Saksan diakonissalaitos palautti AFD:n lahjoittamat rahat

6

Saksassa Frank Pasemann, AFD, on kertonut FB-sivuillaan kuinka hänen lahjoittamat sata euroa on palautettu saatekirjeen kera.

Diakonislaitoksen virallisessa palautuskirjeessä sanotaan, ettei Pasemannin rahat kelpaa. Syynä eri aatteet kirkon ja AFD:n välillä ja diakonislaitos haluaa tehdä selvän pesäeron.

Diakonislaitosta Saksassa ja muita maahanmuuttoon liittyviä instansseja on kritisoitu pakolaistilanteen hyväksikäytöstä. Suomessa maahanmuutto maksoi vuonna 2016 yli miljardi euroa,

vaikkei koko summaa edes valtio itse pystynyt määrittämään.

Saksassa maahanmuutto maksoi veronmaksajille huimat 21.3 miljardia euroa.

Tätä pottia jakavat pääsääntöisesti diakonislaitos, Punainen Risti, Caritas ja AWO. Diakonislaitos ja Caritas ovat maan suurimpia työntekijäyhdistyksiä ja näiden liikevaihto pyörii 45 miljardissa eurossa.

Myös samaisia neljää laitosta on kritisoitu aktiivisesta lobbaamisesta, koska Saksan liittopäivien osallistujista 2012 kolmas osa koostui edellämainittujen organisaatioiden jäsenistä. Organisaatiot saavat politiikassa aikaiseksi suurta painetta maahanmuuttopäätöksiin ja kentällä organisaatiot ovat järjestäneet muunmuassa rasisminvastaisia mielenosoituksia ja kampanjoita.

Lähteet: journalistenwatch ja HS

 

6 KOMMENTIT

 1. Itse asiassa nuo Sumen pylväät eivät voi pitää paikkaansa. Nimittäin, miten loisiin käytetty summa voisi pienentyä jos niiden kappaleäärä Suomessa kasvaa jka vuosi? Ei niiden vanhojen kulut mihinkään katoa.

  Kun ajatellaan jo -90 luvulta asti Suomessa lomailleita somaleja joista, olikos se 5% vai 7%, on löytänyt itselleen sopivaa työtä, niin niiden kulut ovat näiden loisten kulujen päälle. Veikkaan että Suomessa ollaan jo nyt vähintään tasolla kolme (3) miljardia euroa loisia varten. Eikös sitä ulkomaan apua anneta 7% valtin budjetista niin se tekee sinne 10 miljardin korville. Kun se lasketaan ulkomailla palkkaa nostavien eri instanssien tyhjäntoimittajien kanssa, niin sitten alkaa täsmäämään. Eli, kahden vuoden päästä loisten kulut ovat luokkaa seitsemän (7) miljrdia ja kaikki ulkomaanapu luokkaa 17 miljardia.

  Kuinkahan monta tehdasta Suomen valtio pystyisi perustamaan 17 miljardilla vuodessa? Ihan väkisinkin ne tuottaisivat jotain. Traktoreita, autoja, pultteja ja muttereita, vesimittareita tai vaikka asfalttia. Tuolla rahalla voitaisiin rakentaa niitä terveyskeskuksia tai ihan mitä tahansa. Vaikka vuokra-asuntoja valtion piikkiin. Se on sellainen summa vuositasolla että siinä viidettä vuotta jatkunut lama ja talouden kurjistuminen häviäisivät kerta heitolla.

  • Tuo viidettä vuotta jatkunut lama on raskaasti alimittainen: Se on oikeastaan kestänyt siitä saakka kun eurot tulivat meille. Nokian hiipuva vauhtipyörä piti sitä kurissa vielä viitisen vuotta, mutta sitten mentiin lamassa jo täysillä. Oikeampi vastaus on vähintään kymmenen vuotta.

 2. Väärin autettu?. Nämä ”avustusjärjestöt” jotka eurooppaan tuotuja miehitysjoukkoja palvelee ovat varsinaisia pahuuden pesäkkeitä -se mitä hyväntekeväisyydeksi naamioidun pintakiillon takana tapahtuu ei kestä päivänvaloa lainkaan. Lisäksi esim. punainen (terro)risti on saanut järjestettyä itselleen valtion lait ylittäviä ”oikeuksia” joilla se pystyy terrorisoimaan tavallisia kansalaisia mikäli nämä eivät hyväksy järjestön mielivaltaisia toimia -syksyllä 2015 Suomen punainen (terro)risti käveli kaikkien lakien ja paikallisten asukkaiden ylitse vastaanottokeskuksia perustaessaan. Jopa uhkailua ja kiristämistä käytettiin vastustajien hiljentämiseen.

  Jos haluat lahjoittaa hyväntekeväisyyteen niin tee se suorana ilman ensimmäistäkään välistävetäjää! AUTA SUOMALAISIA avun tarvitsijoita -se ei kenties ole trendikästä mutta se on moraalisesti ainut kestävä ratkaisu. Näin pienen kansan TEHTÄVÄ on huolehtia OMISTA jäsenistään -historia on opettanut ettei kukaan muu tule sitä meidän puolestamme tekemään.

 3. ”Loisten kustannukset uusiokäyttöön.” Suomalaiset menevät sekaisin kolmesta asiasta: vallasta, rahasta ja viinasta. En tiedä, onko järjestys oikea, mutta nämä ovat tosia, olivat myös Petroskoin ja Tornion valtauksessa. Ihme, että selvittiin. Yksi esimerkki taas rahan polttamisesta oli Soneran UMTsit. Oikein viisasta vallankäyttäjää en muista suomessa olleenkaan. Todennäköisesti sotakorvausten aikaan oli tekemisen meininkiä ja sillä energialla ja vaativuustasolla suomi olisi merkittävä teollisuusmaa, jos nuo miljardit olisi tosissaan käytetty teollisuuden hyväksi. Se, mikä suomalaisessa mentaliteetissa on myös harmi, on tuo asemasodan lössähtäminen, näin kävi Nokian puhelimissa, oliko siinä valta, raha vai viina yhdessä syyllisiä, ehkä kaikki eri muodoissaan.

 4. Suomessakin diakonissalaitos on suunapäänä pesemässä rahaa haittamaahanmuuttajilla kenties vielä oikein Jumalan nimeenkin. Mutta kuten Sanassakin sanotaan, että ”Kamelikin menee silmäneulan läpi ennemmin kuin rikas Taivaaseen”. Ns. ”pakolaiskriisi” toi esiin monien laitosten ja tahojen mädännäisyyden kuten kevätaurinko sulattaessaan maat, tuo se näkyville kaikki talven aikana luontoon heitetyt jätteet.

 5. Saksassa AFDn lahjoittama100€ oli liian vähän joten se palautettiin halveksien. Ilmeisesti 100 000€ olisi jo kelvannut sikäläsille suvakeille..
  Raha se ratkaisee näissä NS.pakolais asioissa kin. Se on nähty ..ja haitoista viis kunhsn; hei me tienstasn tällä… fantastista.. lisää velkaa..kansa ja lastemme lapsetkin sitä takaisin maksa.
  Tai ulosmittaavat maasi ja vetesi.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.