Neljä vangittu riihimäkeläisnaisen taposta

Hyvinkään käräjäoikeus on vanginnut neljä riihimäkeläistä miestä todennäköisin syin epäiltynä Riihimäellä marraskuussa kadonneen Leena Pekkarisen taposta. Miehet ovat iältään 35–60 -vuotiaita.

Uhri on surmattu Riihimäellä yksityisasunnossa 10.11.2017. Tapahtumapaikalta ruumis on kuljetettu Keski-Suomeen, mistä poliisi löysi vainajan poliisin omien tutkimusten perusteella. Esitutkinta jatkuu taktisella ja teknisellä tutkinnalla sekä kertyneen esitutkintamateriaalin analysoinnilla tapahtumien ja motiivien selvittämiseksi.

Henkilöiden osallisuus ja rikosnimikkeet voivat muuttua esitutkinnan aikana.

Pekkarinen ilmoitettiin kadonneeksi 13.11.2017. Asiaa tutkittiin aluksi kadonneen henkilön etsintänä, mutta tutkinnan edetessä ilmeni seikkoja, joiden perusteella päädyttiin aloittamaan henkirikostutkinta marraskuun lopussa.

Lähde: Poliisi

2 thoughts on “Neljä vangittu riihimäkeläisnaisen taposta

 • 20.12.2017 at 19:28
  Permalink

  Kun asiaa ajattelee jo yksistään kansantaloudellisesti, niin tekijöiden elämää voisi lyhentää hieman jommasta kummasta päästä. Todennäköisesti ”ensikertalaisina” ja jo kuuluisaksi tulleesta ”kohteliaasta käytöksestä” kaakku pienenee jo niin paljon, että Demlan tuomiopäätös on tarkasteltavissa kirjaamossa ainoastaan Hublen avulla.

  Reply
 • 20.12.2017 at 23:46
  Permalink

  Tartza Halonen kätyreineen tuhosi oikeuslaitoksen nimittämällä sen täyteen demlafacicteja. Sen jälkeen maa onkin mennyt tehokkaasti päin persettä.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.