Varkauksista epäilty mies tehnyt vastaavia rikoksia ympäri Suomea

Hämeen poliisi pyysi alkuviikosta yleisön apua valvontakameran kuvassa näkyvän miehen tunnistamiseen. Kuvan julkistamisen jälkeen poliisi sai kansalaisilta lukuisia yhteydenottoja miehen henkilöyteen liittyen. Tunnistaminen onnistui kansalaiselta tulleen tiedon avulla.

Tunnistuspyyntö liittyi Heinolassa tutkittavaan rikosasiaan: erään kauppaliikkeen takahuoneessa sijaitsevasta kassakaapista anastettiin 2.12.2017 rahaa liikkeen aukioloaikana. Samalla anastettiin liikkeen henkilökunnalle kuuluvaa omaisuutta.

Nyt tunnistetun miehen epäillään tehneen vastaavanlaisia omaisuusrikoksia ympäri Suomea. Hänet on tunnistettu, mutta ei toistaiseksi tavoitettu.

Poliisi kiittää yleisöä saamastaan avusta.

Lähde: Poliisi

Katso myös:

4 thoughts on “Varkauksista epäilty mies tehnyt vastaavia rikoksia ympäri Suomea

  • 14.12.2017 at 16:53
    Permalink

    Sipilän kutsuvieraita , joiden motiivien epäily on rasismia. Todellista monikulttuurista rikkautta, johon sijoitettu euro tulee tuplana takaisin.(orpo,stubb ja joku jude)

    Reply
  • 14.12.2017 at 18:41
    Permalink

    Sipilän kartanon luottomies, tulis nyt käymään meilläkin. Saataisiin hupia oikein kunnolla.

    Reply
  • 14.12.2017 at 19:32
    Permalink

    Sipilän ”serkkupoikiin” verrattava ”helmi”.
    Toivottavasti poliisilla on parempaakin tekemistä, sillä uskoisin näinkin ”suuressa” maassa aina jonkun kansallismielisen olevan ulkosalla.

    Reply
  • 15.12.2017 at 05:45
    Permalink

    Näitä Sipilän kutsuhuudon tuomia kultamunia ja lissä tulee koko ajan kun esim. Saksa palauttaa kaikki mitkä esim. Suomesta hipisivät saksaan hylsyn saatuaan. Ovat kuin kersat namikaupassa, rosvottavaa riittää ja tuomiot ovat naurettavaia ja kun on vielä suojaväri, pääsee vielä vähemmällä.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.