Puolustusministerin uudenvuodenpäivän vastaanotto

Puolustusministeri Jussi Niinistö isännöi uudenvuodenpäivän vastaanottoa Helsingin Säätytalolla maanantaina 1.1.2018 klo 18.00 alkaen.

Tänä vuonna vastaanotolla juhlistetaan puolustusministeriön 100-vuotisjuhlavuoden alkua.

Puolustusministerin uudenvuodenpäivän vastaanotto järjestettiin ensimmäisen kerran vuonna 1947. Perinteen mukaisesti tilaisuuteen kutsutaan ministerin vuoden aikana tapaamia henkilöitä sekä puolustushallinnon yhteistyötahoja.

Vastaanotolle on kutsuttu muun muassa sotiemme veteraaneja ja lottia, maanpuolustusjärjestöjen edustajia, maan ylintä poliittista johtoa ja virkamieskuntaa sekä puolustusvoimien, talouselämän ja eri alojen järjestöjen edustajia.

Lähde: Puolustusministeriö

2 thoughts on “Puolustusministerin uudenvuodenpäivän vastaanotto

  • 27.12.2017 at 18:18
    Permalink

    Kovan ”ytimen” voisivat vieraslistalla yksinomaisina kutsuttuina muodostaa ainoastaan nämä puolimieliset ”informaatio vaikuttajat” sekä muut huume pissikset ja ylioppilastasoiset ”professorit” jotka näkevät Vladimir Putinin joka kiven kolossa ja sokeassa pisteessä ruplineen vaikuttamassa ”Näresuannon” kunnanvaltuuston valtuustokauden valintoihin ja etenkin uuden kunnanvaltuuston puheenjohtajan henkilöön sekä luonnollisesti tämän pullojen keräämisellä elävän nurkka -suomalasen juntti -murretta haastavan ja niin oksettavan rehellisistä, isänmaallisista, sotaveteraaneja kunnioittavia, ilman ainuttakaan avioeroa taikka lehtolasta, puhumattakaan mekke-einareista koostuvassa kunnassa, jossa Jumalan Sana on Laki ja joka kerta kun vain Kari Mäkisen nimi mainitaan koko kunnan körttikansa körttijakauksineen kirkotetaan ja pyhällä vedellä räpsytellään ja kirkko kierretään oikein päin jonka reitille on lasinpalaisia jo valmiiksi kylvetty. Tämän tuskan kärsien He tietävät kuitenkin sen, että tällä Kari Mäkisellä tulee olemaan vielä monta kertaa kuumemmat paikat jahka tämä lävitse syntinen hourula matkansa pään kohtaa.

    Reply
  • 28.12.2017 at 06:38
    Permalink

    Nato kiima kohooa aivan uusiin ulottovuuksiin näissä kemuissa. Lopuksi Niinistö sanoo kun vuosi vaihtuu, vierailleen, hakataan kyrpiä yhteen ja ulistaan.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.