Metsästäjä ampui vahingossa hirven, tarkoitus oli ampua peura – Poliisi myy hirven tarjouskaupalla

2

Punkalaitumella on metsästyksen yhteydessä 21.12.2017 ammuttu hirven vasa. Ampujan oli tarkoitus ampua peuraa mutta kaadon jälkeen todettiin kohteen olleen hirven vasa. Tekoa tutkitaan metsästysrikoksena ja poliisin takavarikoima hirven ruho myydään tarjouskaupalla.

Tarjouskaupalla myytävä ruho on nyljetty ja suolistettu ja painaa noin 80 kiloa. Ruho sijaitsee Punkalaitumella ja on kylmäsäilytetty asianmukaisesti, joten se on siltä osin käyttökelpoista. Eläinlääkäri ei ole tarkastanut lihaa. Ruho myydään korkeimman hinnan tarjonneelle. Jos korkeinta tarjousta on useampia, ostaja arvotaan niiden kesken.

Jätä tarjous otsikolla ”Hirvenlihan tarjouskauppa” sähköpostiin sastamala.sisa-suomi@poliisi.fi viimeistään perjantaina 22.12.2017 kello 12.00 ja ilmoita myös yhteystietosi puhelinnumeroineen. Otamme yhteyttä korkeimman tarjouksen tehneeseen mahdollisimman pian määräajan umpeuduttua.

Lisätiedot rikoskomisario Pauli Pitkäkoski to 21.12 klo 16.00 asti puh. 0295 445 981 ja pe 22.12 klo 8.00 – 12.00 ylikonstaapeli Pekka Haapakanni puh. 0295 445 442.

Lähde: Poliisi

2 KOMMENTIT

  1. Hirvi tai peura niin molemmat ovat samanlaisia taimikkotuholaisia. Toisaalta yks hirvi nurin syksyllä tietää myöhemmin 10 000 hirvikärpästä vähemmän vuosittain.

  2. Miten voi kaataa hirven jos luuli sitä peuraksi sokee metsästäjä kiikarikiväärillä saa selvän kuvan saaliistaan taas ammutaan mihin sattuu. Ja hirviä ammutaan koska ne tuhoo taimikkoo no totta vitussa ne syö taimikkoa koska niillähän on nälkä tuskin ne kiusallaan niitä syö taas joku mettän omistaja ollu kiukkunen ku luontokappale syö hänen taimikkoaan menkööt sanoo hirvelle tai peuralle HEI ET VIITTI SYÖDÄ MUN TAIMIKKOOO !!!!!!!!!……..

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.