Törkeän ryöstön yritys Herttoniemessä – Tunnistatko tätä miestä?

2

Helsingin poliisi tutkii lauantaina 16.12.2017 kello 8.30 jälkeen Herttoniemessä tapahtunutta törkeän ryöstön yritystä. Naamioitunut mies nousi Suolankivenkadulla pysäkille pysähtyneeseen linjan 81 bussiin ja yritti saada kuljettajalta rahaa veitsellä uhkaamalla.

Epäilty tekijä ei saanut kuljettajalta rahaa ja poistui paikalta Niittaajankatua Herttoniemen suuntaan. Poliisilla on epäillystä valvontakamerakuvaa sekä seuraavat tuntomerkit:

– noin 160 senttimetriä pitkä mies
– puhui sujuvaa suomea
– punasävyinen takki, jossa edessä pyöreä vaalea alue
– päässä harmaa/tumma huppu
– tummat housut

Poliisi pyytää epäillyn liikkeistä havaintoja tehneitä koiranulkoiluttajia sekä muita, joilla on tapaukseen liittyviä vihjeitä ottamaan yhteyttä soittamalla numeroon 0295 417 931 tai sähköpostitse osoitteeseen ryosto.helsinki@poliisi.fi.

Lähde: Poliisi

2 KOMMENTIT

  1. Aika hyvä kuva kuva 🙂 Jos olisi puhunut huonoa suomea tai naama olisi tunnistettavissa muslimiksi niin mitään kuvaa ei olisi julkaistu.

  2. Ainakin poliisi tietää jo sen, että kyseessä TÄYTYY olla SUOMALAINEN, koska ryöstäjästä julkaistiin olosuhteista johtuva ja ”pukukoodiin”mukainen hyvin epäselvä kuva, joka tässä tapauksessa on virkavallan kannalta hyvin harmillista, sillä suorasuuntauksellinen tykitys jauhonaamaisten kanta-asukasmiehen piiiitttkkääään pitkään syntilistaan jäi suoralta kädeltä kirjaamatta, mutta siitä huolimatta tapausta hieman harjatessa saadaan oivaakin oivempi esimerkki siitä, että kyllähän me suomalaisetkin… ja varsinkin miehet!

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.