Tossavainen: Sinisellä tulevaisuudella ei ole tulevaisuutta

Perussuomalaisten puoluekokous valitsi uuden puoluejohdon täysin demokratian pelisääntöjä noudattaen. Tosin hävinnyt osapuoli purki pettymystään ja syytti voittajia kampanjoinnista. Niin minä kuin muutkin kokouspaikalla olleet havaitsimme, että kampanjaa kävivät soinilaiset.

Osa kansanedustajista ei tyytynyt tulokseen, sillä he halusivat säilyttää hillotolppansa. Soinin johdolla he pettivät lupauksensa harvinaisen räikeällä tavalla. Juudas Iskariot syntyi uudestaan.

Loikkareiden kannatus eduskuntaryhmän ulkopuolella jäi hyvin vähäiseksi. Johtohenkilöt vakuuttivat, että ryntäys puolueeseen alkaa sitten kun puolue on virallisesti perustettu.

Nyt puolue on perustettu, mutta julkisuudessa olleiden tietojen mukaan ryntäys on pysähtynyt yhteen henkilöön.

Jokainen puolue tarvitsee menestyäkseen oman profiilin, oman poliittisen “elintilan”. Se loikkareiden puolueelta puuttuu täysin. Ohjelmajulistus on vain kokoelma muiden puolueiden ohjelmista koottuja yksittäisiä asioita. Omaa näkemystä ei ole, vain lainattua. Ja tunnettu tosiasia on, että “kannettu vesi ei kaivossa pysy”.

Eduskuntavaalit ovat noin puolentoista vuoden kuluttua. Siihen mennessä loikkareiden aktiiveista monet ymmärtävät tehneensä vika-arvion. Osa palaa takaisin kotiin, osa loikkaa muualle ja osa passivoituu.

Tuleviin eduskuntavaaleihin loikkarit asettavat vielä ehdokkaita. Kannatus jää melko varmasti hyvin vähäiseksi, joten sen seurauksena puolueen toiminta lopahtaa kokonaan.

Perussuomalaiset jatkaa tuleviin vaaleihin saakka vähintään nykyvahvuisena. Puolueen päätavoitteena tulee olla vuoden 2023 eduskuntavaalit. Silloin jytky kolmonen on mahdollinen, jopa todennäköinen. Kehitys niin Suomessa kuin muuallakin Euroopassa antaa arviolle vahvat perusteet.

………..

Klikkaa oheisia painitteita, jotta tämä juttu ja media saa uusia lukijoita. Anna sanan kiertää!

2 thoughts on “Tossavainen: Sinisellä tulevaisuudella ei ole tulevaisuutta

  • 20.12.2017 at 12:26
    Permalink

    2023 tämä maa on nykymenolla taputeltu.

    Reply
    • 20.12.2017 at 20:46
      Permalink

      Homman tarkoituskin on ajaa koko maa ja valtio siihen pisteeseen että kansa saataisiin huutamaan apua EU:n liittovaltiosta, uudesta Neuvostoliitosta tai Neljännestä Valtakunnasta.

      Nämä maksetut petturit tekevät työtä käskettyä.

      Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.