Jouko Piho: Pakolaisase

  5

  Eurooppaa ja Suomea vastaan käydään ja on käyty jo vuosia sotaa, jossa tahallaan aiheutettua pakolaiskriisiä käytetään poliittisena aseena, pakolaisaseena, jonka tarkoituksena on vaihtaa Euroopan maiden väestö ja muuttaa sen tapoja, lakeja, uskontoa ja kulttuuria.

  Hyvää tarkoittavat ihmiset eli suvakit ja järjestöt, kuten kirkko ja Punainen risti, ovat auliisti mukana tässä laajamittaisessa sodassa eurooppalaisia arvoja, kristinuskoa ja kansallisvaltioita vastaan, koska he luulevat, että tässä kaikessa olisi kyse vain hädänalaisten auttamisesta.

  He eivät tiedä tai voi uskoa, että tässä on kyse Soroksen ja muiden Uutta maailmanjärjestystä ajavien maailman eliittiin kuuluvien vapaamuurarien tietoisesta ja suunnitellusta hyökkäyksestä, jonka tarkoituksena on laittaa Eurooppa ja sen vielä jossain määrin itsenäiset kansakunnat polvilleen, jotta niiden tilalle voidaan pystyttää yhden voimakkaan johtajan ja yhden maailmanhallituksen alainen diktatuurinen poliisi- ja kontrollivaltio, jossa kaikkien on ajateltava samalla tavalla.

  Myös valtamedia ja lähes kaikki poliittisen puolueet ja poliitikot ovat tässä samassa juonessa mukana. Osa tietää, mistä on kysymys, mutta osa on tietämättömiä, mutta eliitille erittäin hyödyllisiä idiootteja, jotka menevät virran mukana, koska vastarintaan asettuminen aiheuttaisi pilkkaa ja melko varmasti työpaikan menetyksen. Niinpä pelkurit ulvovat muiden mukana edes aina käsittämättä mitä ja miksi he ulvovat.

  Voiko tälle väärälle konsensukselle sitten tehdä mitään?

  Vaikeaa se on, mutta voi.

  Oleellisinta on saada kevään 2019 eduskuntavaaleissa kansanedustajiksi henkilöitä, jotka haluavat pysäyttää Suomen itsenäisyyttä ja kristillistä kulttuuria uhkaavan pakolaisvyöryn.

  Toinen tärkeä asia on Suomen ero eurosta ja Euroopan unionista ja paluu takaisin täyteen suvereniteettiin ja itsemääräämisoikeuteen.

  Sen jälkeen myös vinoutuneen ja eliitin tahtoa noudattavan median on muututtava, koska kaikkien on ajettava Suomen etua eikä maanpetoksellisesti Suomen ulkopuolisen raha- ja valtaeliitin etuja ja suunnitelmia.

  Lopuksi voi toivoa, että myös kirkko uudistuisi ja alkaisi ajaa suomalaisten parasta eikä edistäisi kristinuskolle vieraan islamin leviämistä kristityssä maassa.

  Jouko Piho

  5 KOMMENTIT

  1. Hyvin kirjoitettu. Näin kuuluisi varteenotettavien presidenttiehdokkaiden myös puhua.

   Mutta ne puhuvatkin vain lämpimikseen ja pettävät!

   Meidän täytyy saada Puolustusvoimista ne upseerit jotka eivät ole myyneet itseään NATOlle meidän joukkoihin ja käännettyä julkinen mielipide erittäin kielteiseksi EU:ta vastaan.

   Helsingin Sanomat on vakoilukeskus. Ylimielinen vakoilukeskus. Nyt täytyy jumalauta takoa kun rauta on kuumaa. Helsingin Sanomat on laittanut itsensä löyhään hirteen. Nyt se täytyy hirttää.

  2. Jåå jåå. Miten helvetissä tähän saadaan jo vapaamuuraritkin mukaan? Ja lyökääpä nyt hyvät ihmiset kirjoittelunne lisäksi vähän faktoja pöytään. Islamilaisuudella tarkoitetaan varmaankin muslimivaltioita? Mitenkäs hindulaisuus, kelpaako se? Vai ainoastaan pyhä kolminaisuus? Minulle noista ei kelpaa mikään. Ja jos olen väärässä, niin kyllä Jeesus pelastaa, ja tyhjentää rahanvaihtajien(EU?) pöydän, ja itärajan. Luotan siihen yhtä paljon kun tekin, mutta hirtetään ensin varmuuden vuoksi kaikki, uhrataan kuin Isak Jumalalle, eikö totta? Teille siis kelpaa pohjaltaan juutalainen uskonto. Herra siunaa ja varjele meitä, Minulle on aivan sama kuka täällä on, kun tekee työnsä, maksaa veronsa ja käyttäytyy yhteiskunnan sääntöjen mukaan.
   Tuollaiset tyhjien hokemien lausujat, kuten täällä olevat kirjoittelijat voitaisiin tietenkin laittaa EU-parlamenttiin hommiin. Sehän olisi jännää nähdä mitä itse saisitte siellä aikaan?

   Mitä taas diktatuuriin tulee, jokainen tietää miten hyvin se toimii. Voitteko kuvitella miten saksalainen diktaattori komentaa ranskaa? Sehän on jo nähty miten se toimii. Tai mitenkä toimii tuo rajatkiinni-politiikkanne, suomi suomalaisille. Ajatellaanpa jos kiinalaiset päättäisivät, että Valtio Uskonto Kommunismi on se ainoa oikea ja määräisi liikekannalle panon. Mitähän Suomen jotakuinkin kuusisataatuhatpäinen armeija pärjäisi kymmenesosaa Kiinalaisia vastaan, kun sieltä tulisi sata miljoonaa epäystävällistä keltaista miestä? Ihan vaan ajatusleikkinä eikä mitenkään tosissaan? Ettehän tekään kirjoittele tosissaan tuollaista vähäpäistä paskaa?

  3. Jouko Pihon kirjoitus on erittäin hyvä. Ja erityisesti siinä on selkärankaa kun hän uskaltaa mainita sen mitä 99% ei uskalla(mukaanlukien Huhtasaari ja Väyrynen): vapaamuurarit. Kaikki virastot, laitokset, järjestöt, suuryhtiöt on miehitetty näillä. Ja he pitävät yhteiskuntaa kuin vankinaan. Joka puolella on joko avoimesti tai osin peiteltynä heidän logojaan ja symboleita. Ellei tätä näe on todella sokea eikä voi ymmärtää mistä on kysymys. Suurin osa myös meneillään olevista nk. konflikteista on vapaamuurarien masinoimia joissa uskotellaan suurelle ja tyhmälle massalle että kyse olisi todellisesta konfliktista. Usein molemmat konfliktin osapuolista ovat vapaamuurareita. Et pääse kasvamaan suureksi tekijäksi maailmankaupassa ellet alistu näiden valtaan.

   Syöttäkää hakusana ’masonic symbols logos everywhere’ googlen hakukoneeseen tai youtubeen niin huomaatte.

   Vain maanpetturi haluaa EU parlamenttiin töihin Baabelin torniin.

   Eivät kiinalaiset tänne pääse armeijallaan kun on Venäjä siinä välissä. Venäjään on ylläpidettävä hyvät ja luottamukselliset suhteet.

   Harmi että Saksa hävisi toisen maailmasodan. Saksan voittaessa ei olisi tänään suurtyöttömyyttä, velkaongelmaa, monikulttuurisuus ja maahanmuutto ongelmaa eikä rikollisuutta.

  VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.