Alpakoita Jyväskylän Kärkkäisellä lauantaina

6

Tavarataloketju Kärkkäinen ja sen omistaja Juha Kärkkäinen ovat olleet viime aikoina paljon esillä esimerkiksi erilaisten ketjuun kohdistettujen boikottien ja jopa natsisyytösten vuoksi.

Viime viikon ykköspuheenaiheeksi ei noussut Suomen satavuotinen itsenäisyys, vaan alpakat, joiden avulla vasemmisto yritti todistetusti estää isänmaallisten 612-soihtukulkueen.

Nyt nuo kuumat aiheet ovat samassa paketissa, sillä Kärkkäinen ilmoittaa Facebook-sivuillaan, että sen Jyväskylän myymälässä järjestetään tulevana lauantaina tapahtuma, jossa on mukana alpakoita.

Kärkkäisen sivulla mainostetaan tulevaa tapahtumaan näin:

”La 16.12. klo 11-18 Jyväskylän Kärkkäisellä jouluglögitarjoilu ulkona eräoppaiden kodalla.
Klo 12-14 Tiernapojat
Klo 12-17 paikalla kaksi shetlanninponia, kaksi alpakkaa sekä kolme vuohta. Alpakat vierailevat myös myymälän sisällä. Perheen pienimmille poniratsastusta.”

Helsingissä lasten alpakkatapahtuman järjestäjät väittivät tapahtuman keränneen jopa 5000 kävijää. Siihen peilaten Kärkkäisellekin lienee luvassa asiakasryntäys lauantaina.

Lähde: Facebook

6 KOMMENTIT

  1. Hienosti luettu peli Kärkkäiseltä. Alpakoille on tosin järjestettävä tarkka vartiointi -vasemmiston toimintaan kuuluu nimittäin myös viattomien eläinten hakkaaminen. Näistä ei voi koskaan tietää mitä ne kehittelevät TAKKUisen tukkansa alla…

  2. Hienoa Kärkkäinen, laittakaa jonkinlainen vartio paikalle koska näillä vasuripaskoilla on tapana heitellä paukkupommeja eläimiä kohti. Viimeksi Tampereella nämä siat heittivät poliisin hevosia kohti pommeja.

  3. Saas nähdä syytetäänkö Juhaa eläinte rääkkäämisestä? Kun kerran alpakat paikalle hankki, natsien agendaa toteuttamaan.

    Kaikkea hyvää Juhalle ja Kärkkäiselle.

    • Jos paikalla on vain valkoisia alpakoita, alkaa itku rasistialpakoista.
      Valkoisia pupujakin syytetään rasismista…

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.