Ilja Janitskin julkaisi tiedotteen – Etsii Mv-lehdelle jatkajaa

11

Ilja Janitskinin tiedote:

Lieksassa syntynyt Ilja Janitskin perusti MV-lehden syksyllä 2014 tyhjästä. Jo perustamista seuraavien kuukausien aikana julkaisu saavutti tukevan jalansijan suomalaisessa mediakentässä, koska MV-lehti kirjoitti asioista, joista niin sanottu valtamedia vaikeni – ja antoi tilaa suomalaisten äänelle.

Reilusti yli kolmen vuoden aikana on tapahtunyt paljon. Eikä vähiten: suomalaispäättäjät ovat alkaneet pikkuhiljaa ymmärtää, etteivät he voi huijata suomalaisia loputtomiin niin, ettei joku siitä kirjoita. Ja se joku on usein ollut MV-lehti.

MV-lehden perustaja Ilja etsii nyt jatkajaa MV-lehdelle. Iljalla on nyt suuria asioita huolehdittavana omassa elämässään: taistelu Helsingin poliittista poliisia, oikeuslaitosta ja poliittista eliittiä vastaan, sekä omasta henkilökohtaisesta terveydestään huolehtiminen. MV-lehdelle ei riitä sitä huomiota ja energiaa, mitä se tarvitsisi.

MV-lehden toimituskunta on jo sitoutunut tukemaan lehden uutta omistajaa, jos uusi omistaja niin haluaa. Lehteä tehdään nytkin talkoovoimin. Tärkeintä on totuudenmukainen sananvapaus.

Lue koko tiedote: Tästä

11 KOMMENTIT

 1. Joskus aikoinaan kun mv-lehti keräsi rahoitusta niin lupasivat kaikille tietyn summan lahjoittajille mv-mukin. No, en minä sen mukin väärti ole mutta olis se ollut kiva muisto. Samoin kuin se pinssi joka luvattiin Iljan kannattajakorttien kerääjälle.

  Maailma muuttuu. Toivottavasti jatkaja löytyy.

 2. Hahaha!!
  Ryssän äänenkannattaja ”Nilja” on saanut suksensa ristiin Kremlin kanssa – rahahanat kiinni.

  • Naura sinä vaan sen Natosi kanssa tai peräti EU:n josta on Suomelle yhtä paljon hyötyä kuin syfiliksestä. Valtamedian, vihreiden ja muiden punakaartilaisten hellimä ajatus ”Putinin trolleista”, joka ainoassa katveessa sekä ”Venäjän rahoituksesta” on yhtä uskottavaa ja vedenpitävää jargonia kuin seula. Aivan samassa ”sarjassa painivaa” kuin ”Rauhanuskonto”, ”naiset ja lapset ”pakolaisina”, ”Tällä ei ole mitään tekmistä Islamin kanssa” (islamistinen terrori-isku, jossa kuolee väh. 30 ja 50 haavoittuu eriasteisesti. ”EU on lisännyt Suomen itsenäisyyttä”. ”On tärkeää, että Suomi on siellä missä asioista päätetään.” Siis suomi vs. EU… 6-0. Listan ollessa loputon. Mutta lopuksi erään kreikkalaisen suuren ajattelijan kuolematon viisaus. ”On niitä, jotka tekevät tekoja ja sitten niitä, jotka kulkevat perässä ja arvostelevat.”
   Ilja Janitskin on kirjoittanut nimensä ja itsensä suomalaiseen historiaan siksi ajaksi mitä sitä on vielä ennen islamisaatiota jäljellä. Miestä, jota koko Suomen korruptoitunut virkakunta nukkehallituksineen Angela Merkelin käskystä ja ”drunckerin” alavireisen juomalaulun säestämänä on metsästänyt käyttäen kaikki alhaisimmat keinot, mitä heidän keinovalikoimistaan vain siksi, että tuo epäonnekseen venäläistä verta suonissaan omistavana miehenä on painanut nettijulkaisuun vain sen mitä on nähnyt… Sen ettei ”Keisarilla ole vaatteita!”

  • Lars, suvakkinahan sinä ET arvostele ihmistä etnisyyden perusteella? Nyt falskaa. Eikä tuo nyt niin hauskaa ollut, sinultakin jäisi se toinen totuus lukematta ja elämästäsi tulisi tylsää ja tasapaksua.

   • ”Tasapaksua”! Elämä on siis tasapaksua ellei hauku kuin lintukoira venäläistä alkuperää olevaa ihmistä ja taasen nuole karvattomaksi muslimeita tai afrikkalalsia neekereitä. ”Vain kuolleet kalat menevät virran mukana.!”
    Se kuule vasta on TASAPAKSUA!!!!

 3. Mvlehdestä osakeyhtiö?

  A ja B osakkeita. A osake varmistaa äänivallan säilymisen isännällä eli Iljalla.

 4. Ilja on ohjeistanut toimittajiaan ja jyrkästi kieltänyt näitä päästämästä MV-lehteen juttuja, joissa kehutaan Nykysuomi-sivustoa tai edes viitataan siihen. Ilmeisesti hänellä on jotain vihaa ja kaunaa Nykysuomea kohtaan? Älkää siis tekään nyt mainostako MV-lehteä.

 5. Ei MV:tä voi vaieta kuoliaaksi. Se on instituutio, joka on hiihtänyt umpihankea valmista latua muille ainakin rohkaisten lähtemään uimaan tsunamin omaista vastavirtaa. Mitä tulee eri julkaisuihin on jokseenkin turhaa kyräillä keskenään vain sen vuoksi kuka pääsee kukkulan kuninkaaksi milläkin hetkellä. Jokainen julkaisu on itsensä näköinen kuten pitää ollakin eli kuten luonnossakin jokaisella luontokappaleella on oma lokeronsa, jossa se hankkii ravintonsa. Kahta samanlaista ei voi olla yksinomaan jo sen vuoksi, ettei siinä ole mitään järkeä. MV-lehti on eräänlainen ”Seiska” -lehti, joka tuo räväkästi ja provosoivasti julki maahanmuuton negatiivisen puolen ja vieläpä lähes 100% totuuden, jota ei voi kiistää vaikka sitä tituleerataankin valhemediana sekä yksinomaisena tuulesta temmattuina valheina, joilla ei ole todellisuuden kanssa mitään tekemistä. Jo se merkitsee jotakin, että Ilja Janitskinia on jahdattu koko korruptoituneen virkakoneiston voimin käyttäen niin järeitä ja maanisesti, että se on herättänyt ulkomaillakin lievästi sanoen kummastusta miehestä, joka ei nyt sentään ”venäläisyydestään” huolimatta ole sarjamurhaaja tai lapsenraiskaaja. Niitäkin Suomessa on mutta, mutta…
  On turha enää vinkua MV-lehden ”mainostuloista” sillä sosiaalidemokraattiset jakkukalkkunat ja vihreät anarkistit onnistuivat reilu vuosi sitten karkoittamaan maksukykyisimmät mainostajat sivulta sillä samalla metodilla kuin yksittäisiä ”vääräuskoisiakin” savustetaan työnantajiin ottamalla yhteyttä ”Tiernapoika -tyyliin”. MV-lehti toimii ”höyryillä”, jos se jotain miellyttää ja taitaa kuollakin tämän perin harmillisen ”venäläisen” mennessä kaiketi sinne ”ryssän helvettiin”.
  P.S. En ole MV-lehden sisäpiiriä. Ainoastaan pitkäaikainen lukija. Niin, näenkö vielä huomisaamun???

 6. Taisipa MV jo keikahtaa, kun on toista vuorokautta ollut sivusto remontissa. Toisaalla myös Vastavalkea- niminen sivusto on alhaalla eli ovatko sensuroijat päässeet niskan päälle?

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.