Trump tuo USA takaisin Pariisin sopimukseen – Sanoo Macron

5

Ranskan presidentti Emmanuel Macron sanoi, että uskoo Trumpin vielä palaavan Pariisin sopimukseen, ilmastonmuutoksen torjumiseksi.

Macron kuitenkin sanoo, että hän ei hyväksy presidentti Trumpin vaatimuksia siitä, että Amerikan ehdoista on neuvoteltava erikseen.

Macron tuomitsi tapaa, jolla Yhdysvallat oli ensin allekirjoittanut kansainvälisen sopimuksen, minkä jälkeen se peruutettiin.

”Yhdysvallat allekirjoitti ensin Pariisin sopimuksen. Oli erittäin aggressiivinen päätös vain lähteä. Kun ei ollut mahdollista painostaa muita uudelleen neuvottelemaan sopimusta. koska yksi päätti jättää asian pöydälle.”

Lähde CBS

5 KOMMENTIT

  1. Macron nyt puhuu lämpimikseen saadakseen mediahumiota ja koska on saanut hienoisen yliotteen Saksasta, Merkelin rämpiessä vaalien jälkeisessä neuvotteluhelvetissä. Heti vaalien jälkeen Ranska otti EU:ssa johtajan otteet ja nyt Macron koittaa käyttää kaiken ajan omien ajatustensa ja agendojensa läpiviemiseen. Jotta saisi euroopan kuuntelemaan itseään ja ajatuksiaan.

    EU:ta on siis johdettu ranskalaisella agendalla viimeajat. Ja se on näkynyt. Mama-merkelkään ei ole saanut niin paljon pahaa aikaiseksi kuin Macron.

  2. Puhut aivan liian kauniisti, melkein proosallisesti näistä hirviöistä.

    Mama-merkel?

    Täytyy ihmetellä ettei 80 miljoonan saksalaisen joukosta löydy ketään joka sniputtaisi tämän hirviön.

  3. Jaha. Macronillekin on annettu puhe vuoro kun Mutti polkee jalkaa lattiaan saksalaisten ”väärin äänestämisen” vuoksi.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.