Emma Kari: Hävettää oman työpaikkani puolesta

14

Vihreiden kansanedustaja Emma Kari ottaa voimakkaasti kantaa facebookissa Hakkaraisen tapaukseen.

Emma Kari:
Eduskunnan käsitellessä alkoholilakia viime torstaina useat ihmiset olivat talolla todella humalassa. Vahvasti humaltunut perussuomalaisten mieskansanedustaja kävi fyysisesti toisen puolueen naiskansanedustajaan käsiksi ja yritti suudella häntä väkisin istuntosalin ulkopuolella.

Siis Suomen eduskunnassa. Työaikana. Vuonna 2017. Ja miten tähän suhtauduttiin? Erotettiinko kyseinen edustaja ryhmästään? Ei. Ei edes määräajaksi. Sen sijaan perussuomalaisten eduskuntaryhmä antoi edustajalle varoituksen. Kun kyse on maahanmuuttajista, puolue on vaatinut tiukkaa linjaa kaikkeen seksuaaliseen häirintään. Omia miehiä koskee näköjään eri säännöt.

Missä muussa työpaikassa tällaisesta käytöksestä selviää varoituksella? Eduskunta on juuri käynyt keskustelun seksuaalisesta häirinnästä. Koko maa puhuu siitä, että häirintä on kitkettävä Suomesta. Ja samaan aikaan eduskunnasta näytetään tällaista esimerkkiä.

Hävettää oman työpaikkani puolesta.

Mainos

14 KOMMENTIT

 1. Hävettää se, että Emma Kari puhuu työpaikasta, vaikka kysymysksessä on luottamustoimi. Luulisi, että kun alkaa muita arvostelemaan, että olisi itsellä edes perusasiat selvillä.

 2. Emma vois hävetä isänsä puolesta, on sentään tuomittu talousrikollinen. Eli tonkis vaan omaa pesäänsä. Mitähän luurankoja sieltä kaikenlaikkiaan löytyis

 3. ”Emma Kari häpeää”? – Kuka uskoo Emma Karin ylipäätään häpeävän jotain? Emma on nimensä veroisesti kari, karikko, johon moni valta-valemediaan pelkästään tiedoissaan tukeutuva karahtaa uskoessaan olevansa tiedon lähteillä. Ja kyllähän totuus maahanmuuttajien kohtelussa versus kantasuomalaisten kohtelussa on aivan toisinpäin, olipa puolue siitä sitten mitä mieltä tahansa. Sitäkin sietäisi miettiä että miksi. Eli Emma on pahinta lajia mädättäjä tässä maassa. Varsinainen Ilkka-isin tyttö. Sen lisäksi vielä suhteellisen kaunis, mikä tekee hänestä sitäkin ongelmallisemman.
  Ja oliko tosiaan työajalla? Siis että työajalla eduskunnassa tarjottiin väkeviä pöydät notkuen? Ehkä tosiaan sitten oli muillakin jotain muutakin nautittuna kuin kansalaisluottamusta… Emmallakin? Ja ehkä on syytäkin hiukan hävetä, nimittäin talon tapoja. Juhlat on juhlaa, työaika on työtä. Niillä on eri tarjoilut.

 4. Martti Kainulainen, kirjoitit mitä ajattelin, kiitos siitä. Missä moraaliprinsessan huudot kun isi hurjastelee?

  Emma Kari (CV: Avustajan työt: Valevihreät, ympäristön-&taloudenvastainen työ ja erityispropagointi,EUSSR,€,pankki-&globaalimafian avustajien avustaja)
  on myös itsenäisyyden myyjä ja globalisaattorien kätyri – siinä riittää häpeämistä vielä sukupolvien ylikin!
  Tietämättömyys ja typeryys ei syyttömäksi tee. Eli moraaliprinsessan irtopisteiden poiminnat pois, vaikka jokin käytös väärä onkin ja sen sijaan mittasuhteet ja priorisoinnit kuntoon ja kohti realistisempia johtopäätöksiä omien kykyjen suhteen.
  Ei siinä sadantuhannen känniläisen toilailutkaan paina yhtään mitään vaa’an toisella puolella kun puhutaan 5,5 miljoonan x monenko sukupolven kohtalosta jonka suunnasta Emma omalta osaltaan muiden joukossa päättää.

 5. Emma imitoi Sipiää. Sipilä on shokissa jokaisen terroriteon jälkeen ja Emmaa hävettää joka kerta kun jotain tapahtuu Suomessa.

  No, onneksi Emma voi aina ottaa loparit työstään. Sanoa että vakaumuksensa ei anna myöden toimia noin mädännäisessä ympäristössä. Vai onko se palkka se joka koukuttaa… nenänkin?

 6. Emma hyvä, et sinä häpeä… ei vihervassareilla ole kykyä hävetä…se on todettu lukemattomia kertoja mm. palautuksien vastustaminen lentokentillä, itsenäisyyspäivien aktiviteetit, alpakoinnit, Emman kommentit ”pakolaisten” mielenosoituksesta (”täällä on naisia ja lapsia”)…
  Eli et sinä voi hävetä.. Ansiotonta julkisuutta sinä olet hakemassa, et häpeämässä..

 7. Ei tuollaisesta käräjillä mitään voi seuraamuksia voi tulla. Vastaavia välikohtauksia sattuu kymmeniä kertoja päivässä maahanmuuttajien toimesta esim. kouluissa. Hakkarainen käyttäytyy humalassa naisia kohtaan samoin kuin islaminuskoiset aina.

 8. Mikä namupassi Emma Karille. Kuule Emma, jos eläisimme järjellisiä aikoja. Ei työpaikkasi olisi edes Eduskunta, vaan ihan joku muu paikka. En edes jaksa kuvitella mikä se olisi. Mutta jos tuon saman olisi tehnyt Vihreä edustaja. Sehän olisi ollut vain hassu juttu ja vitsi… tai edes sitä mustaa huumoria. Sen sijaan feissarissa syksyllä valehtelemiesi ”pakolaislastesi” tekemisistä olisi tyrmistyneen korkeimman vallankäyttäjän syytä olla todella huolissaan muslimimiesten tekemistä kouririmista, raiskauksista, joukkoraiskauksista, lasten hyväksikäytöstä, ryöstöistä, pahoinpitelyistä, varkauksista ja halveksivasta rikollisluonteisesta käytöksestä kantaväestöä kohtaan, jotka vastentahtoisesti (kiitos ”valtionaisen”) kustantamaan jo typistetyistä yhteiskuntasopimus -palkoistaan.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.