Teuvo Hakkarainen: Suljen Facebook-tilini tänään – Toimittajat en vastaa puhelimeen

2

Median pyörityksessä oleva Teuvo Hakkarainen kirjoittaa facebookkiin seuraavasti:

Hei,
suljen Facebook-tilini tänään klo 18.00. Kiitos kaikille teille, jotka olette seuranneet päivityksiäni. Myös minä olen saanut teiltä paljon.
Politiikka on laji, jossa ei ole varaa virheille. Kunnioitan heitä, jotka eivät koskaan tee virheitä eivätkä epäonnistu. Tosin olen sitä mieltä, etteivät niin herrat kuin narritkaan pääse tätä elämää maaliin ilman epäonnistumisia.

Olen yrittänyt ja yritän olla rehellinen. En halua osallistua likaiseen poliittiseen peliin, jossa käytettään heikompia hyväksi, odottaen veren maku suussa heidän epäonnistumistaan.

Olen kansanedustaja, enkä mielestäni poliittinen peluri. Voin olla puhtain omatunnoin siitä, että olen antanut tälle ähes kaiken aikani. Olen käyttänyt niitä lahjoja, joita Luoja on minulle suonut.
Kansan mies kompastuu ja kaatuu, mutta nousee jälleen.
Hyvää joulua!

Teuvo

Ps. Toimittajat en vastaa puhelimeen. Kannattaa nyt lopettaa soittelu.

2 KOMMENTIT

  1. Muista Teuvo selvittää ensimmäiseksi suomalaista naista lähestyessäsi onko ko.naisoletetty ns. suomimies vihaaja. Mikään lähestymis yritys ko. lajia kohtaan ei kannata.Jätä ne kohteliaammille geelitukille.

  2. Kaataako suutelukohu hallituksen ja eduskunnan? Oikeususko asetetaan horjuntatilaan kuin pikkujouluissa on maan tapa. 🙂
    … Laajeniko Hakkaraisen poliittinen suuteluvitsi vastaiskuksi meetoo-politikoinnille (johdettu ulkomailta isolla rahalla Suomen eduskuntaan).
    … Saako rakkautta tuomita tai politisoida? by maurijo <3

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.