oleskelun lopettamiseksi on syytä epäillä veroeurojemme tahallista ohjaamista harvojen taskuun.

On fakta, että muutama firma, joissa vaikuttaa entisiä ja nykyisiä poliitikkoja teki ja tekee vuosisadan tilin hallituksen löysän ja vastuuttoman maahanmuuttopolitiikan ansiosta. Tarkoitus vai vahinko? sen voi jokainen päätellä itse.

Tekisi mieleni suunnittella ”peli poikki 2” tapahtumaa, jossa yksin seison, ilman hattaraa vaatimassa tiukempaa otetta Suomen hallituksen maahanmuuttopolitiikkaan, turvapaikkaturismin osalta.

Korvanapeissa ei soisi anssi kela, eikä paleface… vaan Klamydian ”Suomi on sun”

Kysyn teiltä rakkaat Suomalaiset jotuisinko seisomaan yksin?”

Lähde: Facebook

10 thoughts on “Mauri Peltokangas (ps): Jotain on nyt tehtävä ja pian

  • 12.12.2017 at 11:40
    Permalink

    Mukana! Nyt loppu hyysäämiselle!

    Reply
  • 12.12.2017 at 13:36
    Permalink

    Et joutuisi. Perussuomalaisilla on runsaasti rahaa käytettävissä ja suuri tapahtuma pystytään järjestämään kustannuksista välittämättä. Tätä on odotettu vuoden 2015 kehitysmaalaisten invaasiosta lähtien -tähän saakka perussuomalaiset ovat keskittyneet vain muiden kansallismielisten toimijoiden lyttäämiseen ja julkiseen irtisanoutumiseen milloin minkäkin ryhmän toiminnasta -ollut siis vastapuolen täydellisen kontrolloinnin alla.

    -Joko vihdoinkin tunnustetaan tilanteen olevan niin paha ettei siitä lässyttämällä selvitä? Täältä suunnalta on turha ääniä odotella seuraavissa vaaleissa ellei linja jyrkkene huomattavasti -nykyinen ei nimittäin riitä alkuunkaan. Kun PS meni hallitukseen niin helvetinportit avattiin ja maahan on tulvinut tänne kuulumattomia muukalaisia enemmän kuin koskaan ennen -mitä asian korjaamiseksi on ajateltu tehdä?

    Reply
  • 12.12.2017 at 13:42
    Permalink

    Ei Mauri ei. Jotain olisi pitänyt tehdä heti Kekkosen jälkeen. Koivistoa ei koskaan olisi pitänyt päästää vataan. Ja jos mietitään viimeaikaisia muutoksia, niin jotain olisi pitänyt tehdä jo 15 vuotta sitten. Mutta kukaan ei silloinkaan tehnyt yhtään mitään.

    Edessä on suomalaisten suhteen uusi sisällissota. Se käydään nyt kolmella rintamalla: suvakit, isänmaalliset ja muslimit. Agiaattoreina ja taloudellisen hyödyn kerääjinä juutalaiset.

    Einää ei voi tehdä mitään. Poliitikot ovat mädäntyneet sisältä, poliisihallitus ei noudata voimassa olevaa lainsäädäntöä. Eikä yhteiskunta palvele suomalaisia tai heikko-osaissempia. Historiassa löytyy vaikka kuinka monta esimerkkiä siitä että tällainen ahdistava ja patti-tilanne purkautuu aina väkivaltaisesti.

    Joten Mauri, jos haluat muutosta aikaan ennen konfliktia, niin se pitää lähteä itsestä. Ei pelkkiä puheita vaan konkreettisia tekoja. Eimiekkareita, ei nimien keräyksiä adresseihin, konkreettisia tekoja. Niitä olisi tarvittu jo 15 vuotta sitten. Mutta Persut pettää siinä missä Kepu.

    Nyt minä odotan mitä Mauri saa aikaiseksi tai minkälaisiin aktiviteetteihin hän ihmisiä kutsuu. Puheiden aika on ollut jo. Nyt on tekojen aika. Suomea ei muuteta enää politikoimalla. Kansa on jo ärsyntynyt sen kynnyksen yli.

    Reply
    • 12.12.2017 at 15:36
      Permalink

      Erittäin hyvä tilannekuvaus. Myös vastapuoli tietää että suuri enemmistö kansasta on nykyistä hulluutta vastaan. Valtamedian massiivisesti tukemalla propagandalla yritetään pitää yllä narratiivia täysin vastakkaisesta asetelmasta -kaikki mahdolliset keinot kansallismielisen rintaman rikkomiseksi on käytössä ja väärän tiedon sekä keskinäisen eripuran tahallinen lietsominen pahenee päivittäin.

      Reply
  • 12.12.2017 at 17:24
    Permalink

    Ainakin täällä pohjoisessa melkein järkiään ihmiset seisovat saman mielipiteen takana välittämättä puoluerajoista: rajat kiinni, yli pääsee passin kanssa. Me hyväksymme työperäisen maahanmuuton, mutta emme elintasoshoppaajia.

    Haastatteluotannan mukaan alta 25-vuotiaat ovat sitten opetuksessa syötetyn monikulturismin sisäistäneitä osaltaan. He kannattavat vihreitä tai vasemmistoa.

    Eli aika tungosta tulee seisomapaikoille 🙂

    Reply
  • 12.12.2017 at 17:48
    Permalink

    Mauri on taas asian ytimessä, niin kuin Suomalaisten pitääkin. Etkä muuten ole yksin! Perussuomalainen on PERUSSUOMALAINEN aina.. IRWIÖN laulamanakin ”Perussuomalainen” kunnian osoituksena Perussuomalaisille! linkki ohessa: https://www.youtube.com/watch?v=arj0Hb3fNto

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.