Yhteenveto miksi Trump voitti ja miksi Trump menestyy

Ystävät USA:sta tekivät yhteenvedon, miksi Trump voitti ja miksi hän menestyy:

”Suomessa luullaan, että Trump on osa rikasta eliittiä, vaikka asia on juuri päinvastoin. Vaikka hän on rikas, niin se ei tarkoita, että hän on osa eliittiä.

Trump on työhaalarit päällä kävelevä älykäs miljardööri, rekkakuski ja putkimies, joka syö omassa kulta päällysteisessä pöydässä yksityisessä suihkukoneessaan viiden dollarin arvoisia McDonalds hampurilaisia. Hän on roskaruuan ystävä.

Hän on brutaalisti rehellinen, joka saa hänet myös usein ongelmiin median kanssa. Hän puhuu kansankielellä muurareille, hitsaajille ja ompelijoille. He ymmärtävät Trumppia ja Trump ymmärtää heitä. Hän puhuu niinkuin monessa olohuoneessa puhutaan.

Hän uskaltaa sanoa asiat suoraan mitään hienostelematta tai poliittista korrektiutta käyttämättä. Hän tuntee työmaillaan tekevät raudoittajat, kirvesmiehet, putkimiehet ja sähköasentajat. Hän tuntee heidän perheenjäsenet ja lapset. Hän rakastaa työtätekevää kansaa ja tuntee olevansa kotonaan rakennustyömailla. Hän rakastaa työntekemistä, omaa perhettään ja lapsiaan. Hän rakastaa poliiseja, palomiehiä, tehdastyöläisiä ja kaivostyöläisiä. Hän haluaa, että ihmiset saavat asua turvallisesti.

Hän on pitänyt kaikki juuri heille osoitetut vaalilupauksensa. Se on outoa. Poliitikot eivät juuri koskaan pidä vaalilupauksiaan, mutta Trump ei olekkaan poliitikko. Hän vihaa poliittista ja valtamedian eliittiä. Hän haukkuu valtamedian suoraan heidän kameroidensa edessä. Hän sanoo sen mitä jokainen perusjamppa on aina halunnut sanoa suoraan. Hänellä on kaikki. Hän ei tarvitse mitään keneltäkään eikä ole kenellekkään mitään velkaa.

Verouudistuksestakin on valtamediaeliitti uutisoinut tahallaan täysin väärällä tavalla. He vihaavat Trumppia, koska hän ei ole osa poliittista eliittiä ja ei tee dillejä eli ei hyväksy lobbausta heidän kanssaan.

Hänen yksi suurimmista vaaliteemoista oli poliittisen eliitin muodostaman suon kuivattaminen. Tämän vuoksi häntä vihataan poliittisissa piireissä Washingtonissa. Hän antoi potkut 11 000:lle valtion byrokraatikolle ensimmäisen 6 kuukauden aikana eli heidän sopimuksiaan ei jatkettu uuden Presidentin valtakaudella. Siis sille turhalle porukalle, jotka Obama palkkasi.

Valtamedia on osa poliittista eliittiä Amerikassa. Yli 95% Amerikan mediasta vihaa Trumppia ja Suomen media seuraa sitä. Lopputuloksen voitte lukea iltapäivälehdistä.

Trumpin Yhdysvaltojen historian suurimmassa veroleikkauksessa tuodaan yritysverotus 35%:sta 21%:iin. Ensimmäinen muutos vuoden 1986 jälkeen. Rikkaiden eli Trumpin itsensä kaltaisten verotus jatkuu korkeana. Köyhien ja keskiluokkaisten vero laskee verolaissa olevan tekstin mukaan, paitsi jos kuuntelee VALEvaltamediaa tai suomalaisia iltapäivälehtiä, silloin se on päinvastainen.

Uudet alennetut progressiiviset veroasteet ovat 10, 12, 22, 24, 32, 35 ja 37%. Lasten vähennykset nousevat $2000 per lapsi auttamaan lapsiperheitä.

Amerikassa on 30 miljoonaa pienyritystä. Ne työllistävät 57.9 miljoonaa amerikkalaista eli pienyritykset työllistävät 48% amerikkalaisista työtä tekevästä väestöstä. Yritysten veroleikkauksella on valtava merkitys talouteen. BKT nousee kolmesta viiteen prosenttiin joka tarkoittaa 1.2 biljoonan dollarin lisäystä talouteen. Kotitalouksien vuositulot nousevat 4000 dollarilla. Valtion säädökset, joita Trump on leikannut on tuottanut aikaisemmin 1.9 biljoonan dollarin menetykset valtion talouteen.

Nykyisyydessään USAn verolaki on useita tuhansia sivuja pitkä, jota ei kukaan ymmärrä kokonaisuudessaan. Trump yksinkertaistaa koko prosessin. Veroilmoituksen pystyy jatkossa tekemään postikortinkokoiselle paperille.

Amerikkalaiset yritykset eivät ole pystyneet kilpailemaan ulkomaalaisten yritysten kanssa. Amerikkalaisten yritysten on pitänyt maksaa vientiveroja myydessään tuotteitaan muihin maihin. Muut maat puolestaan ovat saaneet tuoda tuotteitaan Amerikkaan ilman mitään veroa vaikka työllistäminen eli tuotteiden valmistus Amerikassa on kalliimpaa.

Trump tasoittaa pelikentän nyt niin, että amerikkalaisilla yrityksillä on yhtä hyvät mahdollisuudet kilpailla Amerikan markkinoilla ja myös kansainvälisesti. Vuoden 2001 jälkeen jolloin Kiina liittyi World Trade Organization:iin, 80 000 tehdasta on lähtenyt pois Amerikasta halvemman työvoiman maihin. Trumpin tekemien muutosten vuoksi yritykset juoksevat takaisin Amerikkaan. Suorastaan tulvivat takaisin. Lisää työpaikkoja.

Amerikkalaisilla (monikansallisilla) yrityksillä kuten Google, Facebook, Apple, Johnson & Johnson and Pfizer on lähes 3 biljoonaa dollaria offshore tileillään veroparatiiseissa. Trumpin uusi verolaki vapauttaa ne rahat takaisin Yhdysvaltojen markkinoille luomaan työpaikkoja ja rakentamaan uusia tehtaita. Yritykset saavat Trumpin uuden verolain vuoksi tuoda rahansa takaisin 15.5% verotuksella sekä rahaa vastaavia tuotteitaan 8% verotuksella. Ennen se olisi ollut 35%. Trump haluaa tuoda nämä maan ulkopuolella istuvat rahat takaisin ”työskentelemään” amerikkalaisten ihmisten etujen hyväksi sekä tuottamaan myös verotuloja. Luomaan työpaikkoja.

Suuri ero ajattelussa tulee esille hyvin pienellä yksinkertaisella esimerkillä. Poliittisen eliitin edustamat Obama ja Clinton ajoivat ilmaisen rahan jakamista köyhälle kansalle ja erityisesti tummille. He hankkivat rahansa juuri ja nimenomaan rikkaalta eliitiltä. Trump rahoitti itse oman esivaalinsa ja sen jälkeen keräsi lakien mukaisesti kansalta pieninä lahjoituksina päävaalirahat. Hän ei ole kenellekkään mitään velkaa. Obaman ja Clintonin rahoittajat halusivat vastapalveluksia. Clinton ja Obama halusivat nostaa veroja. Obaman aikana Food Stamps eli ilmaisten ruokakuponkien määrä nousi ennätyslukemiin eli 32 miljoonasta 43 miljoonaan.

Trumpin aikana latinojen työttömyys on jo nyt USA:n historian alhaisin. Tummien asunnonhankinta on korkeimmillaan 17 vuoteen. Eikä vielä olla päästy edes kunnolla vauhtiin.

Trumpin toteuttama idea on se, kuten hän monessa puheessakin sanoi, että kaikki ihmiset eivät halua opiskella juristeiksi, insinööreiksi tai lääkäreiksi, mutta he ovat älykkäitä korjaamaan autoja, elektroniikkaa tai rakentamaan taloja. Sen vuoksi hän aikoo perustaa tummien, latinojen ja myös valkoisten vähävaraisempien eli kaikkien köyhien rodusta riippumatta asuittamille alueille ammattikouluja. Samanlaisia upeita alansa asiantuntijoita kouluttavia ammattikouluja kuten Suomessa. Siten he ovat valmiita työelämään ja ammatteihin, jossa maksetaan parempia palkkoja. Tämäkin vaalilupaus on pidetty.

Trump antaa suuria veroalennuksia yrityksille, jotka tuovat tehtaitaan näille alueilla ja palkkaavat sieltä työntekijänsä. Koulutus + yritykset tuottavat tulosta, joilla nämä ihmiset pääsevät pois köyhyydestä.

Trumpin idea on luoda KAIKILLE ihmisille työpaikkoja ja Obaman ja Hillaryn oli nostaa veroja ja jakaa ilmaista rahaa köyhille. Tässä tämä ajattelun eroavaisuus.

Trump on pragmaattinen ajattelija. Käytännön ihminen. Hän tuo usein puhetilaisuuksiin valtavan kokoisia sotkuisia ja monimutkaisia kaavioita ja piirustuksia. Hän näyttää käytännössä, että katsokaa tätä valtavaa seinän kokoista paperia. Tämän on nykyinen lupaprosessi miten tiet tai talot rakennetaan Amerikassa. Tämä nykyinen lupaprosessi kestää 11 vuotta. Hän sanoo, että teemme tästä 3 vuotisen prosessin, joka on yhtä ympäristöystävällinen ja turvallinen, mutta tehokas. Hän poistaa ylimääräisen byrokratian.

Hän on TEKIJÄ ei valehteleva poliitikko. Hänellä on 70 vuotta käytännön kokemusta siitä miten maailma toimii. Obamalla ei ollut mitään todellista työkokemusta. Kauniilla ajatuksilla ei asioita korjata. Ne korjataan virheiden ja onnistumisien kautta pitkällä kokemuksella, tekemällä. Ei pitämällä kauniita tunteita herättäviä ja koskettavia puheita. Vilunväreitä ja kyyneleitä. Sitten kun tulee tositoimet niin tarvitaan tositekijöitä. Ei puhemiehiä. Ei yltiöhumaaneja yliopiston professoreja.

Obama näytti mitä ilman kokemusta saa aikaiseksi. Hän otti enemmän valtionvelkaa kuin kaikki aikaisemmat Yhdysvaltojen presidentit yhteensä (10 biljoonasta 20 biljoonaan).

Lähes kaikki taloustieteilijät sanoivat, että talous ja osakekurssit romahtaa, jos Trumpista tulee presidentti. Valtamedian mukaan, jos asiat menee hyvin se on jonkun muun ansiota. Jos asiat menee huonosti se on Trumpin syy. Hänhän ei voi tehdä mitään hyvin tai oikein.

Tänä vuonna ollaan kuitenkin osakemarkkinoilla tehty yli 80 maailmanennätystä eli historian korkeinta lukemaa Trumpin työllisyyttä ja yrityksiä tukevan politiikan vuoksi. Tätä voi kysyä keneltä tahansa amerikkalaiselta eli miten sinun 401(k) eläkkeellesi on tapahtunut Trumpin aikana. Muutokset ovat dramaattisia, henkilökohtaisia ja näkyvät suoraan ihmisten 401(k) tileillä.

Trumpin vaalitilaisuuksissa oli kymmeniä tuhansia ihmisiä. Kaikki eivät mahtuneet sisään. Työtätekevä kansa, siivoojat, postinkantajat ja kaivurikuskit seisoivat lokakuun kylmässä pimeässä yössä, sateessa stadioneiden ulkopuolella. Kaikki eivät mahtuneet sisään. He eivät olleet koskaan aikaisemmin äänestäneet ketään. Ensimmäistä kertaa heidän elämässään oli joku joka puhui heidän kieltään ja ajoi heidän asioitaan. Hän ei ole poliitikko.

Moottoripyöräkerhot (ei rikollisjengit) tulivat vaalitilaisuuksien ulkopuolelle. He harvoin tulivat sisälle. He tulivat ulos tukemaan, suojelemaan ja osoittamaan kannatuksensa. Trump kutsuikin vaalien jälkeen valkoiseen taloon Harley Davidson yrityksen omistajat. Valkoisen talon piha oli täynnä harlikoita. Hän myös kutsui rekkakuskiliiton johtajat. He tulivat rekoilla. Sen jälkeen tutustuttiin Ovaalitoimistoon. Siellä ovat jo käyneet lähes kaikki kaivosmiehet, puusepät ja tiedemiehet. Amerikkalaiset.

Jos tykkää eliitistä ei välttämättä tykkää Trumpista.

Yhdysvallat on maailman suurin demokraattinen valtio, joka osaa itse äänestää itselleen oman presidenttinsä. Trumppia äänesti älykkäät tiedemiehet, juristit, lääkärit ja tavallista työtätekevä kansa, joka ymmärsi miten tehokas jäjestelmä toimii ilman työkokemusta vailla olevia ihmisiä – poliitikkoja. Ihmisiä jotka eivät välttämättä ole koskaan tehneet mitään tuottavaa, luoneet yhtään työpaikkaa tai edes onnistuneet missään.

Miksi ns. urapoliitikko olisi parempi tai kokeneempi tai viisaampi johtamaan maata kuin joku joka on oikeasti luonut koko elämänsä työpaikkoja ja ollut tulosvastuussa. Onnistunut ja epäonnistunut. Kokenut. Ihminen joka tietää mikä toimii ja mikä ei toimi tosielämässä.

Trump on Yhdysvaltojen Presidentti. Ei koko maailman Presidentti. Suomi saa itse valita omansa. Toivottavasti sellaisen joka ajaa Suomen asioita, olivatpa ne mitä hyvänsä. Trumppikin sanoi, että jokaisen maan pitäisi valita itselleen Presidentti joka ajaa heidän omia etujaan. Sen vuoksi Trump sanoo America first ja että olemme kirkas majakka rannalla. Muut maat voivat seurata esimerkkiämme, jos haluavat. Emme tule ketään siihen painostamaan.

Ei tuomita Trumpia ennenkuin hän on saanut näyttää kykynsä. Jos sydämesi on täynnä Trump vihaa, yritä olla hetken oikeasti suvaitsevainen ja mieti olisko reilua antaa hänellekin mahdollisuuus. Voisiko olla mahdollista, että hän ei olisikaan vihervasemmisto iltapäivälehtien luoma psykopaatti apina idiootti kuten he kaikessa suvaitsevaisuudessaan kirjoittavat?

Lähde: Veikko Vallin facebook päivitys ystävältä

5 thoughts on “Yhteenveto miksi Trump voitti ja miksi Trump menestyy

  • 17.12.2017 at 21:04
    Permalink

    Kun totuuden puhujaa ja lupaustensa pitäjää vihataan niin se kertoo kaiken vihaajien moraalista ja motiiveista.

    Reply
  • 17.12.2017 at 23:55
    Permalink

    Hieman erilaiset otteet mitä jopo-saulilla joka on eliitin käsinukke vailla omia ajatuksia. SUOMEN ON AIKA VAIHTAA PRESIDENTTI! -seuraavaa mahdollisuutta ei saata tulla enää koskaan.

    Reply
  • 18.12.2017 at 01:20
    Permalink

    Meillä on tilaisuus myös. Nyt. Käytämmekö sen vai emme on kiinni vain Suomen kansasta. Sauli ja puolustusvoimat jäivät juuri kiinni mahdollisesti lakien vastaisesta vakoilusta. Se saattaa muuttaa presidenttipeliä dramaattisesti.

    Vihreät ja vasemmisto vehkeilevät Venäjän avulla Saulia vastaan. Yrittävät Pekkaa pallille, niistä Pekka tykkää. Pekka tosin on hankkinut aiemmat tehtävänsä väärennetyillä meriiteillä. On esiintynyt professorina vaikka on vain ylioppilas.

    Vaaleista voi tulla tiukat. On yksi ja puoli ehdokasta jotka pitää Suomen ja suomalaisten puolta.

    Reply
    • 20.12.2017 at 15:19
      Permalink

      Kas kun valtamediaa ei kiinnosta yhtään sellainen ”huhu” että Mikael Storsjön lähipiiriin kuuluva Pekka Haavisto liikkuu ja seurustelee samoissa piireissä kuin tunnetut tsetseeniterroristit?

      Reply
  • 10.1.2018 at 23:20
    Permalink

    No voi helvetin perkele! Koettakaa nyt saada ne jenkkien ”biljoonat” lopultakin vastaamaan muun maailman ”miljardeja”! Onko tosiaan vielä olemassa ihmisiä, jotka eivät ymmärrä, että jenkkien sana ”biljoona” vastaa muiden maiden sanaa ”miljardi”? Niillä on siellä numeroiden suhteen ihan eri skaala kuin muilla.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.