Varkauksista epäilty mies tehnyt vastaavia rikoksia ympäri Suomea

4

Hämeen poliisi pyysi alkuviikosta yleisön apua valvontakameran kuvassa näkyvän miehen tunnistamiseen. Kuvan julkistamisen jälkeen poliisi sai kansalaisilta lukuisia yhteydenottoja miehen henkilöyteen liittyen. Tunnistaminen onnistui kansalaiselta tulleen tiedon avulla.

Tunnistuspyyntö liittyi Heinolassa tutkittavaan rikosasiaan: erään kauppaliikkeen takahuoneessa sijaitsevasta kassakaapista anastettiin 2.12.2017 rahaa liikkeen aukioloaikana. Samalla anastettiin liikkeen henkilökunnalle kuuluvaa omaisuutta.

Nyt tunnistetun miehen epäillään tehneen vastaavanlaisia omaisuusrikoksia ympäri Suomea. Hänet on tunnistettu, mutta ei toistaiseksi tavoitettu.

Poliisi kiittää yleisöä saamastaan avusta.

Lähde: Poliisi

Katso myös:

”Hieman tummempi” mies anasti rahaa ja omaisuutta Heinolassa – Vihjeet poliisille

4 KOMMENTIT

  1. Sipilän ”serkkupoikiin” verrattava ”helmi”.
    Toivottavasti poliisilla on parempaakin tekemistä, sillä uskoisin näinkin ”suuressa” maassa aina jonkun kansallismielisen olevan ulkosalla.

  2. Näitä Sipilän kutsuhuudon tuomia kultamunia ja lissä tulee koko ajan kun esim. Saksa palauttaa kaikki mitkä esim. Suomesta hipisivät saksaan hylsyn saatuaan. Ovat kuin kersat namikaupassa, rosvottavaa riittää ja tuomiot ovat naurettavaia ja kun on vielä suojaväri, pääsee vielä vähemmällä.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.