Tässä Australian autoiskun epäilty tekijä (videolinkki)

9
Mainos

Daily Mail on julkaissut sivuillaan videon, jossa näkyy poliisin pidättämä autolla väkijoukkoon ajanut henkilö.

Mies ajoi autolla väkijoukkoon, ja ainakin 19 on loukkaantunut, osa heistä vakavasti. Lue lisää tapauksesta tästä jutusta.

Katso video epäillyn tekijän pidätyksestä Daily Mailin sivuilta.

Mainos

Katso myös:

Auto ajoi väkijoukkoon Australian Melbournessa – Ainakin 19 loukkaantunut (videolinkki)

9 KOMMENTIT

  1. Muslim=islam=terror And chaos. Näin taitaa mennä kaikilla alueilla jotka on islamilla saastutettu.

  2. Partaisia lapsia ajelemassa autolla joka riistäytyi käsistä. Kultaminulle pitää olla nöyrä sillä ne ovat oikean uskonnon kannattajia ja me vääräuskoisia. Ne ovat myös tulevaisuuden toivo.

  3. Onpa hauskaa nähdä julkaiseeko yle tai muumedia tuota Daily Mailin kuvaa ???
    Niin, jos julkaisevat, on siellä pailface-sankarin kuva (mikä tuota kovasti muistuttaa), mutta teksti onkin luokkaa: Australian pelastaja ….

  4. Nyt kaikki partalapset autokouluun! Suomalaiset veronmaksajat kustantavat ajotaitoa kehittävän koulutuksen ilomielin! Ja citymaasturit kaupan päälle, ettei tarvitse pelätä rasisteja liikenteessä, ja on enemmän massaa millä jyrätä jalkakäytävillä!

  5. Äkkiäpä oli YLE mainostamassa että nyt oli kyse vain ”mielenterveysongelmista”. No, islam ON mielenterveysongelma, dogmaattinen ja tarttuva sellainen.

  6. Käännösvirhe. Olisi pitänyt olla, mielipideongelmia radikaalin islamin ja Aussien viranomaisten kanssa. Ja koska aussit eivät alistu, käydään sotaan.

  7. Nuo saastat pitäisi desinfioida välittömästi paikan päällä. Ei mitään tietoa enää noista paskoista saa pihalle. Säästävät veroeuroja rutkasti, ou jee.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.