Asiantuntija: Puntit tasoittuneet Tampereella vaalien jälkeen

6

Tamperelaisen politiikan asiantuntija Pertti Timonen kertoo Tamperelainen lehdessä, kuinka näkee vaalien jälkeisen ajan.

Pormestarivaalien jälkeen Tampereella asiat ovat suteellisen rauhallisesti, vaikka valtakunnan politiikassa rivit ovat repeytyneet kahtia.

Tampereella budjetti on saatu kasaan suhteellisen yksimielisesti.

Selvää nousua Timonen kertoo olevan Pormestari Lauri Lyly SD:n ja varapormestarien Anna-Kaisa Ikonesen (kok) ja Veikko Vallinin (ps) kohdalla. Kaikkien puntit ovat tasoittuneet.

Laskua Timonen näkee Sipilän hallituksessa, Sinisissä ja Vasemmistossa.

Kysyimme miten Perussuomalaisiin liittynyt yrittäjätaustainen Veikko Vallin pärjää niin hyvin Tampereella vaikka on ei-työperäisen maahanmuuton kiivas vastustaja.

Vallin näkee muutoksen selkeänä, mitä Suomi tarvitsee ja mitä Veikolla on aikomuksena ajaa tulevaisuudessa. Vallin on vuodessa noussut suosiossa lähes vaaleilla valitun Tampereen pormestarin tasolle.

Vallin Kommentoi lyhyesti ja ytimekkäästi sitä mitä Suomi tarvitsee.

”minun mielestä Suomi tarvitsee poliitikkoja, jotka ovat yhtä isänmaallisia kuin Itävallan, Unkarin, Puolan ja Tsekin johtavat poliitikot ovat. Tavoitteeni on viedä Suomen politiikkaa siihen suuntaan vuoden 2019 eduskuntavaaleissa ja auttaa Laura Huhtasaarta pärjäämään presidentin vaaleissa.”

Lähteet: Tamperelainen ja Veikko Vallin

 

6 KOMMENTIT

 1. Ööööh… Sana ”Asiantuntija” on menettänyt tänäpäivänä menettänyt sen merkityksen, joka sillä on joskus suomalaisessa yhteiskuntahistoriassa ollut. Kovan ytimen omaava asiantuntija sanan varsinaisessa merkityksessä merkitsi henkilöä, joka seisoi kahden peruspilarin varassa. 1) Akateeminen kouluttautumalla saavutettu oppiarvo. B) Poliittisesti lähtökohtaisesti sitoutumaton eli ei aiinoastaan politrukkina toimiva ”tutkija”, joka suoltaa valtapoliittista tai paremminkin marginaaliryhmän diktatoorista jargonia
  1970-luvun taistolais -malliin.

 2. Tasan samaa mieltä – aloitus nyt ensinnäkin siitä että Laura presidentiksi ja vanha kummityttöään paineleva Niinistö eläkkeelle. Sitten tähtäin vuoden 2019 eduskuntavaaleihin, joissa PS-pohjainen hallitus, joka nojaa suomalaisuuteen ja Suomen hyvinvointiin, ei EU:n hyvinvointiin, koska olemme aivan liian pieni kansa siihen.

 3. Mitä? Onk Jenni Saulin kummityttö? Jumankauta tätä viagra tyyppiä. On meillä siinä vanha irdtas pukki ja vielä pyrkii jatkokaudelle.
  Ei jatkoon,vaan Laura Huhtasaari presidentiksi.

 4. Sanon tämän vielä kerran niille jotka eivät vielä ole sitä ymmärtäneet: Laura ei ole isänmaallinen!! Ja jos se pääsee presidentiksi niin se ei aja suomalaisten etua. Laura on samanlainen kuin Soini. Se on jo kääntänyt takkinsa ja sillä on määrätietoinen suunnitelma itsensä ja perheensä osalta.

  Niin että äänestäkää jotakuta toista. Kyllöskäkin olisi parempi vaihtoehto.

 5. Vielä kerran, olisi mielenkiintoista kuulla perustelu väitteellesi. Millainen suunnitelma Huhtasaarella on itsensä ja perheensä osalta?

 6. Onnea vaan, minut taas bannattiin naamakirjasta viikoksi tai jotakin. Eikä minulla ole harmainta aavistustakaan, mitä kamalaa muka olisin tehnyt.

  Vai voiko tämä maailman tyhmin ja oksettava Dorka-Vartiainen muka olla joku Zukkenperkin Pyhä Lehmä?

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.