Ilmastointiputki putosi yleisön päälle Vaasan jäähallissa – Poliisi pyytää videoita kuvanneita ilmoittautumaan

1

Eilen 17.12.2017 klo 19.20 -aikaan putosi osa ilmastointiputkesta ja osa valokiskosta Vaasan jäähallin, eli Vaasa Arenan, katosta kesken meneillä olevan konsertin. Rakenteet putosivat suoraan yleisön päälle ja useita henkilöitä loukkaantui, osa loukkaantuneista kuljetettiin sairaalaan. Illalla saadun alustavan tiedon mukaan kukaan ei ollut loukkaantunut vakavasti.

Pohjanmaan poliisi tutkii onnettomuuden syytä ja tänään aamupäivällä tehdään teknistä tutkintaa onnettomuuspaikalla. Pohjanmaan poliisilaitos vastaa onnettomuustutkinnan tiedottamisesta ja tutkinnan tuloksista tiedotetaan lisää iltapäivällä.

Julkisuudessa on pyörinyt erilaisia videoita itse tapahtumasta, sekä aikaisemmin kuvattuja videoita, joissa mahdollisesti näkyvissä ilmastointiputken liikkuminen. Poliisi pyytää videoita kuvanneiden ihmisten ottavan yhteyttä sähköpostitse vihjeet.pohjanmaa@poliisi.fi . Videoita voi liittää viestiin, kunhan eivät ole liian suuria, tai linkkejä videoihin jos ne sijaitsevat netissä.

Lähde: Poliisi

1 KOMMENTTI

  1. Taas on ”pohjanmaan huijarit” tehneet luokatonta työtä. No nyt se kostautui omalle väelle.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.