Tunnistatko tämän naisen? – Teki kolme ryöstöä huumeruiskulla uhkailemalla

2

Sunnuntaina 3.12.2017 kello 21.00 Porvoon Kevätkummussa Sammontie 1 osoitteessa sijaitseva R-kioski joutui ryöstön kohteeksi. Samana iltana kello 22.56 toteutettiin toinen ryöstö samalla tavalla Porvoossa Aleksanterinkatu 29 osoitteessa sijaitsevassa K-marketissa.

Kolmas ryöstö tapahtui Loviisassa tiistaina 5.12.2017 kello 13.15, kun osoitteessa Itäinen Tullikatu 11 sijaitseva Keittiömaailma ryöstettiin. Nainen oli tullut liikkeeseen ja uhkasi myyjää rautaputken tapaisella esineellä sekä huumeruiskulla.

Itä-Uudenmaan poliisi epäilee, että edellä mainittuihin tekoihin on syyllistynyt sama henkilö.

Epäillyn tuntomerkit ovat seuraavat:

-nainen

-vartalon peittävä maastokuvioinen takki, huppu päässä

-hupun alla harmaa neulepipo

-kaulassa kirjava oranssin värinen kaulahuivi, joka peitti kasvot nenän alapuolelta

-jalassa harmaat collegehousut ja mustat varsikengät

-kädessä siniset hansikkaat

-silmissä musta meikki

-pituus n. 170cm

Asiaan liittyviä tietoja ja vihjeitä voi ilmoittaa puhelimitse numeroon 0295 413 666 tai 0295 413 636 tai lähimmälle poliisiasemalle.

Lähde: Poliisi

2 KOMMENTIT

  1. Pukeutumisesta voisi päätellä että on joko antifan tai vasemmiston edustaja. Nekin pukeutuu yleensä noin.

  2. Ellen nyt väärää vainua saa. Syyllinen voi hyvinkin olla Suomen hybridisodan pissis -kerhon pää-trollista seuraava paranoidi.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.