Tuhopoltot roihusivat Espoossa viime yönä – Poliisi kaipaa silminnäkijöitä

Viime yönä puolen yön aikaan Espoossa oli kolme isompaa tulipaloa, joita kaikkia epäillään tahallaan sytytetyiksi.

Nöykkiössä Puolarniitynkujalla sijaitseva taloyhtiön roskakatos paloi kokonaan kello 23.30 – 00.04 välisenä aikana. Silminnäkijä oli kuullut pamauksen kello 23.30, jonka jälkeen katos oli syttynyt palamaan. Hän näki paikalta poistuvan noin 175-180 cm pitkän, noin 30-vuotiaan, hoikkavartaloisen miehen, jolla oli yllään vaalea takki, tummat housut sekä tumma pipo. Roskakatos paloi kokonaan, kuten myös vieressä ollut auto. Lähimmät asunnot olivat roskakatoksesta noin 20 metrin päässä. Tapausta tutkitaan törkeänä vahingontekona.

Espoon keskuksessa Sunantiellä taloyhtiön roskakatos paloi kello 23.30 – 23.55 välisenä aikana.Katos tuhoutui kauttaaltaan. Tapausta tutkitaan vahingontekona.

Espoonlahdessa sijaitseva Järvitorpan päiväkodin rakennus tuhoutui osittain tulipalossa viime yönä 12.12.2017 kello 00.03. Palo oli saanut alkunsa rakennuksen ulkopuolelta ja paloa epäillään tahallaan sytytetyksi. Tapausta tutkitaan tuhotyönä.

Poliisi pyytää silminnäkijähavaintoja tai paloista tietäviä henkilöitä olemaan yhteydessä poliisiin p. 0295 413 031 tai sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.espoo@poliisi.fi

Näiden kolmen tulipalon lisäksi neljän noin 12-vuotiaan pojan epäillään yrittäneen sytyttää tuleen Kaitaan koulun viereisen jalkapallokentän sivussa olevan pukukopin penkin kello 20.25. Palo oli sammunut itsekseen ja pukukopin penkki oli mustunut. Tekijät olivat poistuneet paikalta. Tapausta tutkitaan vahingontekona.

Lisäksi kolmen noin 12-14 -vuotiaan pojan epäillään syyllistyneen tuhotyön yritykseen sytyttämällä pieni nuotio Soukankaaressa ensimmäisen kerroksen parvekkeen alapuolelle, noin 40cm päähän parvekkeen alareunasta. Ulkopuolinen henkilö oli saanut palon sammutettua. Myös näistä tapauksista kaivataan vihjeitä p. 0295 413 031 tai sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.espoo@poliisi.fi

Lähde: Poliisi

3 thoughts on “Tuhopoltot roihusivat Espoossa viime yönä – Poliisi kaipaa silminnäkijöitä

  • 12.12.2017 at 13:49
    Permalink

    Oliko sytyttäjällä jalassaan valkoiset niket?

    Reply
  • 12.12.2017 at 20:45
    Permalink

    Rikastuttajat asialla. Ei enää suomalaiset pyromaanit ja muutoin ”nuoruutensa vallassa” olevat sällit ehdi mennä polttelemaan. Reviiri se on sekin. Siinä saa jauhonaama turpaansa eikä sellaisen itkuja poliisi kuuntele ”resurssipulansa” takia.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.