Halla-aho: Kotouttaminen on epäonnistunut surkeasti – On aika siirtyä kotouttamisesta kotiuttamiseen

6
Perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-aho kirjoittaa Facebook-sivullaan:

”On hyvä, että asioita selvitetään. Toisin kuin usein luullaan, asioiden selvittäminen ei kuitenkaan vielä ole toimenpide. Saman asian toistuva selvittäminen voi pikemminkin olla tapa vältellä varsinaisia toimenpiteitä.

Saksalaiset ovat ainoa maahanmuuttajaryhmä, jonka nettovaikutus taloudelle on positiivinen. Toisin sanoen saksalaiset ovat ainoita maahanmuuttajia, jotka kohentavat efektiivistä huoltosuhdetta. Kaikki muut heikentävät sitä.

Ikävä kyllä saksalaiset eivät ole kovinkaan merkittävä maahanmuuttajaryhmä. Virolaisetkin palaavat pikku hiljaa kotimaahansa sikäläisen palkka- ja elintason kohotessa. Somalien ja irakilaisten osuus ”muuttovoitosta” korostuu koko ajan. Työikäisen somalin tai irakilaisen nettokustannus yhteiskunnalle on yli 10 000 euroa vuodessa.

Nyt, kun hallitus on itsekin selvittänyt asiaa, herää kysymys: Johtavatko selvitykset politiikan uudelleenarviointiin? Aikooko hallitus suitsia julkista taloutta kuormittavaa haittamaahanmuuttoa esimerkiksi kiristämällä oleskelulupakäytäntöä, tehostamalla palautuksia, vaikeuttamalla perheenyhdistämisiä ja arvioimalla uudelleen jo myönnettyjä oleskelulupia?

Lähes kaikki somalit ja irakilaiset ovat maassa kansainvälisen suojelun nojalla. Suojeluperusteiset oleskeluluvat on tarkoitettu tilapäisiksi, ja laki mahdollistaa niiden lakkauttamisen, jos tarvetta suojeluun ei enää ole.

Kotouttaminen on epäonnistunut surkeasti. Siksi on aika siirtyä kotouttamisesta kotiuttamiseen.”

Lähde: Facebook

6 KOMMENTIT

 1. Hölmölä lukee tuonkin palkkidiagrammin niin kuin hölmöläläiset sen vain voivat tehdä. Saksalaiset karkoitetaan maasta ilman muodollisuuksia ”jyrkkää ulosheittoa” käyttäen. Mutta tähänkin on olemassa yksi poikkeus. Nimittäin Angela Merkel lyödään tämän pohjoisen periferiaatin kunnia -Mutiksi ja annetaan ovet selällään olevan EU:n hyysintauksen ruskea avain onnenkyynelissä rypevän CUCkerspanielin eli päävalehtelija Juha Sipilän kädestä.

 2. Halla-aho kun avaa suunsa, sieltä tulee pelkkää asiaa. Vaarallinen mies suomalaiselle medialle ja oikeuslaitokselle, joka mieluummin rankaisee kuvitellusta vihapuheesta kuin maanpetoksesta.

 3. Vaikka säännöt saataisiin muutettua se ei riitä koska maahanmuuton ja pakoloisten kanssa touhuilevat ihmiset ovat osoittautuneet moraalittomiksi niljakkeiksi joiden asetusten noudattamiseen ei todellakaan voi luottaa. Tilanne on täysin kestämätön -maahanmuuttovirasto on kauttaaltaan miehitetty henkilöillä jotka ovat ottaneet elämäntehtäväkseen kansanvaihdon suorittamisen suomessa eikä mitkään lait pysty estämään tämän hyyssäriporukan puuhastelua -KAIKKI mahdolliset porsaanreijät maahantunkeutuneiden tänne jäämiseen tullaan käyttämään 100% varmuudella. Kukaan ulkopuolinen ei valvo toimintaa vaan tämä sakki saa elää kuin siat pellossa -ja saavat siitä vielä kovaa palkkaakin!

  Näin ei voi jatkua. Tilanne on saatava hallintaan ja kantaväestön nöyryytyksen on loputtava. Suomi voi ottaa vastaan vain sellaisia tulijoita jotka kustantavat itse olemisensa TÄYSIMÄÄRÄISESTI. Velkarahalla pyöritettävä maahanmuuttobisnes on yhteiskunnalle erittäin vahingollista monellakin eri tavalla. Kysymys ei ole pelkästään rahasta (jota meillä ei edes ole!) vaan suomen säilymisestä suomalaisten kotina.

 4. Suomi ei tarvitse siirtoloisia eikä pakoloisia. Ei myöskään ”työperäistä” maahanmuuttoa.

 5. Eipä kiinnosta enää työnteko ja maksaa somppujen ja kultamunien loisimista..kiitos suomen hallitus ,ootte kyll varsinaisia tolvanoita kaikki.tumput suorana ihmetellään villiä menoa

  • Lukekaa tänäin julkistettu tutkimus! Vaikka erittäin monia asioita oli tarkoituksella jätetty pois niin summat ovat silti mykistäviä, täysin käsittämättömiä. Niinsanottu tutkimus todistaa meidän asioita itsenäisesti selvittäneiden olleen täysin oikeassa 4-5 miljardin vuotuisten kulujen suhteen -tätä ei kukaan (täysijärkinen) enää pysty kiistämään. Suomennettuna tämä tarkoittaa että SUOMEN TÄNÄVUONNA OTTAMA VALTIONVELKA KÄYTETÄÄN KOKONAAN MUUKALAISTEN HYVINVOINTIIN!

   -Tämä kannattaa pitää mielessään kun huomenna aamulla herätyskello soi ja töihinlähdön hetki koittaa. Vielä huonompi huominen on luvassa tuleville sukupolville jotka joutuvat maksamaan meidän tekemistä virheistä koko elinikänsä -samalla työpaikoista elättien kanssa kilpaillen!

   -Missä on oikeudenmukaisuus? Jos joku sellaista tilanteesta löytää niin kertokoon…

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.