Mauri Peltokangas: Jotain väkevää on pakko olla eduskunnan juomavedessä

6
Perussuomalaisten Kaustisen kunnanvaltuutettu Mauri Peltokangas otti Facebook-sivullaan kantaa siihen, että esitys seksuaalirikosten rangaistusten koventamisesta kaatui eduskunnassa hallituspuolueiden ja vasemmiston vastustukseen.

Peltokangas kirjoittaa:

”Jotain väkevää on pakko olla eduskunnan juomavedessä…

Seksuaalirikosten rangaistusasteikko nousi otsikoihin viimeksi, kun turvapaikanhakijan raiskaussyytteet kumottiin hovioikeudessa. Syytetty ei saanut tuomiota raiskauksesta, koska ei ollut ”näyttöä” pakottamisesta. Turvapaikanhakija oli sukupuoliyhteydessä 10-vuotiaan tytön kanssa. Enemmistö kansasta haluaisi koventaa rangaistuksia. Niin myös minä!

On hienoa, että Perussuomalaiset esittivät eduskunnassa perjantain istunnossa seksuaalirikosten rangaistusten koventamista.

Hallitus ei kuitenkaan halunnut koventaa seksuaalirikosten rangaistuksia, joten Perussuomalaisten esitys kaatui.

Keskusta, kokoomus, ja sininen tulevaisuus oli äänestyksessä raiskaajien puolella ja torppasi kovennukset… Vasemmistoliitto komppasi innoissaan asiaa.

On ne perkele jokseenkin erikoista sakkia tuolla hallituksessa ja vasemmalla… vai mitä?

En ymmärrä en…”

Lähde: Facebook

Katso myös:

Hakeeko Amnesty trans-kampanjalleen tukea kyseenalaisin keinoin?

6 KOMMENTIT

  1. Tällä ei ainakaan haluttu täyttää vankiloita ”oikeauskoisten” massoilla, sillä eurooppalainen käsitys ”vapaasta liikkuvuudesta” olisi kärsinyt aivan liikaa. Ja minne kaikki kansallimieliset ja muut ”äärioikeistolaiset” tuholaiset suljettaisiin, jos tyrmät olisivat täynnä ”paremman kulttuurin” edustajia syyttä suotta vain siksi, että ovat käyneet sikäläistä ”rippikoulua” aivan kuten kaiketi vielä jotkin meistä suomalaisistakin käyvät hakemassa akka- ja ukkoluvan.

  2. Käskyt mitä nappia painetaan tulee Suomen rajojen ulkopuolelta -tämä tulos oli täysin odotettu koska se sopii kansanvaihtajien agendaan.

  3. Kymmenvuotiaan tytön raiskaamisesta saa ehdollista, siis ei yhtään mitään, mutta Veera Ruohoa kannustetaan tekemään rikosilmoitus Hakkaraisesta tämän innostuttua ko. rouvaa suutelemaan. En puolusta tekoa, se oli typerää, mutta että ihan rikosilmoitus! Mitähän väkisin suutelemisesta saisi, jos lapsen raiskaamisestakin tuomio on olematon? Minusta se on kalliisti palkattujen oikeusoppineiden ajan väärinkäyttöä.

    • Hmm, mutta nykyisen ”oikeus”-logiikan mukaanhan Veera Ruoho on antanut tämän suutelon tai sen yrityksen tapahtua koska ei ole vastustellut tarpeeksi, joten asiassa ei ole juuri tuomittavaa..

      • Ja siis törkeän suuteloyrityksen kohteeksi joutunut on mm. poliisi ja taekwondon taitaja, joten keinoista ja taidoista ei ainakaan ole kiinni, joten vastustelemattomuushan on jo suorastaan raskauttavaa ja verrattavissa seksuaaliseen ahdisteluun!

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.