”Suck my c..” jäi YouTube-tähden viimeisiksi sanoiksi Meksikossa

3

17-vuotias Youtube tähti Juan Luis Lagunas Rosales on löydetty kuolleena ja poliisit laskivat 15-18 luodinreikää Rosalesin ruumiissa.

Rosales elämä ei ollut ruusuilla tanssimista, nuori mies ei koskaan tuntenut isäänsä ja äiti hylkäsi miehen jo lapsena. Mies kasvoi isoöitinsä kasvattamana Sinaloan kaupungissa Meksikossa. Kaupunki tunnetaan huumekartellien paratiisina.

Rosales valmistui koulusta jo 15-vuotiaana ja muutti viereiseen Culiacán kaupunkiin pesemään autoja. Haastattelluissa hän on kertonut ottaessaa netti lempinimensä juuri tämän kaupungin mukaan, netissä Rosales käytti nimeä “The Pirate of Culiacán.”

Rosales keräsi nopeasti Facebook ja Youtube seuraajia videoillaan missä mies ryyppäsi ja sammahteli. Videoista tuli jopa niin suosittuja, että Rosalesilla oli miljoona seuraajaa Facebookissa ja 300 000 instagramissa. Samalla myös mies muuttui ”kuolemattomaksi”. Rosales leveili rahoillaan ja postasi Instagramissa kuvia itsestään ja kauniista puoli alastomista naisista. Kuitenkin miehen vauvakasvot yhdistettynä tekemiseen sai valtaisan määrän katsojia.

Rosaleksesta tuli jopa niin suuri, että mies sanoi paikalliselle suurimmalle huumegansterille Nemesio Ocegera Cervantesille, lempinimeltään “El Mencho.” Suck My cock.

Seuraavana maanantai iltana kun Rosales oli kavereidensa kanssa juhlimassa, paikalle saapui joukko aseistettuja miehiä ja ampui miehen kuoliaaksi. poliisit eivät ole julkistaneet ampumissyytä, mutta moni on veikannut kunnianloukkauksen olevan ampumavälikohtauksen takana. Ruumis tunnistettiin Rosalekseksi miehen tatuoinneista. Miehellä oli toisessa kädessä tatuoituna merirosvo ja toisessa tiikeri.

 

3 KOMMENTIT

  1. Lankeus käy ylpeilyn edellä. Nykymaailma synnyttää yhä enemmän lahjattomia taloudellisia menestyjiä. Tyhjäntoimittajat eivät useinkaan hallitse vaurastumista ja se on sitten siinä, tavalla tai toisella. Realiteetit. Älkää lapset unohtako niitä vaikka kuinka lykästäisi.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.