Euroopan komissio julkaisi tutkimuksen Eu:n luottamuksesta

5

Eurobarometri-tutkimuksen mukaan Euroopan unioniin luottavien määrä on laskussa.

Tutkimuksen mukaan Itävaltalaisista enemmistö (55%) ei luota Eu:hun, Itävaltalaisten epäluottamusprosentti on viimeisestä tutkimuksesta noussut kolme prosenttia, Viimeisin tutkimus on loppuvuodelta 2016.

Yleisesti Eu alueen kansoista epäluottamusta löytyy 48 prosentilla. 28 prosentilla Eu:n alueella on negatiivinen kuva Eu:sta. Positiivinen kuva unionista löytyy 40 prosentilla.

Itävallassa Eu:n suurimpana ongelmana pidetään maahanmuuttoa, jonka antoi vastaukseksi 28 prosenttia Itävaltalaisista. Maahanmuutto on Itävallan mielestä suurin uhka Eu:n taloudelle.  Muissa Eu maissa työttömyyttä piti ongelmana 25 prosenttia.

Yleisesti Eu:n sisällä 57 prosenttiä näkee vielä unionin tulevaisuuden positiivisesti.

 

 

5 KOMMENTIT

  1. Keitä varten tätä helvetinkonetta pidetään edelleen käynnissä? Mitä sellaista EU pystyy tarjoamaan mikä ei olisi mahdollista järjestää ITSENÄISTEN kansallisvaltioiden välisillä sopimuksilla? Moni suomalainen pystyy todisteiden kera näyttämään että on millääntapaa hyötynyt EU:sta?

  2. Koskahan ihmiset ymmärtävät että tilastoilla ja barometreillä EI MITATA KANNATUSTA, NIILLÄ MUOKATAAN MIELIPITEITÄ!! Vasta sitten kun ihmiset sen ymmärtävät niin maailma muuttuu.

    Eli, rohkeasti äänestämään sellaisia ihmisiä jotka eivät kuulu eduskuntapulueisiin. Mutta Väyrystä ei saa äänestää.

  3. Toivoisin ihan konkreettista listaa siitä, mitä hyvää EU:sta on koitunut tavalliselle suomalaiselle ja siihen oheen hintalappua tästä hyvästä. Suomi elää viennistä, mutta EU ei ole koko maailma. Onneksi Itä-Euroopassa sentään ollaan hereillä; kerran rautasaappaan alla olleina eivät ketun tapaan syö kahta kertaa samaa myrkkyä.

  4. EU, eliitin unioni. Verorahat valuvat molokin kitaan ja ihmetellään kun raha ei riitä enää peruspalveluihin, infran hoitoon ym. Eu parasiittien määrä vain kasvaa ja lääke kyllä löytyy jos vain halua olisi.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.