Vihreiden nuorten puheenjohtaja kertoo epätotuuksia natsiaiheisessa blogikirjoituksessaan

12

Iiris Suomela on vihreiden kaupunginvaltuutettu Tampereelta ja vihreiden nuorten puheenjohtaja yhdessä Jaakko Mustakallion kanssa. Suomela julkaisi eilen blogikirjoituksen otsikolla ”Natsit ovat PVL:n kokoa suurempi ongelma”.

Natsiaiheisessa kirjoituksessaan Suomela mainitsee erikseen nimeltä henkilöt Terhi Kiemunki, James Hirvisaari, Olli Immonen, Jussi Halla-aho ja Laura Huhtasaari.

Suomela väittää kirjoituksessaan muun muassa, että James Hirvisaari olisi ”heilannut” eduskunnassa. Tämä väite ei pidä paikkaansa, sillä kyseinen ”heilaaja” ei ollut Hirvisaari, vaan eduskunnassa Hirvisaaren vieraana käymässä ollut henkilö.

Suomela esittää myös muita kyseenalaisia väitteitä mainitsemistaan poliitikoista, joista monet ovat joko tällä hetkellä tai aiemmin olleet perussuomalaisia.

Lue koko blogikirjoitus tästä linkistä, ja kommentoi tämän jutun alle, mitä muita asiavirheitä kirjoituksesta löydät. Voit myös esittää oikaisusi suoraan blogin kirjoittajalle.

Lähde: Iiris Suomelan blogi

 

12 KOMMENTIT

 1. JOS suomessa olisi niin paljon ”natseja” mitä vihreät antavat ymmärtää niin viherstalinisteja ei olisi ollenkaan. Hyvin yksinkertaista.

  -Sen saa jokainen miettiä mielessään kumpi näistä ryhmistä aiheuttaa enemmän haittaa suomelle tulevaisuudessa? -Henkilökohtaisesti veikkaa että se on de gröna.

 2. Tuo pakkohoitoon ja äkkiä. Myös kunnon koomalääkitys päälle, ettei aivot enää tuhoudu pahemmaksi.

 3. Eipä 23 vuotiaalta”kympin tytöltä” voi paljon muuta odottaa kuin koko maailman halailua. Mahtaa vanhempana nolottaa nämä ulostulot, mikäli viisastuu. Kaikki tosin eivät vanhetessaan viisastu.

 4. ”Suomen vastarintaliikkeen tappaman Jimi Karttusen läheisten suruun”.
  Kaksi valetta. Karttunen ei kuollut tuohon potkuun, eikä siitä aiheutuneisiin vammoihin. Lisäksi Suomen lainsädäntö ei edes tunne sellaista käsitettä, että oikeushenkilö voisi henkirikokseen syyllistyö, vaan tekijä on aina luonnollibnen henkilö.

  ”vaan natsit ja heidän edustamansa rasismi tuomittaisiin Suomessa yksiselitteisesti”.
  Näkyvin osa natsien rasismia on antisemistismi, jonka yksiselitteinen tuomitseminen tarkoittaisi myös islamin antisemitismin tuomitsemista, joten tuota osaa ei vaihervasemmistokaan yksiselitteisesti tuomitse.

  ”Näin ei kuitenkaan ole, jolloin natsien vaikutus näkyy Suomen yhteiskunnallisessa ilmapiirissä sekä poliittisessa päätöksenteossa niin paikallistasolla kuin eduskunnassa”.
  Ei ollut kuitenkaan laittaa yhtään esimerkki päätöksistä, joita olisi ohjannut natsien vaikutus. Suomessahan ei istu yhtään natsia missään päättävissä elimissä, vaan ainoastaan vihervasemiston natseiksi kutsumia.

  ”Sekä MV-lehti että PVL on todettu laittomaksi”.
  MV-lehteä ei ole kielltty, eikä PVL.kään kileto ole vielä lainvoimanen, eli sitäkään ei ole kielletty.

  ”Kiemunki on siis tukenut laitonta, selkeän rasistista ja demokratian vastaista toimintaa”.
  Yllä olevasta seuraa, että tämäkin on valetta.

  ”James Hirvisaari heilasi eduskunnassa”,
  Ei heilannut, vaan vierailija.

  ”Olli Immonen järjesti vierailun Eugen Schaumanin haudalle SVL:n kanssa”.
  Ei järjestänyt, vaan tuon järjesti Suomen Sisu, johon Immonen kuuluu.

  ”Jussi Halla-aho kohosi peräti europarlamenttiin ja hallituspuolueen puheenjohtajaksi”.
  Ei ole ollut päivääkään hallituspuolueen puheenjohtaja, eikä hän kohonnut mihinkään europarlamenttiin, vaan valittiin vaaleissa aivan samoilla säännöillä kuin vihreätkin edustajat.

  ”Suomen vastarintaliikkeen aloittamaa 612-kulkuetta”.
  Asiasta ei ole muuta tietoa kuin Holapan puheet /(jotka voivat hyviin olla totta, mutta myös valetta) Täyrtyy lisäksi muistaa, että Holappa si ”kääntymistetään” palkaksi suojatyöpaikan.

  ”Omien ehdokkaiden puolesta kampanjoimisen lisäksi tämä näkyy ihmisoikeuksia puolustaviin”,
  Suomessahan ei ole yhtään ryhmää, joka ainoastaan puolustaisi ihmisoikeuksia. Sen sijaan ihmisoikeuksia keppihevosen oman agendansa ajamiseen käyttäviä ryhmiä on paljon. Esim. Vihreät.

  ”poliitikkoihin kohdistuvana vihapuheena, joka tähtää vaientamiseen, pelotteluun ja poliitikkojen viestintäkanavien tukkimiseen. Trollauksen ja vihapuheen”
  Tämä pitää paikaansa, mutta olisi voinut mainita, että tuo on jo kaikien poliittisten ryhmien menettelytapa.

  ”sukupuoli- ja seksuaalivähemmistöjen oikeuksista tai muista ihmisoikeusasioista”,
  Ihmisoikeusjulistus on kirjoitettu aikana, jolloin allekirjoittajamaissa useimmissa homous oli rikos tai luokiteltiin sairaudeksi, joten homoliittot ja erilaiset translait eivät voi olla tämän julistuksen mukaisia ihmisoikeusasioita.

  ”liittymään heidän mukaansa heikentämään Suomen ihmisoikeustilannetta”.
  Suomellahan ei ole mitään ihmisoikeuksia, mutta suomalaisill on ja niiden heikentämisessä on kyllä vihervasemmisto kunnostautunut huomattavasti paremmin kuin natsit.

  ”Helsingin kaupunginvaltuuston paperittomien välttämätöntä terveydenhuoltoa käsitelleestä kokouksesta”
  Kokouksessahan ei käsitelty paperittomien, vaan laittomasti maassa oleskelevien välttämättömän terveyden huollon laajentamista, eli yhdessä lauseessa kaksi virhettä.

  ”jossa Halla-aho sai tukea niin kokoomuksen kuin kristillisdemokraattien riveistä”.
  Ja Eveliina Heinäluoman samansisältöinen esitys sai tukea myös SDP:stä. Tämä taisi saada huomattavasti suurempaa tukea yleisestikin kuin Halla-Ahon esitys.

  ”Rasismista on tullut normaali osa suomalaista politiikkaa, mikä näkyy maahanmuuttopolitiikan kiristymisenä ja pikemminkin heikentyvänä kuin kehittyvänä ihmisoikeustilanteena”
  Maahnmuuttopolitikan kiristysen laittaminen natsien piikkiin on jo mielisairasta, sillä nuo päätöksethän tarvitsevat enemmistön ja väite siitä, että eduskunta olisi näin natisen vietävissä on jo sairasta foliohattuilua.

  ”Tuore EU-raportti toteaa Suomen olevan yksi Euroopan rasistisimmista maista”.
  Väite perustuu kyselyyn, jossa kysyttiin kokemisesta, eli se on näytöllisesti täyttä paskaa, kun ei ole tietoa mitä kukakin rasismilla ymmärtää. Voisi yhtä hyvin vaittää, että Suomessa on Euroopan parhaiten onnistuttu samaan maahanmuuttajat sisäistämään ajatus siitä, että kaikki mikä ei mene oman tahdon mukaan on rasismia.

  ”Rasismin pitäisi vähentyä, ei lisääntyä; ihmisoikeustilanteen pitäisi parantua, ei heikentyä”
  Tätä kehitystä kuitenkin natseja enemmän jarruttaa vihreiden tukema islamisaatio. Kaikki rasismin, ihmisoikeuksien vastaisuudet ja demokratian vastaisuudet läytyvät niin islmaista kuin natsismista. Toinen on vain Suomessa tuhatkertainen määrältään ja vaikuttavuudeltaan. Osoituksena on juuri vihreiden tuki tälle epädekraattiselle väkivaltauskoideologialle.

  ”Natsien pitäisi jäädä yksin ajatustensa kanssa”.
  He ovatkin. Ja onneksi tuossa toisessakin asiassa päätettiin, että tuota uutta suurta keskusvärväämöä ei rakenneta Suomeen.

  Nämä tuli tuosta pikaisesti lukemalla esiin, mutta muilta osin varmaan ihan vakavasti otettavaa tekstiä, kuten Vihreäkltä älyköltä voi odottaa.

 5. Nämä vihreät itujen syönnillä herneen kokoiset aivonsa mädättäneet eivät edes tiedä koko natsismista yhtään mitään. Siitä mikä on ”natsi”, kuinka se on syntynyt? jne…
  Vihreät eli DDR:n luoma eräänlainen ”tietokonevirus”, joka valjastettiin Stasin ja DDR;n kommunistisen puolueen toimesta aiheuttamaan sekaannusta, ympäristö -terroria, mellakoita, haittaamaan rakennushankkeita, aiheuttamaan vaikeuksia liike-elämälle, työllisyydelle, kansantalouden tuottavuudelle Saksan Liittotasavallassa 1970-luvun lopusta alkaen. Saksan Liittopäiville Vihreät valittiin Liittopäivävaaleissa v. 1979. Silloinen vihreäliike asemoitui luonnonsuojelijana ym. ”vihreiden arvojen” mm. kestävän kehityksen ajamisena yhteiskunnassa. Tämä oli se ”sisäänheitto tarjous”, jolla Vihreät markkinoitiin ensi alkuun, mutta kuten olemme nyt nähneet Vihreät eivät enää nakkaa paskaakaan ympäristöasioista vaan sen päämaalina on tuhota länsimais -kristillinen yhteiskunta tavoitteena luoda kommunistis -lähtöinen utopia hajoittamalla perhearvot, sukupuolet, monikulttuurisuus, valkoisia kohtaan harjoittama rasismi, kansallisvaltioiden tuhoaminen, kristillisten arvojen kieltäminen, homous, lesbous, eläimiin sekaantuminen, pedofilia, länsimainen edustuksellinen demokratia, sananvapaus, kokoontumisvapaus, vapaus ja oikeus vapaaseen yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen poliittisten järjestöjen kautta…. listan ollessa loputon.
  Vihreällä puolueella on suora yhteys itsellään Natseihin, koska myös natsiaatteeseen kuuluin luomuviljely, luonnonsuojelu, eläintensuojelu ja eläminen suorassa yhteydessä luontoon, jonka erottamaton osa ihmisen katsottiin olevan. Tästä on todisteena Länsi-Saksassa Vihreän puolueen alkuaikoina puolueen jäseninä oli lukuisia entisiä kansallissosialistisen puolueen jäseniä, joista moni nousi merkittäviiin asemiin tuon puolueen hierargiassa ja olipa heitä parlamentissakin. Tämän tullessa ilmi entisen kansallissosialistit joutuivat eroamaan asemistaan niin puolueessa kuin myös sen myötävaikutuksella hankituista luottamustehtävistä sekä muista merkittävistä asemista yhteiskunnassa.
  Niin, että tässä vihreät kyllä heittelevät kiviä lasitalosta oikein pahemman kerran. Tässä taas näemme eräänlaisen ”alpakkagaten” ja sen millaisilla ”jauhoilla” vihreät, punakaarti, SDP ja ym. suvaitsevaisto on yleensä liikkeellä.

  • Ei kasvisruoka tee vihervasuria, Hitlerkin oli kuulemma vegetaristi. Mutta tarkemmin ajatellen sen logiikan mukaan se saattaa joistakin tehdä nazeja… vihreistäkin, ilmeisesti Iiriksestäkin?
   No, ei varmaan kaikista. Eilen tapasin kaupan kasvisruokahyllyköiden tuntumassa fiksunoloisen rastatukka-vegetaristin, ihan kunnon duunarin työvaatteissaan. Ostettiin molemmat Monday-nyhtökaurapullia – tosihyviä ruisleivän päällä sellaisenaan, mmm!

   Sinulle, Iiris Suomela, haluan esittää kysymyksen: Voiko sinusta maailma tulla jotenkin paremmaksi paikaksi, kun sihen pyritään puhtaasti valheiden avulla kuten sinä tuossa blogissasi teet? Eikö sinusta valheellisuutta jo muutenkin politiikassa ole aivan liikaa, pitääkö osallistua siihen samaan sottaamiseen? Aivan varmasti sinä Iiris tuolla kauniilla ulkoisella olemuksellasi pönkittäen löydät paremman, rehellisen tavan ajaa oikeasti hyviä asioita, joista voit aidosti tulla olemaan ylpeä. Valheet syövät naista ja miestäkin, rankasti pitkän päälle.

 6. En ole juuri näihin natseihin stadissa törmännyt vaikka olen täällä vuosikymmeniä dallaillut
  Kommareita ja muita suvakkeja sensijaan on vastaan tullut joka vuosikymmen aina vain enemmän eikä näistä bullshiteista ole muuta ollut kuin haittaa,ja harmia..
  Kekkosen aikana heitä siedettiin Moskovan takia..ja tänään Brysselin.
  Niin että taas kerran tähän on pakko heittää..Voi vittuu,mitä paiskaa.

 7. Kävelin vasta jäisellä kadulla johon oli satanut tuore lumikerros, kyllä siinä jalat ja kädet heiluivat.
  Toivottavasti yksikään virhe ei nähnyt tai kohta syytetään natsiksi ja heilaajaksi…

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.