Miehen epäillään syyllistyneen peräti 27 liikemurtoon Turussa

Turun poliisi on ottanut kiinni 43-vuotiaan suomalaisen miehen, jota tällä hetkellä epäillään 27:stä liikekiinteistömurrosta Turun keskustan alueella kuluneen puolen vuoden aikana.

Poliisi pääsi tekijän jäljille marraskuussa valvontakameran kuvan perusteella. Poliisin tavoitettua henkilön selvisi, että häntä on syytä epäillä useista liikekiinteistöihin tehdyistä murroista Turun keskusta alueella.

Varsinais-Suomen käräjäoikeus vangitsi miehen 19.12.2017 ja tammikuun 2018 aikana poliisi tulee kuulustelemaan yli seitsemääkymmentä asianomistajaa liittyen murtoihin.

Aiheutuneiden vahinkojen kokonaismäärä nousee kymmeniin tuhansiin euroihin. Epäilty anasti yleensä murron yhteydessä pohjakassan, mikäli vain löysi sen. Lisäksi tekijä anasti elektroniikkaa sekä erinäisiä myyntiartikkeleita.

Poliisi uskoo, että kyseisen aktiivisen tekijän pois saaminen kadulta ainakin toistaiseksi hieman rauhoittaa pienliikkeisiin kohdistuneita murtoja Turun keskustan alueella.

Lähde: Poliisi

 

2 thoughts on “Miehen epäillään syyllistyneen peräti 27 liikemurtoon Turussa

 • 27.12.2017 at 20:45
  Permalink

  Pelkkä ”suomalainen” riittää jo rikokseksi tämän päivän Suomessa. Melkeinpä sanoisin, että jos tämäkin mes olisi ollut se entinen ”lettukauppias”, niin…

  Reply
 • 28.12.2017 at 06:42
  Permalink

  Hyvinvointi suomen ja sipilän hallituksen pikku sivujuonne. Joku pitkäaikais työtön vaihtanut alaa kun työmarkkinoille ei enää pääse ja pitäähän miehen elää.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.