Jussi Halla-aho: Maailmaa halattaessa oman kansan köyhimmille ei riitä edes murenia

Perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-aho kommentoi Facebookissa hallituksen päätöstä lakkauttaa leipäjonoille jaettava valtion tuki. Halla-aho kirjoittaa:

”Leipäjonoissa” köyhimmille jaettava ruoka-apu ei ennen tätä vaalikautta ollut koskaan saanut tukea valtion budjetista. Perussuomalaisten ansiosta vuosille 2016 ja 2017 tähän tärkeään ja erittäin kustannustehokkaaseen toimintaan saatiin pieni määräraha.

Ensi vuodelle tätä budjetin kokonaissummaan nähden mitätöntä rahaa ei enää saatu. Kaikesta päätellen siksi, että perussuomalaiset sitä esittivät. Vain hallituksessa voi vaikuttaa, sanoo joku. Tämä on totta. Kokoomus, keskusta ja siniset vaikuttivat oman yhteisen arvopohjansa mukaisesti.

Prioriteetit ovat menneet oudoiksi. Maailmaa halattaessa oman kansan köyhimmille ei riitä edes niitä kuuluisia murenia.

Katso myös:

10 thoughts on “Jussi Halla-aho: Maailmaa halattaessa oman kansan köyhimmille ei riitä edes murenia

  • 21.12.2017 at 14:17
    Permalink

    Mietippä hetki, kun suomen valtio sanoo koko maailman köyhille että tevetuloa meillä saat ilmaisen elämän niin mitäs luulette että tapahtuu ?
    No kyllä ne koko maailman saatanan kerjäläiset hilaa perseensä pohjolaan vaikka millä konstilla. Vittu ei tässä einstein tarvi olla jotta pystyy ennustamaan miten käy!

    Reply
  • 21.12.2017 at 14:44
    Permalink

    On saatana HÄPEÄ että teknologian huippumaassa on LEIPÄJONOJA!
    Myös vailla asuntoa on suuri joukko.
    Ja vanhusten hoitoon ei ole resursseja.
    Ja PERKELE elintasopakoloisille löytyi alta aikayksikön hotellimajoitusta valtion piikkiin, siis VERONMAKSAJIEN!
    Kuka ja minkä vitun takia, äänestää näitä idiotteja valtaan?

    Reply
  • 21.12.2017 at 15:19
    Permalink

    Noihin päätöksiin ei normaali empatiakyvyllä varustettu ihminen pystyisi.

    Reply
    • 21.12.2017 at 17:30
      Permalink

      Niin ei, mutta rikollisiahan nämä ovatkin.

      Reply
  • 21.12.2017 at 17:20
    Permalink

    Sosialismi on taudin nimi. ”Tasa-arvon” nimissä tapettiin kymmeniä miljoonia ja laitettiin leireille. Kansa kurjistettiin niin että kuolivat nälkään. Kokoomus on samanlainen virkamiespuolue kuin kommunistinen puolue. Ajaa sosialismia eli julkishallinnon pöhötystä. Verottaa ja kurjistaa muut.

    Reply
    • 22.12.2017 at 05:19
      Permalink

      Kokoomus ei ole kuten kommunistit vaan se pyrkii ”sosiaalisella” lypsämisellään kuormittamaan maan talouden niin pilalle että maa kaatuu mahdottomuudessaan EU-liittovaltiopyrkimyksen palikaksi. Sen se tekee mm. pyrkimällä maksimoimaan kaiken mahdollisen tuen haittamaahanmuuttoon, jonka vastaanottamisessa sillä on runsaasti toimijoita. Piilokoomuslainen ja piilo-EU-fanittaja pääministeri Sipilä on oiva työkalu kokoomuksen pyrkimyksille.
      Kokoomusta ei kansakunnan velaksieläminen huoleta, koska sen kannattajisto on näiden rahojen suurin kerääjä kepun ja demarien ohella. Kokoomuksella ei ole isänmaata, koska rahayksikkönä on euro. ja koska suunnan saneleva kokoomusväki on ja on aina ollut puhtaasti ”follow the money” -väkeä. Kekkonen oli aikanaan kaukaa viisas ja piti kokoomuksen poissa hallituksesta. Heti kun Kekkonen poistui kuvioista, alkoi kauan kytenyt kokoomusväen maantyhjennys rehottaa.

      Reply
  • 21.12.2017 at 18:46
    Permalink

    >Leveästi hymyilevä sipilä, eikös sen paskankin tuottamiseen pitäisi ensin syödä jotakin?

    Reply
  • 21.12.2017 at 19:50
    Permalink

    no,nythän selvisi,että pienituloisimmat/työttömät ja eläkkeensaajat (tuottamattomat) on tarkoitus eliminoida,ensin sillä,ettei ole lääkkeisiin varaa ja nyt vietiin leipäkin

    Reply
  • 21.12.2017 at 21:05
    Permalink

    No tämähän on alkua uudelle maailmanjärjestykselle!

    Reply
  • 22.12.2017 at 06:52
    Permalink

    Ei kaikki köyhät ole toimintakyvyttömiä. Löytyy myös niitä vituuntuneita tähän touhuun ja joukko kasvaa.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.