Ruotsalainen käräjäoikeus vapautti 5 joukkoraiskausepäiltyä

3

Södertörn käräjäoikeus on tänään vapauttanut viisi maahanmuuttajaa, joita syytettiin törkeästä raiskauksesta sekä avunannosta törkeään raiskaukseen kesällä 2016.

Tapauksen tullessa ilmi, poliisikin oli kommentoinut naisen altistuneen ”erittäin vakavalle seksuaaliselle väkivallalle”. Tapaus sattui Fittjan keskustassa Botkyrkan kunnassa. Raiskattu nainen oli iältään 30-vuotias.

Naisen puolestusasianajajakin (Elisabeth Massi Fritz) on kommentoinut tapausta sanoilla, ”tämä on yksi kauheimmista raiskauksista, jota olen joutunut käsittelemään 26_vuoden urani aikana”

Pidätetyt ovat kotoisin Irakista ja Somaliasta.

Oikeus kuitenkin katsoi ettei todisteet riitä syytteisiin miehiä vastaan. Todistusaineistona oli miehien siemennestettä uhrin päällä, lääkärintodistukset oraaliseksista ja pakottamisesta.

Oikeus kuvaili naisen vammoja sanoilla ”Ei voida tietää milloin ihonkiertymät ja mustelmat ovat tulleet” Oikeus ei myös uskonut naisen puheita raiskauksesta.

Syytetyt ovat nyt vapautettu kaikesta, myös vahingonkorvauksista.

Oletettu raiskaus tapahtui tässä rappukäytävässä.

3 KOMMENTIT

  1. #perkele mutta sittenkin. Valitettavasti , todella valitettavasti tämä kertoo enemmän ruotsalaisista ja heidän surulllisesta tulevaisuudesta tai itseasiassa sen puutteesta kuin villeistä ja heidän tavoistaan.

    Etniset ruotsalaiset ovat muisto vain 30 vuoden päästä. Kulkevat juosten ja riemuiten kohti loppuaan onnettomat.

    Surullista.

  2. Etnisesti edistyneiden muslimien todistuksen painoarvo vastaa jumalan sanaa…
    Uhrin todistus ei ole koiranpaskankaan arvoinen, jos ei suvaitse ja ymmärrä antaa matulaumalle on natsi, rasisti ja fasisti joka tuomitaan kovimman kautta…

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.