EU:n johtajat törmäyskurssilla pakolaisten pakkokiintiöistä Brysselin huippukokouksessa

Kokouksen puheenjohtaja Donald Tusk ärsytti EU:n komission jäseniä ja eräitä muita virkamiehiä kutsumalla pakolaiskiintiöitä ”tehottomiksi” ja ”eripuraisuutta aiheuttaviksi” jo aikaisemmin.

Huippukokous sai aikaiseksi yhdentoista kohdan listan tämänhetkisistä ongelmista. Eurooppa-neuvoston esityksessä edellytetään EU:n yhteistä sopimusta kesäkuuhun 2018 mennessä helpottamaan rasitusta niissä Välimeren maissa, joissa on suurin pakolaispaine tällä hetkellä.

Esityksen mukaan EU voi puuttua laittomaan maahanmuuttoon vain jäsenvaltioiden täysipainoisella osallistumisella sekä EU:n ja jäsenvaltioiden omien keinojen ja välineiden koordinoidulla käytöllä. Ongelmia nähtiin myös eri maiden taloudellisissa resursseissa hoitaa velvoitteitaan, myös pakkokiintiöt nähtiin tehottomana ratkaisuna.

Puola ja neljä muuta Euroopan valtiota on torjunut EU:n pakolais- ja turvapaikkapolitiikan. Euroopan komissio on haastanut Euroopan tuomioistuimeen Puolan, Unkarin, Tšekin ja Slovakian, jotka kieltäytyvät ottamasta turvapaikanhakijoita EU:n kiintiöjärjestelmästä. Kieltäytyneet valtiot ovat sanoneet syyksi muun muassa, että he eivät ole valmiita integroimaan ei-kristillisistä kulttuureista ihmisiä, jotka mieluummin eläisivät rikkaimmissa EU-maissa.

Euroopan komissio laati pakollisen järjestelmän 160 000 pakolaisen – syyrialaisten ja eritrealaisten – siirtämisestä Italiasta ja Kreikasta muihin EU-maihin. Mutta toistaiseksi vain noin 32 000 pakolaista on siirretty.

Italia ja Saksa ovat maita, jotka haluavat pakollisia kiintiöitä, jotta maahanmuuttajia voidaan siirtää uudelleen silloin, kun EU:hun tulee lisää pakolaisia.

Lähde: BBC

Katso myös:

7 thoughts on “EU:n johtajat törmäyskurssilla pakolaisten pakkokiintiöistä Brysselin huippukokouksessa

 • 14.12.2017 at 18:30
  Permalink

  Lähes kymmenen vuotta aktiivisesti tätä euroopan miehitystä seuranneena sanoisin että nyt on tasan viimeinen hetki niille jotka tätä kansanvaihtoa aikovat vastustaa. Kesästä 2018 on tulossa suomen tulevaisuuden kannalta ratkaiseva hetki. Jos globalistit eivät saa pakkosiirrettyä suunnittelemaansa määrää ”taakanjaolla” (sic!) niin helvetinportit avataan ja ruåtsin avustamana Suomi ajetaan täyteen, SIIS TODELLAKIN TÄYTEEN kehitysmaalaisia. 2015 oli vain kenraaliharjoitus tulevaa varten.

  -Tämä on euroopan unionin ja globaalin eliitin lahja 100-vuotiaan Suomen kansalle -otetaanko vastaan?

  Reply
  • 15.12.2017 at 03:49
   Permalink

   Ei oteta,vaan lähetetään nämä nykyisetkin puukottaja,raiskaajat takaisin Ruotsin kautta Saksaan,Merkkelin hoidettavaksi.

   Reply
 • 14.12.2017 at 19:01
  Permalink

  Voitaisiinko ottaa HelSinkiin vaikka 1000 000 pakoloista noin vaikka aluksi. Niin että riittäisi Westendiin sekä Kauniaisiin oikein kunnolla porukkaa. Kysellään sitten kehä3sen sisäpuoliselta jengiltä,että vieläkö teillä on ”unelma”.

  Reply
 • 14.12.2017 at 19:07
  Permalink

  Kun on kyse Sipilästä ja kumpp. joutuu taas puristelemaan paikkojaan. Kenties paljon pahempaa kuin Israelin Mooseksen aikuisia Herran vitsauksia ummpiniskaiselle Egyptin Faaraolle.

  Reply
 • 14.12.2017 at 20:06
  Permalink

  Jokaisessa maassa ENEMMISTÖ kansalaisista vastustaa HAITALLISTA maahanmuuttoa eli järjettömän massiivista pakolaismäärää.
  Päättäjiä ei kiinnosta paskaakaan mitä kansa on mieltä.
  Ovat pienen globalistieliitin lahjomia.
  Kansallisvaltiot halutaan tuhota velkaannuttamalla ja kansan vaihdolla.
  Hajoita ja hallitse, vanha kikka.

  Reply
 • 14.12.2017 at 20:29
  Permalink

  Suomelle sopii lähtökohtaisesti kaikki vaihtoehdot, kunhan ne ovat humaaneja ja ketään ei jätetä auttamatta.

  Suomi ottaa vaikka vähän enemmän pakoloisia ja näyttää mallia muille luokan mallioppilaana.

  Suomella on sitten niin pirun typerät päättäjät.

  Reply
 • 15.12.2017 at 05:50
  Permalink

  Saksa ja Ransaka haluaa eroon suurista matumassoista, ei tässä muuta ole. Itä-euroopan maathan niitä ei ota, joten mm. pohjoismaat saavat vielä sellaisen matuaallon osakseen että oksat pois. Nyt olisi oikea aika alkaa prosessi EU:sta eromaiseen, muuten olemme kusessa.

  Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.